gosia7 Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Laleczka już w DS :jumpie: Narazie zalękniona i nie wychodząca spod szafy,zza kanapy,ale mam nadzieję,że z każdym dniem będzie lepiej:) Musi być :happy1: Domek kupił jej piękny biały transporterek,krytą kuwetkę ze żwirkiem silikonowym,drapak (z którego nie umie narazie korzystać;). Podisaliśmy umowę adopcyjną,odwiozłam koteczkę osobiście do nowego mieszkanka. Powodzenia maluchu! Juldan piękne dzięki za chęć zrobienia jej ogłoszeń. "Poszła" z mojego ogłoszenia na gumtree,jednego z dwóch (drugie na olx) jakie miała.Niektórzy to mają szczęście :loveu: Mam tymczasy kocie siedzące u mnie od czerwca i nic... Quote
gosia7 Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Niewykorzystaną kwotę uzyskaną z bazarku dla koteczki z cmentarza (tj.545zł- 85zł wydane na potrzeby koteczki z cmentarza=460zł) przeznaczę na resztę tymczasów i bezdomniaków,które muszą przetrwać nadchodzącą zimę. http://www.dogomania.com/forum/topic/144244-moje-kocie-bezdomniaki/ Quote
Juldan Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Ale super wiadomości. Powodzenia maleńka- gosia7 oby szczęście ze znajdowaniem domków Cię nie opuszczało :) Quote
róża35 Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Powodzenia Niuniu w nowym domku ,sprawuj się grzecznie :bye: . Quote
gosia7 Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Dostałam zdjęcia z DS :loveu: Laleczka grzeczna,uwielbia jeść i bawić się wstążeczką. Uwielbiam takie zakończenia :D Quote
Recommended Posts