Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

buziak ma najwyzej rok. wazy 5-6 kilo. jest wielkości chudego jamnika, ale na dłuższych nóżkach, idelanie zachowuje czystość i nie demoluje. miesci się na kolanach.

Posted

Dzięki Patia. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Buziak to tak słodki piesek, że brak słów. Wszystkich kocha, chce się bawić a orzy tym posłuszny idealnie. kochane psiątko.

Posted

Buziak ma dom w Krakowie. zawiozłam go wczoraj autobusem na Dąbie. Fotki wysłałam pati. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Było sporo telefonów. Poszła tez latlerkowata wyrzucona na stacji i mam kilka kontaktów na małe psy... zobaczymy

Posted

Nio Kochana i zapracowana patia ma fotki...a ja dodam , że z ogłoszenia Buziaka udało się wydać w sumie 4 psy, dwa dziś ze schronu zawoziłam z AniąB

Posted

Dzięki Patia za wstawienie. :loveu: :loveu: :loveu: Dzwoniłam do państwa piesia. Pani jest cały czas w domu, piesek śpi w łóżku, ma apetyt, kocha spacery.

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: O rany!!! Przecież to wypisz-wymaluj moja Majka!!!!!!!!
Identyczni są! Może Majka jest troche mniejsza, ale kolory, uszy, wszystko to samo!
Zabaczcie!:

Ale ma Buziak świetną rodzinę!:loveu:

Posted

No jak bliżniaki :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

fatalna sprawa że jest suczką hi hi hi bo bym ją wydała jako Buziaka.... bo część dzwoniących to chce tylko Buziaka!!!