anetta Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 http://images23.fotosik.pl/69/ba453ddb1dd705a6.jpg Koniec. Mam jeszcze pare filmów z Zeróweczek. DINA J NEGRA YODA A YODA J BORDER LABEK CZEKOLADKA CAMI A LUSIA DINA A LOTKA NEGRA A I to wsio z mojej strony :p Quote
FikuMiku Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Ja również przyłączam się do gorących podziękowań! Zawody były fantastyczne! Świetna organizacja, wszystko płynnie i sprawnie, BRAWO!!! To były jedne z najsympatyczniejszych zawodów na jakich byłam! (jednak zawody nieoficjalne mają swój niepowtarzalny charakter! :loveu: ) I tyle różnych nagrodzonych kategorii!:multi: Brawa dla drużyny Doroty w pięknych płomiennych koszulkach, chyba przynoszą Wam szczęście, bo dużo Was było na podium!:p Wielkie gratulacje dla Damiana, który chyba zgarną wszystko!:crazyeye: Z niecierpliwością czekam na zdjęcia! Zwłaszcza moich Smoków i Lwów:evil_lol: Quote
martynkao Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Ja rowniez wielkie dzieki !!!!!!!!!!!!! to moje zawody od bardzo dawna..... i takie wlasnie zawody na rozpoczecie znowy zapierdzielania mi sie przydadza.:) atmosfera super , nagrodki , torki , organizacja, grill no poprostu wszytko:) A najbardziej dziekuje za nagrode uciekajacego kurczaka...w koncu dostalismy to na co za kazdym razem zbieramy z Luckiem :PDoceniliscie nasza specificznosc:D:D:D:D Quote
PATIszon Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Teraz Regis Hmmm nowy sposob trzymania psa przed startem..... Quote
PATIszon Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 A to moja ulubiona seria: Mokka sciga sie z tunelem :o: ...niestety tunel byl nie do pokonania...... Quote
Guciek Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 :roflt: na tym ostatnim Mokka sie jeszcze chyba zastanawia jakby tu przyśpieszyć... :evil_lol: Quote
myriad Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Pati, Keniusia z Magda jest moim kolejnym wyrzutem sumienia, bo to o niej myslalam zastanawiajac sie komu mialam przyznac drugiego uciekajacego kurczaka. Moze wam przywioze na nasteppne zawody? [quote name='PATIszon']A to moja ulubiona seria: Mokka sciga sie z tunelem :o Tiaaaaa.... Dodajmy, ze proby Mokki zostaly nagrodzone kubkiem za najwieksza konsekwencje :-) Dzieki ogromne za fotki wszystkie, a zwlaszcza foty moich psiakow. Quote
PATIszon Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Juki i mlodsza siostra :) Fanta (dobrze pamiatam :hmmmm: Massai Quote
PATIszon Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Na nastepne zawody to juz mam nadzieje ja z Keniusia pobiegne i obejdzie sie bez uciakajacych kur ....... Quote
Ewa3 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Dziekuje za piekne zdjecia Taski i filmik;)czekamy na wiecej:D Quote
yassue Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 PATIszon, to z kropiasta wylatujaca z tunelu piekne! moglabym dostac wiekszy rozmiar na maila? nimmir@op.pl :modla: Quote
Basiak Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Pati ! Z pamięcią u Ciebie ok, tak Juki i młodsza siostra Fanta. Quote
Basiak Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Pati! Dzięki za zdjęcia moich dziewczyn, są super a najbardziej podoba mi się Mokka ścigająca się z tunelem. Quote
Asti Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Hmm... To wygląda jakby już pies lądował, ale tyczkę ma przed sobą :roll: :lol: A seria Mokka ściga się z tunelem jest powalająca :hahaha: Quote
PATIszon Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Niestety juz sa w koszu.....mialam zly dzien.... Wszystkie mialy pojsc do kosza od razu, ale sie ulitowalam..... Quote
PATIszon Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Basia!!! czy nie zabralas moze takiej metalowej michy? Zdaje sie ze zostawilam a to komplet do stojaka.... Quote
PATIszon Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Asti napisał(a): Hmm... To wygląda jakby już pies lądował, ale tyczkę ma przed sobą :roll: :lol: A seria Mokka ściga się z tunelem jest powalająca :hahaha: To klasyczny styl BC :niewiem: ale wyfrunal mi z kadru..... Quote
Recommended Posts