Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam! Przedstawiam Wam mojego wariata Lakiego (dla przyjaciół Laczek :) ). Znalazłam go razem z moim chłopakiem 17 października podczas organizowania akcji dla schroniska (niezły zbieg okoliczności!) - był przemoczony, brudny i zmarznięty. Natychmiast zabraliśmy go do domu, nakarmiliśmy, wykąpaliśmy i rzecz jasna wystawiliśmy ogłoszenie o znalezieniu pieska, ale (dzięki Bogu) nikt się nie zgłosił i został u Nas! Zaliczyliśmy od razu weta i podobno ma ok. 4 miesiące, waży prawie 5 kg i będzie duuuuży! Jest kochany i to bardzo, ale wariat na całego :)

e9d2b5969c223.jpg

Przed nim miałam suczkę, Cocker Spanielkę, która niedawno odeszła i zastanawiamy się czy to czasem nie reinkarnacja mojej Dżesi, bo z charakteru jest do niej bardzo podobny ;)

Posted

Witamy się pierwsi w galerii.
Nie ma zdjęć :((
Mamy nadzieję że będziecie regularnie zaglądać, dawać zdjęcia i pisać co u was.
Pochwalcie się czy zamierzacie z nim coś ćwiczyć itp :)))
Chętnie podziele się doświadczeniem w akcesoriach dla psów, karmy i odnośnie paru sportów :D

Posted

Jak to nie ma zdjęć? Lekko nie zrozumiałam dwóch pierwszych wersów :P 

Raczej nie zamierzamy z nim ćwiczyć, jedynie standardowe - leżeć, siad, łapa, do mnie. :) Całe szczęście, że nieco doświadczenia mam jeżeli chodzi o psiaki, bo przez 14 ostatnich lat miałam swoją sunię, ale jeżeli będę potrzebować pomocy to na pewno się zgłoszę :) Dzięki!

Posted

Kolejna seria zdjęć i zapewniam, że nie ostatnia! :D

Pierwsze chwile w domu i pierwsze kąpanie :) 

36697.gif

Mordeczkaaa!

36698.gif

Spanko :)

36699.gif

Spacerek! To, co kochamy najbardziej!

36696.gif

On chyba naprawdę uwielbia spać w tej pozycji :P

36695.gif

Jest u Nas dopiero dwa i pół tygodnia, dlatego więcej zdjęć będzie przybywać z czasem. Nasza przygoda dopiero Się zaczyna :)Zapewniam! :)

Posted

Ludzie, ludzie! To jest On! :D

maxishine Nam też się wydaje, że on będzie bardziej taki gruby na krótkich łapkach, ale weterynarz mówił, że niby urośnie duży. 

Posted

Przepraszam, faktycznie sugerowałam się postem Karoliny :p
No mnie też się wydaje, że olbrzymem nie będzie ;)