Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jofracy, o tym drugim boksiu wiem tylko tyle, ile napisałam. Czyli bardzo mało :(.
Dzięki za poinformowanie bokserowych ludzi.

Istar, wydaje mi że nie jest na kwarantannie skoro oddali go właściciele, jest zaszczepiony, odrobaczony. Pewnie będzie go można zabierać na spacery. Dzięki :).

Posted

Żadne pies nie idzie na kwarantannę jeśli schron wie, że ma aktualne szczepienia, tak więc Devon też tam nie ma :)

A nikt się nie pochwalił, że Asir już w domu :)

Posted

[quote name='Klementynkaa']zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/212476-Transporter-Karlie-psie-akcesoria-karmy-smaczki-poj.na-karme-do-21.08-na-dobermany
nadal zapraszam na bazarek, zagladajcie cioteczki, podnieście chociaż czasem!

a przy okazji - dzisiaj przemknął mi duży rudy pies, wielkosci i sylwetki ONka, cały rudziutki, biegał samotnie w okolicach dworca PKP w Ligocie, wyglądał na zagubionego/wyrzuconego? chciałam go łapnąć ale pognał w ul. Kolejową. jesli ktos mieszka w tamtych rejonach proszę o czujność!

Posted

[SIZE="5"]"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!!. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

Dziewczyny, OGROMNA PROŚBA O POMOC W PRZEPROWADZENIU WIZYTY PA W KATOWICACH!
Sprawa dośc pilna. Czeka pies, który musi opuścic obecny dom w Sosnowcu. Kolejny zainteresowany dom z Katowic (ul. Agnieszki) czeka na psa. Proszę, pomóżcie!

Posted

[quote name='Reno2001']Dziewczyny, OGROMNA PROŚBA O POMOC W PRZEPROWADZENIU WIZYTY PA W KATOWICACH!
Sprawa dośc pilna. Czeka pies, który musi opuścic obecny dom w Sosnowcu. Kolejny zainteresowany dom z Katowic (ul. Agnieszki) czeka na psa. Proszę, pomóżcie!

Ja tylko dodam, że ulica Agnieszki to niedaleko Tysiąclecia, to dzielnica Dąb.
http://mapa.targeo.pl/Katowice,agnieszki
Kto może pomóc? Sprawa rzeczywiście dość pilna!

Paulinken, napisz o jaki rejon Katowic chodzi.

Na konto wpłynęło 5 zł od soboz4. Mamy teraz: 253,86 zł.

Bruno w nowym domu :).

Posted

[quote name='Reno2001']Dziewczyny, OGROMNA PROŚBA O POMOC W PRZEPROWADZENIU WIZYTY PA W KATOWICACH!

Ja mieszkam nie daleko tej ulicy, jakieś 3 minuty od niej :) Może mogłabym jakoś pomóc, wiem, ze nie skończyłam 18 lat, ale gdyby nikt się nie znalazł to mogłabym tam podejść :)

Posted

Nasza Fundacja juz nie prowadzi wolontariatu w Sosnowcu.
Skupiamy się na Katowicach. Mam poczucie ze zaniedbałam Katowice ale naprawimy to w nadchodzącym roku.

Na początek 24.09 w WPKiW organizujemy "Zwierzomanię".
Potrenujemy pomocników !
Oczywiście psy schroniskowe w roli głównej.

Proszę wszystkich tych którzy deklarowali pomoc w zapraszaniu gwiazd i nie-gwiazd o ponowny kontakt!

Posted

[quote name='amikat']Nasza Fundacja juz nie prowadzi wolontariatu w Sosnowcu.
Skupiamy się na Katowicach. Mam poczucie ze zaniedbałam Katowice ale naprawimy to w nadchodzącym roku.

Na początek 24.09 w WPKiW organizujemy "Zwierzomanię".
Potrenujemy pomocników !
Oczywiście psy schroniskowe w roli głównej.

Proszę wszystkich tych którzy deklarowali pomoc w zapraszaniu gwiazd i nie-gwiazd o ponowny kontakt![/QUOTE]

Ale jak to miej więcej będzie wyglądało, wolontariusze przyjeżdżają tam, dostają psy i rozgłaszają je? Pokazują komendy, spacerują itp. ?

Posted

Ja mogę założyć, choć zbytnio nic o niej nie wiem, mogę napisać tylko to co napisała amikat a potem dodawać w tytule nowe wiadomości, jeżeli nikt inny się nie znajdzie do założenia wątku :)

Posted

W ogóle trzeba jakieś plakaty porobić, bo ludzie muszą się o tym dowiedzieć :)

Czy jest z nami osoba, która potrafiłaby zrobić jakiś plakat ?? Bo ja, hmmm... Nie nadaję się do tego :(