iwka94 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Witam wszystkich , jestem na etapie poszukiwania dobrej karmy dla mojego psa... Do tej pory moja sunia zajadała Purinę Pro Plan... Ale nie jesteśmy zadowolone i chcę zmienić jej karmę. Co myślicie o składzie Josery Miniwell: 40% mączki drobiowej... http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/josera/158311#more Czy nie ma zbyt dużo zbóż w tej karmie ? Skład jest ubogi ale w sumie im mniej chemii tym lepiej ? Co myślicie, proszę o rady ;) Quote
martazobeniak Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Czy ktoś karmi może Joserą MinisBest shih tzu lub innego małego psiaka? jakie są Wasze doświadczenia z tą karmą? Quote
martazobeniak Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Czy karmiliście tymi karmami shih tzu lub innego małego psiaka? są warte uwagi jako element rotacji? jakie macie z nimi doświadczenia? Byłabym wdzięczna za wszelkie Wasze opinie. Quote
gayka Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Z mojego doświadczenia wynika, że Josera jest popularna wśród właścicieli dużych psów , głownie z powody stosunku ceny do jakości. Przy małym psiaku łatwiej kupić coś lepszego za podobne pieniądze. Quote
martazobeniak Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Moja Tina dostała próbki MinisBesta i Sensiplusa - stosuję jako nagrody / treserki i widzę, że szalenie jej smakują. Nie szukam czegoś na zmianę na stałe. Raczej na odskocznię od Husse raz na cztery worki. Z półki nieco wyższej kuszą mnie Fish4Dogs i MARP Holistic, ale poczekam przynajmniej w tym drugim przypadku, aż zaczną korzystać z paczkomatów i ceny przesyłki spadną. A tak przy okazji, shihtzaczka nie samą suchą karmą żyje. ;) Quote
Recommended Posts