Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś (16 lipiec) na ul.Masarskiej-okolice Galerii Kazimierz -znalazłam maleńką(może 2-3 kg) sunię w typie ratlerka .
Sunia jest gładkowłosa,ciemna , ma długie szczupłe łapki , zawinięty długi ogonek .
Siedziała w krzakach przylepiona do ogrodzenia , bardzo wystraszona -wywąchał ją mój Tofcio i zaczął szczekać-tylko dlatego ją zauważyłam !
Jest słodka , młodziutka , odrazu po wzięciu na ręce mnie wycałowała :lol:
Narazie jest bezpieczna , ale pilnie szukamy właściciela , bo jest zadbana i pewnie się komuś zgubiła.
kontakt do mnie tel 501-03-02-94

dziś postaram się wydrukować ogłoszenia
ale mam prośbę do krakowskich dogomaniaczek -czy ktoś mógłby ją ogłosić jeszcze gdzieś ?np.na krakowskich zwierzakach ?

Posted

Patia na pewno to zrobi, bo umie... :loveu::loveu: dobrze, że wiem o suni.. bo tez mam malca na tymczasie, wiec jak będzie więcej chętnych, to podam kontakt do Ciebie.

Posted

Toska napisał(a):
dzięki Aga !
narazie domku jej nie szukaj , bo prawdopodobnie jeśli nie odnajdzie się właściciel , to będzie miała gdzie zostać !

OOOOO! u CIOCI?:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

niestety nie :shake:
ja już mam dwa , moja Tosia -ta w awatarku -by ja zjadła :lol:
u fajnej babeczki w bloku obok !
więc byłaby pod kontrolą ;)

Posted

Bidusia :( Trzeba będzie chyba zrobić plakaty. Może ktoś jej szuka i tęskni. I kolejny dowód na to, że pies MUSI mieć adresówkę przy obroży.

PS. Daję info o niej na zwierzakiwkrakowie.

Posted

adresówkę przy obroży ? hmmm, najpierw to obróżkę trzeba mieć , albo szeleczki , a tu dziewczynka goła całkiem była :razz:

właśnie widziałam z balkonu , jak wraca ze spacerku-ogonek w górze , zadowolona -pani tymczasowa :loveu:o nią dba :lol:

Posted

To jest właśnie ludzka nieodpowiedzialność. Bez obroży, bez adresówki.
Dobrze choć że ją znalazłaś i, że malizna już bezpieczna.
No i zdjecia by się przydały...

Posted

Toska a zrobiłaś zdjęcia i ogłoszenia do rozwieszenia po okolicy? Bo bez tego to chyba będzie ciężko... zakładając oczywiście, że się zgubiła... a nie że ktoś ją wyrzucił...

Posted

No to fajnie :loveu::loveu::loveu:
A czy tak na wszelki wypadek ten "stary" właściciel ma się jak znaleźć (są gdzieś powieszone ogłoszenia poza wiadomością w schronisku)?

Posted

niestety nie ma ogłoszeń , bo nie miałam czasu :oops: i nie bardzo mam gdzie wydrukować :shake:
ogłosiłam w necie , zgłosiłam w schronisku i dziś zadzwonię do KTOZu , bo oni bezpłatnie drukują w gazecie takie ogłoszenia .

Posted

Do netu nie każdy ma dostęp niestety. Ze schroniskiem to też różnie bywa. Kilka ogłoszeń w pobliżu miejsca znalezienia bardzo by się przydało. Wyobraź sobie, że może ktoś za tą suczką tęskni i martwi się gdzie jest...

Posted

wiem , jak to jest , bo kilka lat temu sama szukałam dwa tygodnie mojej Tosi....
ale to ja wtedy rozwieszałam ogłoszenia , a nie czekałam aż ją ktoś znajdzie i ogłosi.....
może mi się uda dziś coś wydrukować , ale proszę Was , jeśli gdzieś Wam się rzuci w oczy ogłoszenie o zaginięciu -dajcie znać !