Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć ;) mam na imię Rubi aktualnie mam 9 tyg i 2 dni :D 
Moi rodzice to husky(mama) i owczarek staroniemiecki czarny (tata) :D

Uwielbiam się bawić, kraść klapki , i budzić mojego pana w środku nocy liżąc go po twarzy :)
Pierwsze 2 zdjęcia są jak mam 6 tyg, a reszta z aktualnego wyglądu :) 

Posted

Dzięki za założenie galerii. Strasznie mi się podoba twój szczeniak, bo jest mieszanką z dwóch wspaniałych ras. Ciekawe po jakim piesku odziedziczy charakter. :P Na pewno będę śledzić :)

Posted

O proszę... kolejna mieszanka wybuchowa - oby była do okrzesania, bo niestety większość takich mixów kończy w schroniskach... ale młode śliczne :D

Posted

Jak narazie żyć nie daje, ale to jak kazdy szczeniak :D ale słucha się, jest grzeczna, bardzo szybko się uczy, kocha się przytulać zwłaszcza kiedy otwierają się magiczne wrota (lodówka) :)

Posted

To wykorzystujcie to ile możecie, wzmacniajcie dobre zachowania, bo potem... no cóż, bywa różnie :D

• 4 weeks later...
Posted

Jest wprost przepiękny :D

Bardzo mnie ciekawi jak będzie się rozwijał. :D

Opowiadaj o nim od czasu do czasu jaki ma charakterek i co się w nim zmienia. Widzę, że chyba uszko zaczyna stawać? :D

Posted

Tak powoli powoli zaczyna stawać :) mała nie odstępuje mnie na krok. Cały czas siedzi ze mną i z nikim innym. Z dnia na dzień wydaje mi się większa :) Jest wiecznym głodomorem, nie ma opcji żeby jakiś cukierek przemknął nie dostrzegnięty :D każdego wita jak przyjaciela którego się nie widziało kilka lat. Jej ulubionym miejscem do spania jest moje łóżko :) 

• 1 month later...
Posted

Rubi ma już 49 cm w kłębie... była już szczerbata  przez chwile :) Ma aktualnie 5 i pół miesiąca :D Teraz dopiero zaczyna się bawić jak taki szczeniak :D przesadziła już pare truskawek oraz tulipany mojej mamy ;) najchętniej zauważyłem bawi się piłką i swoim ulubionym misiem któremu już praktycznie wypruła wnętrzności. Rubi całymi dniami siedzi na dworzu i wchodzi tylko się napić i zjeść po czym idzie odrazu bawić się dalej. Jest bardzo towarzyska i ciekawska :D

Posted

No nareszcie jakieś nowe zdjęcia. Jak urosła :D

Więcej zdjęć ! :D

Czy w lipcu można by było się jakoś spotkać ? Nasze psy by się poznały :D Bo w lipcu planuje przyjechać na pomorze na tydzień czasu :)