Tigraa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Jamniczka została znaleziona na moim osiedlu. Zawieziona do schroniska strasznie tęskni, źle się w nim czuje. Marnieje każdego dnia... prosimy o pomoc dla tego ślicznego psiaka. Mała ma 2 lata. Quote
Tigraa Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Jamniorek prosi o ogłoszenia-kto pomoże nam go poogłaszać w necie? Szukamy nowego domu. Quote
red Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 PROSTUJĘ - to jest sunia, z całą pewnością. Dałam ogłoszenie do anonsów, że znaleziono jamniczkę. Wątpię jednak, czy ktoś ją szuka, skoro jest od 6 lipca. Dlatego lepiej szukajmy jej już domku, może ją ktoś umieścić na allegro, podam swój nr tel. Sunia ma ciągle mokre oczy, może płacze?:placz: Quote
Diana S Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 piękna jamniczka szuka kochającego domku...:-( hopaj maleńka............ Quote
Aga Frejno Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Witam wszystkich! W zeszłym tygodniu zaproponowałam domek tymczasowy jamniczce ze schroniska w Opolu, ale ostatecznie i mam nadzieje szczęsliwie jamniczka najprawdopodobniej bedzie ,miała domek! Ostatecznie dowiem sie jutro bo pan ma mała odebrać ze schroniska.Gdyby parówka domek miała to mogę zaproponowac tymczas i szukanie stałego domku radomskiej sierotce. Quote
Aga Frejno Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Mieszkam w Chorzowie na Ślasku ale w każdy weekend do końca wakacji jestem na wsi po d Jędrzejowem mogłabym ją odebrać z Jędrzejowa. Quote
Aga Frejno Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 W takim razie dam odpowiedź jutro, bede wiedzieć na 100 % czy tamta jamniczka ma domek. tymczasem pozdrawiam i podnosze parówkę!! Quote
Tigraa Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Aga, byłoby cudownie, gdyby mogła trafić do Ciebie na tymczas. Ona jest straszliwie biedna w tym schronisku. W ogóle nie daje sobie tam rady, aż serce się kroi :-( Quote
Aga Frejno Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 mam równiez nadzieje że małą do mnie trafi a opolska paróweczka zamieszka z nowym panem,zal mi jej strasznie...:-( Quote
Aga Frejno Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Witam podnosze mała i czekamy na decyzje w sprawie Sabci! Quote
Aga Frejno Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 czy cos sie zmieniło w sprawie małej bidy schroniskowej? moja pomoc jest aktualna Quote
red Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Nic się nie zmieniło, jest w schronisku. Co z tamtym pieskiem, którego miałaś wziąć? Quote
Aga Frejno Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Saba z Opola znalazła dom, Pan ja dzisiaj odbiera także mogę zaoferowac domek tymczasowy u mnie tej jamnisi, jutro jadę nawieś pod jedrzejów, gdyby był mozliwy transport w sobotę pieska do jedrzejowa to mogłabym ja przygarnać i szukac domku, jak sie mała czuje?:-( Quote
red Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Nie wiem, bo nie byłam teraz. Zorientuje się co do transportu, a jakie są warunki w Jędrzejowie, czy są jakieś inne psy itd. Quote
Aga Frejno Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Więc tak, ja mieszkam na stałe w Chorzowie z jamniczka Fionką i dwójka dzieci, w tygodniu pracuje a w weekendy jeżdże na wieś gdzie moje dzieci z psem odpoczywaja z babcia.Piesek byłby ze mną w Chorzowie w tygodniu a na weekendy jeździlibysmy na wieś. Fiona akceptuje wszystkie psy a właściwie to ma do nich respekt i tchóżliwa jest. Quote
gallegro Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Tak czy siak, śliczna jamnisia szuka stałego domku na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=217454439 Quote
red Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Dzięki gallegro, masz talent do tekstów, no i dobrą rękę, na pewno będzie domek:lol: Quote
gallegro Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Bez przesady... Faktem jest, że opis tej aukcji jest mojego autorstwa (zlepek wpisów z wątku), ale zwykle posiłkuje się opisami autorstwa Ani-tygrysiczki, za co korzystając z okazji, serdecznie dziękuję :loveu:. Quote
Tigraa Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 gallegro napisał(a):zwykle posiłkuje się opisami autorstwa Ani-tygrysiczki, za co korzystając z okazji, serdecznie dziękuję :loveu:. Tomeczku, przecież wiesz, że dla Ciebie wszystko :iloveyou: I to ja Tobie dziękuję. Zawsze jesteś tam, gdzie najbardziej jesteś potrzebny. Quote
Aga Frejno Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 jak tak śledzę watki róznych piesków na forum to naprawde jestem pod dużym wrażeniem ogromu ludzkiego dobra ( niestety czasem i zła:-( ), najważniejsze że tyle psiaków pomimo swoich dramatów znajduje szczęście w nowych domkach.:lol: Jeżeli zostaną poczynione jakieś ustalenia wstępne co do jamnisi i ewen. transportu to podaje mój numer 609 208 666, jeszcze do jutra jestem na Ślasku potem wyjeżdźam na wieś i bedę uchwytna tylko pod telefonem, a jeszcze pytanko czy jamnisia ma imię? Bo ja bym miała wstepna propozycje:lol: Quote
gallegro Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Aga Frejno napisał(a):...a jeszcze pytanko czy jamnisia ma imię? Bo ja bym miała wstepna propozycje:lol: O tym samym pomyślałem wystawiając aukcję... Miałem nawet zaproponować coś w rodzaju konkursu na imię dla jamnisi, ale... hmm... zapomniałem :oops:. Quote
Aga Frejno Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ja proponuje PAJDĘ:loveu: tak mi sie z dzieciństwem kojarzy....... Quote
Recommended Posts