Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Pajunia za taką fotorelację. Super. Kubraczek pierwsza klasa i jaki fachowy. Milo ma tak piękny pyszczek. Niech się chłopak stara, bardzo stara stanąc na nogi. Każda wiadomośc o nim cieszy mnie, że jest dla niego serce i doby domuś.

Posted

04-09-07:
Milord hat Heutemittag waehrend das ueben ...: GELAUFEN mit seinen Linkerpfote und Fuss!!!!!!!!!!!!!! Sein Rechter will noch nicht so,der schlaegt sich noch um die Linker hin, es kostet ihm dann auch sehr viel Konzentration erstmal den Linkerseite so richtig zu nuetzen, aber das kommt sicherlich auch noch!!!!!!Ich war soooooo Stolz auf ihm und er hat das sehr sicher gemerkt, hahaha, habe ihm fast zum tode geknutscht....

Milord dzisiaj w poludnie, w czasie cwiczen, szedl swoja lewa lapka i noga!!!!!!!!! Jego prawa nie chce jeszcze tak, owija sie o ta lewa, kosztuje go wiele konzentracji najpierw ta lewa strone wlasciwie wykorzystywac. Ale to z pewnoscia jeszcze bedzie!!!!!!!!!!! Ja bylam taka dumna z niego i on to z pewnoscia wyczul, prawie go na smierc zapiescilam.....

Posted

Pajunia a zapytaj się Gemy czy jakiś skarpetek by mu nie założyła-te nóżynki byłyby jakoś od otarc zabezpieczone-ze ściągaczem - to dobry pomysł-tak sądzę:loveu: wspaniale, że jest już u niej:lol:

Posted

Miło,że Milo przechytrzył wszystkich i wszystko,by znaleźć radość...

A skoro Pajunia jest dumna, to ja też,bo z niego zuch chłop!

Amelka, Asior - wstawię link na ogólny Ostródy...Zobaczymy...

Posted

pajunia napisał(a):
Milord dzisiaj w poludnie, w czasie cwiczen, szedl swoja lewa lapka i noga!!!!!!!!! Jego prawa nie chce jeszcze tak, owija sie o ta lewa, kosztuje go wiele konzentracji najpierw ta lewa strone wlasciwie wykorzystywac. Ale to z pewnoscia jeszcze bedzie!!!!!!!!!!! Ja bylam taka dumna z niego i on to z pewnoscia wyczul, prawie go na smierc zapiescilam.....

Wspaniałe wieści. Miałeś Milordziku fart niezwykły, że spotkałaś na swojej drodze takich wspaniałych ludzi. Słowa uznania. Teraz to już tylko będzie lepiej. Cieszę się ogromnie:multi::multi::multi:.

Posted

never, ja jestem bardzo dumna z niego, ale ten mail napisala p. Gemma i ja go tylko przetlumaczylam. To wlasnie Gemma go prawie na smierc wymiziala.:evil_lol: :evil_lol: Biedny Milord,:evil_lol: :evil_lol:

Posted

A tak napisala Gemma:

Milord seinen Linkerseite macht immer mehr mit auf der richtige Weise !!!! Seine Rechterseite noch nicht, aber.....das kommt auch noch, bestimmt!!!!!!! Er haette so einen Spass selbst daran, das er jetzt auch im stehen sein Essen nimmt:))))))))))))))
In den Moment, das er das zum ersten mal machte war hier eine sooo schoene Regenboge zu sehen.......
LG Gemma

Tlumacze:

Milorda lewa strona robi sie coraz lepsza.Jego prawa, jeszcze nie tak bardzo, ale to jeszcze na pewno sie stanie. On ma nieslychanie duzo uciechy z tym, tak, ze on nawet je na stojaco.
W tym momencie, kiedy on pierwszy raz to zrobil, , pojawila sie piekna tecza.

Moj dopisek:
Hm, czyzby to byl jakis znak?