doris_day Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 W sobote pieknosci byly nadal na kwarantannie- konczy sie 14.08. Spojrzenia miały, jak to spanielki, jakby miały zaraz zaczac plakac ... :( Quote
Asia & Ginger Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 :placz: Na ich widok sama bym się pewnie popłakała. :placz: Psinki kochane biegnijcie na pierwszą po domek! Quote
doris_day Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Mam mieszane uczucia co do ogłoszeń spanielków na allegro ... zaczynam sie martwic, ze psiaki moga trafic do 'handlarzy' czy 'hodowcow z wielkiego zdarzenia' :/ Quote
Asia & Ginger Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Trzeba zastrzec, że pieski zostaną wykastrowane przed adopcją, nawet jeśli to nie będzie do końca prawdą. Czy w szczecińskim schronisku sterylizuje się pieski przed adopcją? Quote
doris_day Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Sterylizuja ale psiakow nie kastruja ... Quote
Estera Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Czyli oba psiaki mają nowe domy i mogę na forum spanieli je "zdjąc" ;) Quote
doris_day Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Niestety jeden spaniel wrocil do schroniska :( trafil tam, jak sieokazalo, po raz 4 ... gryzie jak tylko poczuje sie 'ciut' pewniej... Quote
Diana S Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 O kurcze to on juz jest całkowicie zwichrowany cztery razy lądowac w schronie...:-(:-( Quote
doris_day Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 W boksie jak i poza nim jest spokojny - podobno po kilku dniach pobytu w domu zaczyna szaleć, szkoda :( Quote
DuDziaczek Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 KONIECZNA KASTRACJA!!!!!!!!!!!! Bo inaczej boje sie ze moga go... uspić :( u nas w kielcekim to juzby byl za teczowym mostem :( Quote
Asia & Ginger Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 DuDziaczek popieram! Sama miałam spaniela oddawanego kilka razy do schroniska z powodu agresji. W końcu został wykastrowany, złagodniał, a że mam jeszcze w domu suczkę dominującą, to ona również go sobie ustawiała. Przekochany był z niego psiak... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
doris_day Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 W schronisku nie praktykuja kastracji :( postaram sie porozmawiac w jego sprawie bo moze miec to taki tragiczny koniec jesli sytuacja powtarza sie po raz 4 Quote
Asia & Ginger Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 doris_day napisał(a):W schronisku nie praktykuja kastracji :( postaram sie porozmawiac w jego sprawie bo moze miec to taki tragiczny koniec jesli sytuacja powtarza sie po raz 4 A może by tak złożyć się na jego kastrację? :cool3: Albo bazarki wystawić? :cool3: Ja chętnie się dorzucę. Mogę też czegoś fajnego poszukać na bazarek. Co Wy na to? :cool3: Quote
doris_day Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 A po kastracji mialby zostac w schronie... kurcze nie wiem czy to dobry pomysl w weekend bede w schronisku - zapytam sie co i jak, za ile i bedziemy dzialac:) Asiu,swietny pomysl ! Quote
doris_day Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Wybaczcie,ze napisalam wczesniej (mialam koszmatne 2 tyg) - spanielka nie ma juz w schronisku, podobno adopcja... Quote
Asia & Ginger Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 doris_day napisał(a):Wybaczcie,ze napisalam wczesniej (mialam koszmatne 2 tyg) - spanielka nie ma juz w schronisku, podobno adopcja... Oby to była prawda. :roll: I ostateczny już domek. Quote
doris_day Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 mam tez taka nadzieje lecz nie jestem w stanie sprawdzic gdzie poszedl - ochrona danych osobowych Quote
Estera Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Czy te dwa spaniele z pierwszej strony mają już domki? Quote
Recommended Posts