Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jamniczka została znaleziona na moim osiedlu. Zawieziona do schroniska strasznie tęskni, źle się w nim czuje. Marnieje każdego dnia... prosimy o pomoc dla tego ślicznego psiaka.
Mała ma 2 lata.

Posted

PROSTUJĘ - to jest sunia, z całą pewnością. Dałam ogłoszenie do anonsów, że znaleziono jamniczkę. Wątpię jednak, czy ktoś ją szuka, skoro jest od 6 lipca. Dlatego lepiej szukajmy jej już domku, może ją ktoś umieścić na allegro, podam swój nr tel. Sunia ma ciągle mokre oczy, może płacze?:placz:

Posted

Witam wszystkich!
W zeszłym tygodniu zaproponowałam domek tymczasowy jamniczce ze schroniska w Opolu, ale ostatecznie i mam nadzieje szczęsliwie jamniczka najprawdopodobniej bedzie ,miała domek! Ostatecznie dowiem sie jutro bo pan ma mała odebrać ze schroniska.Gdyby parówka domek miała to mogę zaproponowac tymczas i szukanie stałego domku radomskiej sierotce.

Posted

Aga, byłoby cudownie, gdyby mogła trafić do Ciebie na tymczas. Ona jest straszliwie biedna w tym schronisku. W ogóle nie daje sobie tam rady, aż serce się kroi :-(

Posted

Saba z Opola znalazła dom, Pan ja dzisiaj odbiera także mogę zaoferowac domek tymczasowy u mnie tej jamnisi, jutro jadę nawieś pod jedrzejów, gdyby był mozliwy transport w sobotę pieska do jedrzejowa to mogłabym ja przygarnać i szukac domku, jak sie mała czuje?:-(

Posted

Nie wiem, bo nie byłam teraz. Zorientuje się co do transportu, a jakie są warunki w Jędrzejowie, czy są jakieś inne psy itd.

Posted

Więc tak, ja mieszkam na stałe w Chorzowie z jamniczka Fionką i dwójka dzieci, w tygodniu pracuje a w weekendy jeżdże na wieś gdzie moje dzieci z psem odpoczywaja z babcia.Piesek byłby ze mną w Chorzowie w tygodniu a na weekendy jeździlibysmy na wieś. Fiona akceptuje wszystkie psy a właściwie to ma do nich respekt i tchóżliwa jest.

Posted

Bez przesady... Faktem jest, że opis tej aukcji jest mojego autorstwa (zlepek wpisów z wątku), ale zwykle posiłkuje się opisami autorstwa Ani-tygrysiczki, za co korzystając z okazji, serdecznie dziękuję :loveu:.

Posted

gallegro napisał(a):
zwykle posiłkuje się opisami autorstwa Ani-tygrysiczki, za co korzystając z okazji, serdecznie dziękuję :loveu:.

Tomeczku, przecież wiesz, że dla Ciebie wszystko :iloveyou:
I to ja Tobie dziękuję. Zawsze jesteś tam, gdzie najbardziej jesteś potrzebny.

Posted

jak tak śledzę watki róznych piesków na forum to naprawde jestem pod dużym wrażeniem ogromu ludzkiego dobra ( niestety czasem i zła:-( ), najważniejsze że tyle psiaków pomimo swoich dramatów znajduje szczęście w nowych domkach.:lol: Jeżeli zostaną poczynione jakieś ustalenia wstępne co do jamnisi i ewen. transportu to podaje mój numer 609 208 666, jeszcze do jutra jestem na Ślasku potem wyjeżdźam na wieś i bedę uchwytna tylko pod telefonem, a jeszcze pytanko czy jamnisia ma imię? Bo ja bym miała wstepna propozycje:lol:

Posted

Aga Frejno napisał(a):
...a jeszcze pytanko czy jamnisia ma imię? Bo ja bym miała wstepna propozycje:lol:

O tym samym pomyślałem wystawiając aukcję...
Miałem nawet zaproponować coś w rodzaju konkursu na imię dla jamnisi, ale... hmm... zapomniałem :oops:.