Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maciaszek napisał(a):
Jaki ma być tytuł wpłaty?

Mam prośbę... Żeby wtedy ktoś z Was zbierał na swoje konto, a później dopiero całość przelał na katowickie.

Saphiro, jak będę w tym tygodniu w schronie to zostawię reklamówkę z fantami na bazarek, ok?

nie ma sprawy, tylko opisz przedmioty jak możesz:razz:
ceny też, bo mi potem ciężko:lol:

Posted

saphira18 napisał(a):
nie ma sprawy, tylko opisz przedmioty jak możesz:razz:
ceny też, bo mi potem ciężko:lol:
Napisałam co jest czym i zasugerowałam ceny (możesz je oczywiście zmienić, jak chcesz), ale nie dokonałam pomiarów. Jakby trzeba było coś dokładniej opisać to zawsze mogę już na bazarku naskrobać ;).

Posted

pomocy

wodzisław śl .....

Zaginęła duża, starsza, biało ruda, sunia bez ogona- Wodzisław Śląski!

W dniu dzisiejszym 07-09-2011 zaginęła z posesji przy ul. Kosynierów w Wodzisławiu Śląskim dużą, starsza ok. 9 letnia, biała-ruda sunia- Tigra. Sunia nie zna terenu, na którym przebywa ponieważ została adoptowana trzy dni wcześniej ze schroniska. Jest psem bardzo łagodnym i ufnym w stosunku do ludzi.

Cechą charakterystyczną to BRAK OGONA!

Posiada dwa chipu o nr 967000001223159 i 967000009262548
Za pomoc w odnalezieniu Tigry wyznaczono NARGODĘ!

telefon: 504-16-90-01

Posted

No właśnie nie wiem. Ale może tak być, bo to psica, która już była w schronie - zwrot. Ale p.Mirka nie miała jej poprzedniego numeru, a w biurze zamieszanie dziś było, nie mogłam więc ustalić czy to Ginger czy nie. Dopytajcie może jutro, co? :)

Posted

soboz4 napisał(a):
ZNALEZIONO PSA
30 sierpnia o godzinie 8:00 w Rybniku, w okolicach Makro na ulicy Brzezińskiej znaleziono psa – jamnika czarnego , podpalanego.
Pies jest łagodny. Wiek około 3 lat. Miał założoną obrożę przeciwpchelną, mimo to został odpchlony, przebadany przez weterynarza, nie ma czipa, dogaduje się z innymi psami i suczkami, choć na niektóre warczy. Reaguje na wiele komend - zostań, podaj łapę, poproś. Został na 3 h sam w domu i nic nie zniszczył.
Pilnie poszukiwany dla psa dom stały lub tymczasowy. Pies ma porozwieszane ogłoszenia w okolicy znalezienia. Kontakt w sprawie adopcji 696-125-988,
jtd@poczta.onet.pl

dałam info tutaj

http://www.rybnik.com.pl/forum/viewtopic.php?f=8&t=3246&p=38709&sid=44fd80b46a96e65793d39d182072d4bb#p38709