Patia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Aga , potrzebuję info o Buziaku : ile ma lat , czy jest nauczony czystości , jakiej jest wielkości , może wiesz ile waży? Quote
AgaG Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 buziak ma najwyzej rok. wazy 5-6 kilo. jest wielkości chudego jamnika, ale na dłuższych nóżkach, idelanie zachowuje czystość i nie demoluje. miesci się na kolanach. Quote
Patia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Aga , w końcu poradziłam sobie z tymi zdjęciami :multi: Quote
AgaG Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Dzięki Patia. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Buziak to tak słodki piesek, że brak słów. Wszystkich kocha, chce się bawić a orzy tym posłuszny idealnie. kochane psiątko. Quote
AgaG Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Buziak ma dom w Krakowie. zawiozłam go wczoraj autobusem na Dąbie. Fotki wysłałam pati. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Było sporo telefonów. Poszła tez latlerkowata wyrzucona na stacji i mam kilka kontaktów na małe psy... zobaczymy Quote
black sheep Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 O to super!!!!!!!!!!!!!:):):) HURA HURA HURA! Chcemy foty!!!!!!!! Mam nadzieje, ze te domki będą jeszcze,gdyby Majka nie mogła u mnie zostać:/ Quote
AgaG Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Nio Kochana i zapracowana patia ma fotki...a ja dodam , że z ogłoszenia Buziaka udało się wydać w sumie 4 psy, dwa dziś ze schronu zawoziłam z AniąB Quote
AgaG Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Dzięki Patia za wstawienie. :loveu: :loveu: :loveu: Dzwoniłam do państwa piesia. Pani jest cały czas w domu, piesek śpi w łóżku, ma apetyt, kocha spacery. Quote
black sheep Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: O rany!!! Przecież to wypisz-wymaluj moja Majka!!!!!!!! Identyczni są! Może Majka jest troche mniejsza, ale kolory, uszy, wszystko to samo! Zabaczcie!: Ale ma Buziak świetną rodzinę!:loveu: Quote
Anetka83 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Bardzo się cieszę:) i trzymam kciuki oby coraz więcej psiaku znalazło wspaniały domek!!! Quote
black sheep Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Buziak Maja Bliźniaki jak nic! :loveu: Powodzenia Buziaczku w nowym domku! Quote
AgaG Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 fatalna sprawa że jest suczką hi hi hi bo bym ją wydała jako Buziaka.... bo część dzwoniących to chce tylko Buziaka!!! Quote
Recommended Posts