Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochani, kolejny raz szukam u Was pomocy

szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej w Zabrzu. dla agresywnego spanielka. wiec dom trzeba dobrze sprawdzic z wiedzy i metod postepowania, a nie tylko liczyc, ile tam pokoi maja.

Posted

[quote name='kora78']kochani, kolejny raz szukam u Was pomocy

szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej w Zabrzu. dla agresywnego spanielka. wiec dom trzeba dobrze sprawdzic z wiedzy i metod postepowania, a nie tylko liczyc, ile tam pokoi maja.

Lara mieszka teraz w Zabrzu, więc może Ona?

<D.>

Posted

[quote name='protzlav']Sorry, dawno nie zaglądałem na ten wątek, stąd dopiero teraz moje pytanie ... maciaszku, czy nadal robić młodeg bigielce ogłoszenia?Nie, nie trzeba. Beaglica już w nowym domu :).

Ta sunia też.

Na konto wpłynęło 20 zł od soboz4 (dzięki!). Mamy teraz: [B]466,00 zł
.

Posted

wstawiłam tego pudliszona na wątek pudlowy, potrzebuję maila lub / i nr tel do chętnego wolontariusza do kontaktu w sprawie psa - również ogłoszeń - ja niestety nie jeżdżę do schronu i nie jestem na bieżąco
I pytanie - jeżeli pisze, że pies jest zaszczepiony to na co ? - wścieklizna i wirusówki ?

Posted

saphira18 napisał(a):
to trzymam kciuki za spaniela! bo fajny psiak jest:) agresji na wizycie nie doświadczyłam, ale wierze.
fajnie że psiaki w domku:)

ach to Ty jestes ta kolezanka? :) dziekuje za te wizyte!

Posted

Pytanie: najprawdopodobniej mam dom (jeszcze niesprawdzony, ale chyba dobrze wróży) dla raczej dużego psa w typie Zośki z mojego banerka (chyba że ona tam pójdzie, gdyby jutro nie pojechała do umówionego innego domu), ogród i mieszkanie w domu wewnątrz, pies ma zapewniać jakieś poczucie bezpieczeństwa (czyli wyglądać), ale mieszkać z rodziną z dwojgiem dzieci - 12 i 3-letnim. Więc musi być bezwzględnie pewny, jeśli chodzi o bezpieczeństwo dziecka. Raczej wilczurowaty; pies lub suka, w wieku dorosłym, ok. 3-4 lata. Zapytałam też na sosnowieckim. też na katowickim.

Spróbuję podepchnąć moją obecną sunię z Sosnowca i Wyjca, ale on raczej będzie za mały...

Posted

Mia będzie zabrana w poniedziałek, albo jeszcze w niedzielę przez Prezesa Fundacji, będzie socjalizowana i uczona że człowiek nie jest straszny

Dziś do domów poszły:

Fruzia 117/11

Suncia 17/11

Foksi 1278/10

Reszka 1138/10

Posted

To ja sprostuję - bigielka na pewno nie pojechała do nowego domu - jest nadal w schronisku i jest aktualnie leczona (podobno podejrzenie kaszlu kenelowego, ja myślę, że może to być jeszcze co innego - ostatnio, jak ją widziałam, to wydawała mi się przeziębiona...). I szuka domu nadal - państwo, którzy podobno mieli ją zabrać, nie wzięli jej i nie wiadomo, czy wezmą.

Posted

[quote name='leonarda']To ja sprostuję - bigielka na pewno nie pojechała do nowego domu - jest nadal w schronisku i jest aktualnie leczona (podobno podejrzenie kaszlu kenelowego, ja myślę, że może to być jeszcze co innego - ostatnio, jak ją widziałam, to wydawała mi się przeziębiona...). I szuka domu nadal - państwo, którzy podobno mieli ją zabrać, nie wzięli jej i nie wiadomo, czy wezmą.

Dzięki, Iza, więc przywracam linki Jej dot. na moich komunikatorach : )))

<D.>