Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłyśmy dziś z JOMĄ w schronisku. Mam sporo zdjęć. Powoli je zgrywam i obrabiam.

Te sunie znalazły domy.

Wpłacam na katowickie konto 29 zł z bazarków _Lary (24 zł z jednego i 5 zł - moja wpłata - z drugiego). Mamy teraz 1140,37 zł. Lada moment będzie nieco więcej, bo rozliczę swój poprzedni bazarek, czekam tylko na 1 wpłatę.

Posted

Ufff... skończone. Wszystkie psy są już na naszym wątku i na stronie schroniska. Kilkugodzinna dniówka wyrobiona ;). Jakby kto pytał dziś mam dzień wolny :diabloti:.
Psiaki znajdziecie na 1, 2 i 3 stronie wątku.

Posted

A ja wiem , słyszałam, że bedą sterylizoane wszystkie suczki w schronisku, zaraz po 2 tygodniowej kwarantannie. BARDZO BARDZO SIĘ CIESŻE.
Myśle ze to wspólny sukces Kierownictwa i nasz

Posted

Ale się cieszę :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Czyli mamy z głowy jedną z nieprzyjemniejszych dyskusji pt. "po co krzywdzić pieska/suczkę"

Mam nadzieję, że czytają to wszystkie niedowiarki co to nie doceniają naszej działalności na rzecz schroniska - wprawdzie małymi kroczkami ale całkiem owocnie i pokojowo wydeptane :loveu:

Posted

Kochani. Wolontariat ruszy mam nadzieję do miesiecy. Ustalamy szczegółowy zakres oboiązków, przepisów. Właśnie to wszystko negocjujemy i ustalamy.
Prosze Was- pokażmy na akcjiw silesii ze potrafimy. Niech to będzie sprawdzian, przetarcie przed wolontariatem przez duze W!

zaraszam na wątek akcji!

Posted

Chciałam wkleić pismo od Prezydenta Piechoty, ale nie wiem co sie stałao z imageShackiem. jest jakiś inny. A może to dlatego, że wyszłoby, że to ja przede wszystkim doprowadziłam do tak pomyślnej wiadomości, a przecież wszystkim wiadomo, że to Amikat. Może jak już to napisałam, to imageshack się poprawi?:evil_lol:

Posted

Kilka postów wcześniej sygnalizowałam potrzebę opłacenia transportu dla ratlerki Mini. Przelałam 110 zł na konto pati-c, która będzie ją wiozła. Mamy teraz na koncie: 1208,92 zł....

Obfotografowałam już wszystkie suki, wszystkie psy + kwarantannę. Od piątku będę jeździć 2 razy w tygodniu i aktualizować psiaki, dorabiać zdjęcia. Przy okazji tych wielkich porządków i ewidencjonowania wszystkiego okazało się, że te psiaki poszły do nowych domów:

Posted

Psiaki 1047/08 i 205/09 miały zamienione numery (już tu zmieniłam)!

Dalszy ciąg psiaków wyadoptowanych:

A te dwie sunie są za Tęczowym Mostem... :(

Rottka miała nowotwory :(.