Matusz Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 prawdziwy, wspaniały Milord !! :loveu::loveu: tak pięknie się prezentuje w tym kubraczku, normalnie wybieg mody męskiej:loveu::loveu::loveu: Quote
Izunia86 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Sliczny :loveu: Swietnie wyglada w tym kubraczku :lol: Otwieranie lodowki est oznaka zdrowia :p Zdrowiej kruszyno zdrowiej :lol: Quote
ewasuwa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Dzięki Pajunia za taką fotorelację. Super. Kubraczek pierwsza klasa i jaki fachowy. Milo ma tak piękny pyszczek. Niech się chłopak stara, bardzo stara stanąc na nogi. Każda wiadomośc o nim cieszy mnie, że jest dla niego serce i doby domuś. Quote
amelka0 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Przepraszam za offa,ale zobaczcie tu-[SIZE=2] http://www.dogomania.pl/forum/showth...=77741&page=10 LOLUŚ UMIERA:-(:-(:-(:-(!!!!!! ZBIERAMY NA HOTEL!!!!On nie wstaje,nie otwiera oczu już nawet z DEPRESJI!! Quote
gwen Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 te oczy... dziewczyny wezcie go jak najszybciej... moze cegielki na alegro to zazwyczaj jest skuteczne... Quote
sisia0 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Mo nie moge z tego milorda..taka poprawa... milord jezeli wstaniesz na lapki .. polska kiełbasa bedzie nalezec do ciebie !!! Quote
Asior Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Sory za offa , ale bardzo prosimy o pomoc: www.lolus.dog.pl on umiera w schronisku z powodu depresji Quote
pajunia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 04-09-07: Milord hat Heutemittag waehrend das ueben ...: GELAUFEN mit seinen Linkerpfote und Fuss!!!!!!!!!!!!!! Sein Rechter will noch nicht so,der schlaegt sich noch um die Linker hin, es kostet ihm dann auch sehr viel Konzentration erstmal den Linkerseite so richtig zu nuetzen, aber das kommt sicherlich auch noch!!!!!!Ich war soooooo Stolz auf ihm und er hat das sehr sicher gemerkt, hahaha, habe ihm fast zum tode geknutscht.... Milord dzisiaj w poludnie, w czasie cwiczen, szedl swoja lewa lapka i noga!!!!!!!!! Jego prawa nie chce jeszcze tak, owija sie o ta lewa, kosztuje go wiele konzentracji najpierw ta lewa strone wlasciwie wykorzystywac. Ale to z pewnoscia jeszcze bedzie!!!!!!!!!!! Ja bylam taka dumna z niego i on to z pewnoscia wyczul, prawie go na smierc zapiescilam..... Quote
oktawia6 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Pajunia a zapytaj się Gemy czy jakiś skarpetek by mu nie założyła-te nóżynki byłyby jakoś od otarc zabezpieczone-ze ściągaczem - to dobry pomysł-tak sądzę:loveu: wspaniale, że jest już u niej:lol: Quote
neverend Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Miło,że Milo przechytrzył wszystkich i wszystko,by znaleźć radość... A skoro Pajunia jest dumna, to ja też,bo z niego zuch chłop! Amelka, Asior - wstawię link na ogólny Ostródy...Zobaczymy... Quote
Pluciarz Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 pajunia napisał(a):Milord dzisiaj w poludnie, w czasie cwiczen, szedl swoja lewa lapka i noga!!!!!!!!! Jego prawa nie chce jeszcze tak, owija sie o ta lewa, kosztuje go wiele konzentracji najpierw ta lewa strone wlasciwie wykorzystywac. Ale to z pewnoscia jeszcze bedzie!!!!!!!!!!! Ja bylam taka dumna z niego i on to z pewnoscia wyczul, prawie go na smierc zapiescilam..... Wspaniałe wieści. Miałeś Milordziku fart niezwykły, że spotkałaś na swojej drodze takich wspaniałych ludzi. Słowa uznania. Teraz to już tylko będzie lepiej. Cieszę się ogromnie:multi::multi::multi:. Quote
pajunia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 never, ja jestem bardzo dumna z niego, ale ten mail napisala p. Gemma i ja go tylko przetlumaczylam. To wlasnie Gemma go prawie na smierc wymiziala.:evil_lol: :evil_lol: Biedny Milord,:evil_lol: :evil_lol: Quote
Hakita Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cudowne wiadomości!!! Trzymamy kciuki za zdrówko Milordzika!!! Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Brawo Milord !!! jestem z Ciebie dumny !! :loveu::loveu::loveu: oby tak dalej Milordziku kochany :D :) zuch chłopak ;) Quote
LittleMy Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 przepraszam za off topa, ale wiem, ze tu sporo osob z Ostrody , prosze zajrzyjcie _ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78714 Quote
pajunia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 A tak napisala Gemma: Milord seinen Linkerseite macht immer mehr mit auf der richtige Weise !!!! Seine Rechterseite noch nicht, aber.....das kommt auch noch, bestimmt!!!!!!! Er haette so einen Spass selbst daran, das er jetzt auch im stehen sein Essen nimmt:)))))))))))))) In den Moment, das er das zum ersten mal machte war hier eine sooo schoene Regenboge zu sehen....... LG Gemma Tlumacze: Milorda lewa strona robi sie coraz lepsza.Jego prawa, jeszcze nie tak bardzo, ale to jeszcze na pewno sie stanie. On ma nieslychanie duzo uciechy z tym, tak, ze on nawet je na stojaco. W tym momencie, kiedy on pierwszy raz to zrobil, , pojawila sie piekna tecza. Moj dopisek: Hm, czyzby to byl jakis znak? Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 na zdjęciach widać, że staje na tej łapince :multi::multi::multi: myślę, że ta tęcza to dobry znak ! Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 a jak mu sierść pięknie zarasta :loveu: Quote
Evelin Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Jak zobaczyłam tą teczę, to się przestraszyłam... Ale juz doczytałam....Milord powoli,powoli wstaje na 4 łapki....Trzymaj się mały! Quote
neverend Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Piękna tęcza pojawiła się w życiu Milorda...najpiękniejsze barwy przed nim.. Quote
kiniaczeq Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ten pies na 100% zacznie chodzić - ja w niego wierze :loveu: Quote
neverend Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 och,chyba wszyscy wierzą w jego cudowną siłę woli:) Quote
Recommended Posts