Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On nie musi kochać dzieci, tylko być zdolny do tego, zeby je pokochać. Mój Misiek(też ze schroniska) obawiał się dzieci - widać wiązała się z tym jakaś trauma. Usuwał się w kąt a jak się zbliżały za bardzo jak na jego gust, to kłapał ostrzegawczo. Nigdy nie skrzywdził i kochał je po swojemu, to znaczy pilnował i na pewno stanąłby w ich obronie. Nauczył starszą respektu dla siebie. Kinga ma 5 lat i kapitalne wyczucie psów, zna mowę ciała, CSy. Ale dwie młodsze moje wnuczki są zupełnie bezbronne - jedna ma rok a druga 2 miesiące. Dzieci chowają się z psami i uczymy je szacunku dla zwierząt, więc mowy nie ma o ciągnięciu za sierść i ogon.

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
I co, znalazł coć? :evil_lol:

naszczescie nie tylko ze pies nie chce sie z nim bawic i ucieka od niego jak tylko kieruje sie w jego strone :evil_lol: mlody spec od psow rosnie mi w rodzinie poprostu :evil_lol::lol:

Posted

Luka1 mysle,ze domek reprezentowany przez maat to dobry domek,maat tak jak czuje,to dobra i madra kobieta,a co najwazniejsze ma poczucie humoru:lol: No coz czas pokaze...............

Posted

luka1 napisał(a):
To co mam już go nie kochać! :placz:

No cos ty Luka,kochaj go bo na to zasługuje,ale ta miłoscia niestety bedziesz sie musiała podzielic:calus:

Posted

No tylko nie staruszek, jest lepszy od KAŻDEGO szczawika!! Bez obaw - Mac jest najpiękniejszy wśród łódzkich psów a Kacper jest kosmiczny

No czyż jest coś piękniejszego? ( :mad:)

Posted

[quote name='luka1']Bez obaw - Mac jest najpiękniejszy wśród łódzkich psów a Kacper jest kosmiczny

No czyż jest coś piękniejszego? ( :mad:)
Nie ma..............daje słowo honoru;)

Posted

a ja mowie ze jest cos bardziej piekniejszego niz Kacper staruszek :evil_lol::evil_lol:
o to ten piekniejszy niz Kacperek staruszek:

Posted

[quote name='luka1']Puk puk. Zaczynamy machanie ogonem.

Ayia - wróg nr 1. :mad:

No pewnie :evil_lol: Mackowiak jest piekniejszy od wszystkich innych psow :evil_lol:

Posted

DZWONIłA DO MNIE PEWNA pANI Z wA-WY CHCIAłABY ADOPTOWAC mACA ,BARDZO JEJ SIE PODOBA, MIAłA DOśWIADCZENIE Z PSAMI,MIESZKA CO PRAWDA W BLOKU ALE W KAżDY WEEKEND JEDZIE NA WIEś
pANI DA MI JESZCZE ZNAC W PIATEK WIECZOREM ,CHCIAłABY PRZYJECHAC PO MACA W SOBOTę, SYTUACJA JEST BARDZO PILNA MAC NIE WYCHODZI Z BUDY,JEST TERRORYZOWANY,PRZESTAJE UFAC LUDZIOM LEWDO POWąCHAł MOJA REKę JAK WESZłAM DO BOKSU, JEST źLE I MOżE BYC TYLKO GORZEJ
PORADZCIE CO ROBIć?

Posted

No i co Mac pojedzie do Warszawy? Co wiadomo o warunkach, ktoś z dogo szłyszał o Pani. Tak pytam bo jakoś przyzwyczaiłam się do niego i tarktuję jak swojego, ale wiadomo że w schronisku może coś mu się stać.
Mac psinko nie daj się psom i upałom. Natalka ty wiesz co robić.

Posted

Zróbcie to, co dla Maca jest najlepsze. Ja w żaden sposób nie mogę go zabrać przed 15 sierpnia. Jeśli czekanie na mnie miałby przepłacić zdrowiem...to oczywiste. Będę śledzić jego losy do niedzieli.