Molly&Gucio Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Witam, Dziś wreszcie znalazłam metrykę mojego, nie żyjącego już psa - Fluffego. Dowiedziałam sie z jakiej jest hodowli, a teraz chciałbym się dowiedzieć, czy ona jeszcze w ogóle istnieje? Hodowla nosiła nazwę "od Baronów", znajdowała się w Warszawie. W internecie nic nie znalazłam, więc postanowiłam spytać na forum... Quote
lothia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 możesz jeszcze podać kto był hodowcą?w necie znalazłam tylko reproduktora z tej hodowli Ch.Pl FREZJA Resovia - PKR.IX-37340, nr rej. 4164/XIV/95, biało-złota (o: Ch.Pl IKO od Baronów - Zw. CHERRY Modny Drobiazg) a może poprostu zapytać w ZK? Quote
Czarne Gwiazdy Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 możesz jeszcze podać kto był hodowcą?w necie znalazłam tylko reproduktora z tej hodowli Ch.Pl FREZJA Resovia - PKR.IX-37340, nr rej. 4164/XIV/95, biało-złota (o: Ch.Pl IKO od Baronów - Zw. CHERRY Modny Drobiazg) Znalazłaśs psa, ktorego ojcem jest reproduktor z tej hodowli :P Równie dobrze moze on juz nie żyć :evil_lol: Quote
Molly&Gucio Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Hodowca to Grażyna Karczmarczyk. Fluffy urodził się 12 lat temu, więc jest całkiem możliwe, że hodowla nie istnieje, ale bardzo chciałbym się dowiedzieć. Quote
Czarne Gwiazdy Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Hodowca to Grażyna Karczmarczyk.Przejrzałem swoje katalogi z ostatnich CACIBów. Nie znalazłem. Quote
lothia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 ale jest/był on reproduktorem,może nie zyje,ale dałam go tutaj bo może w ten sposób uda się złapac kontakt,tylko taka próba znalazłam taka hodowczynię w Warszawie niestety od świnek morskich Quote
Molly&Gucio Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Napisałam e-mail'a do oddziału w Warszawie. Narazie czekam na odpowiedź. Quote
z Wiślanego Portuf Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Witam Znam Grażynę od wielu lat ,a reproduktor jest z hodowli mojej córki Quote
Molly&Gucio Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 A wiesz, czy ta pani zajmuje się jeszcze hodowlą shih tzu pod tym przydomkiem? Quote
Recommended Posts