RzonS_123 Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Cześć ;) mam na imię Rubi aktualnie mam 9 tyg i 2 dni :D Moi rodzice to husky(mama) i owczarek staroniemiecki czarny (tata) :D Uwielbiam się bawić, kraść klapki , i budzić mojego pana w środku nocy liżąc go po twarzy :) Pierwsze 2 zdjęcia są jak mam 6 tyg, a reszta z aktualnego wyglądu :) Quote
Wilczocha Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Dzięki za założenie galerii. Strasznie mi się podoba twój szczeniak, bo jest mieszanką z dwóch wspaniałych ras. Ciekawe po jakim piesku odziedziczy charakter. :P Na pewno będę śledzić :) Quote
Guest TyŚka Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 O proszę... kolejna mieszanka wybuchowa - oby była do okrzesania, bo niestety większość takich mixów kończy w schroniskach... ale młode śliczne :D Quote
RzonS_123 Posted November 12, 2014 Author Posted November 12, 2014 Jak narazie żyć nie daje, ale to jak kazdy szczeniak :D ale słucha się, jest grzeczna, bardzo szybko się uczy, kocha się przytulać zwłaszcza kiedy otwierają się magiczne wrota (lodówka) :) Quote
Guest TyŚka Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 To wykorzystujcie to ile możecie, wzmacniajcie dobre zachowania, bo potem... no cóż, bywa różnie :D Quote
Mała Nika Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Ale słodziuchne małe :D Proszę o więcej fot :) Quote
RzonS_123 Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 mała aktualizacja :D Rubi właśnie mierzy koło 44 cm i ma 3 miesiące i 2 tyg :) pierwsze zdjęcie jest z przed 2 tyg a trzecie z przed 1 tyg Quote
RzonS_123 Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 Wrzucam pare fotek zrobionych wciągu tego tygodnia :) Rubi postanowiła być moim dodatkowym budzikiem o 6 rano :D Quote
Wilczocha Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Jest wprost przepiękny :D Bardzo mnie ciekawi jak będzie się rozwijał. :D Opowiadaj o nim od czasu do czasu jaki ma charakterek i co się w nim zmienia. Widzę, że chyba uszko zaczyna stawać? :D Quote
RzonS_123 Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Tak powoli powoli zaczyna stawać :) mała nie odstępuje mnie na krok. Cały czas siedzi ze mną i z nikim innym. Z dnia na dzień wydaje mi się większa :) Jest wiecznym głodomorem, nie ma opcji żeby jakiś cukierek przemknął nie dostrzegnięty :D każdego wita jak przyjaciela którego się nie widziało kilka lat. Jej ulubionym miejscem do spania jest moje łóżko :) Quote
RzonS_123 Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 Rubi ma już 49 cm w kłębie... była już szczerbata przez chwile :) Ma aktualnie 5 i pół miesiąca :D Teraz dopiero zaczyna się bawić jak taki szczeniak :D przesadziła już pare truskawek oraz tulipany mojej mamy ;) najchętniej zauważyłem bawi się piłką i swoim ulubionym misiem któremu już praktycznie wypruła wnętrzności. Rubi całymi dniami siedzi na dworzu i wchodzi tylko się napić i zjeść po czym idzie odrazu bawić się dalej. Jest bardzo towarzyska i ciekawska :D Quote
Wilczocha Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 No nareszcie jakieś nowe zdjęcia. Jak urosła :D Więcej zdjęć ! :D Czy w lipcu można by było się jakoś spotkać ? Nasze psy by się poznały :D Bo w lipcu planuje przyjechać na pomorze na tydzień czasu :) Quote
Recommended Posts