Bewarka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Mam tą książkę i uważam, że w ogóle jest jakaś dziwna...:roll: nawet tytuł niezbyt dobrze dobrany...nie bedę się rozpisywać, ale nie polecam jej nikomu... Quote
Nor(a) Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='toto']To ja mam pytanie jak nauczyć gordona kopać mój nie umie .Wcale go to nie interesuje . Lepiej nie zaczynac uczyc Wykopalisko na zdjeciu nizej to dzielo "zabawy" 5 seterkow (2 przyszły z wizytą). Zaczela gordonka, poprawily 2 irlandy (pozostale na szczescie tylko sie patrzyly, bo inaczej mialabym jak nic tunel do sasiadow . Na zdjeciu nie widać skali ale w każdej z dwóch dziur swobodnie mieści się średniej wielkości seter- i tylko mu głowa wystaje. Quote
Seterka93 Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Dla polepszenia efektu wstawiłabym zdjecie naszej ogrodowej dziury (wykopana przez naszą Niunie - bezrasowiec) ale niestety rozładował mi się aparat :shake: bardzo podoba mi się wasza dziura, nora :D:evil_lol: Quote
Recommended Posts