Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyniki SBT - czastkowe i "z glowy"

psy
kl.szcz
nie pamietam

kl.posr
Leonardo vel Pan Frodo - CWC, NDPwR, BOB

kl.ch
lok.1 - Umpumaki V.Huares
lok.2 - Cerberus Skordatura

suki
kl. posr
W.Woman D.U.- CWC

kl.otw
nie pamietam

Pozdrawiam
K

Posted

strumyk napisał(a):
Graty!
A kto sedziowal?

Ja do Dmowskiej nie jezdze :) powaznie - swoje z ta Pania przerobilam juz jakies 10 lat wstecz :) (mam jeszcze innych na liscie "zakazanych", dla ktorych Frodo ma np zbyt dynamiczny ruch ;) )
Sedziowala Pani Jadwiga Niciewicz - jak dla mnie bardzo elegancki Sedzia - polecam!!!!

pozdr

Posted

[quote name='wera99'](mam jeszcze innych na liscie "zakazanych", dla ktorych Frodo ma np zbyt dynamiczny ruch ;) )
oo, to tych daj na priwa, bo moja ociezala wg Dmowskiej suka w sumie tez sie dobrze rusza

Sedziowala Pani Jadwiga Niciewicz - jak dla mnie bardzo elegancki Sedzia - polecam!!!!

sadzac po wynikach tez tak uwazam ;-)

Posted

Gratulacje dla Froda ;) Miło było się spotkać - z miłymi - zawsze miło - a co :lol: :lol: :lol:

Dodam jeszcze tyle , że
kl. championów - BLACK LADY Skordatura - najl.suka w rasie.
w pośredniej - suczka AISHA Inter Stafford - V2 dosk.

i reszty też nie kojarzę. :shake:

niestety fotek brak - najwyrażniej zabrakło Giovaniego ;)

Posted

niestety fotek brak - najwyrażniej zabrakło Giovaniego ;)

Nie wiem jak to rozumieć???czy ironia to, czy przekąs???
Jeśli nie, bo przecież miły dla miłego taki sam:lol: , to postaram się następnm razem nadrobić straty.

Posted

Giovani - jaki to może być przekąs - czyżbyś nie wierzył w swoje możliwości fotoreportera - no to ja Ci mówię że jest super ok. - przecież nawet sama składałam podanie o kilka fot. ;) - szkoda że nie wysłałam po Ciebie helikoptera do tego Gdańska ;) - to fajne fotki miałabym i z N.Targu. - a tak lipa !

ale fakt ciężko jest pisać , a już w szczególności w towarzystwie w którym rzekjomo tiurlu tiurlu ( a jakie piękne , jakie códowne , och , ach , ech ,,, gratuluję , piękne , poprostu "tiurliu triurliu " - a za plecami huzia ! - ale zapewniam Cię że to nie ja - i wszystko co piszę jest bez podtekstu - wszystko co piszę ( mówię też ) jest zwykłe, proste i normalne i tiurlakiem nie jestem - bo sama takich nie cierpię! - jak to było w jakimś wierszyku " jak coś powie to już powie, jak coś powie to roztropnie ... " hihi! - to było chyba o samochwale hahaha! ale wymyśliłam !!!:lol: :lol: :lol:

strasznie beznadziejne to pisanie - raz za razem się przekonuję ... niekiedy niewiadomo w ogóle o co biega i te konteksty ? te niedomówienia i przede wszystkim właśnie ta nieznajomość osobista ludzi z którymi się rozmawia na forum - a na żywca przecież wystarczy jeden gest , jedno pytanie i odpowiedż, jedno mrugnięcie okiem i już wiadomo z kim ma się doczynienia .... a tu co ? ... no nie wiem, chyba że ja tak tylko mam.... :p

ale to forum nie o tym ....

pozdrowionka ;)