Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pajunia']

Odnoszę wrażenie, że na tych fotkach Milord pomaga sobie tylnymi łapkami...
Śliczny psiak...

EDIT: Następne zdjęcia rozwiewają jakiekolwiek wątpliwości... Milo zaczyna wyraznie spacerować na czterech łapkach !!!
Oprócz tego pupina ładnie się zagoiła. Będzie dobrze...

Posted

Ciesze się , że w końcu możemy zobaczyc Milo:laugh2_2:....i to radzącego sobie świetnie.:loveu: Pajunia czy coś wiadomo o Milo więcej ? Czy jest szansa na sprawnośc tylnych łapek? Czy czucie mu powróciło? Napisz choc trochę. Bardzo czekamy z Gradem na wieści o Milo. POgłaszcz go od nas

Posted

pajunia napisał(a):
Ciotka Aga, on sie stara, jak moze, ale co z tego:placz: polskiej kielbasy, jak nie ma , tak nie ma:placz: A tyle bylo obiecywanek:evil_lol:

Nie mam przekonania, czy aby ta kiełbasa pomogła w rekonwalescencji Milorda :lol:. Wiem natomiast, że mogłaby się walnie przyczynić do kłopotów z nadwagą pewnej miłej ciotki :eviltong:.
Jestem pewien, że Milord poradzi sobie bez tego typu "dopalacza" ;).
Najważniejsze jest to, że robi systematyczne postępy. Kolejny raz natura zdaje się płatać figla wetom, którzy raczej nie dawali szans na powrót do sprawności Milorda. Tego typu przypadki uzmysławiają nam, że lepiej wierzyć w cud, niż pochopnie podjąć nieodwracalną decyzję :shake:.

Posted

gallegro napisał(a):
Nie mam przekonania, czy aby ta kiełbasa pomogła w rekonwalescencji Milorda :lol:. Wiem natomiast, że mogłaby się walnie przyczynić do kłopotów z nadwagą pewnej miłej ciotki :eviltong:.
Jestem pewien, że Milord poradzi sobie bez tego typu "dopalacza" ;).
Najważniejsze jest to, że robi systematyczne postępy. Kolejny raz natura zdaje się płatać figla wetom, którzy raczej nie dawali szans na powrót do sprawności Milorda. Tego typu przypadki uzmysławiają nam, że lepiej wierzyć w cud, niż pochopnie podjąć nieodwracalną decyzję :shake:.

Milord to nie pierwszy pies, który zadziwił wetów swoimi postępami...

Ale tak dalej Milo...pokaż wszystkim naukowcom, że wiara może iść w parze z wiedzą!

Posted

Wiem natomiast, że mogłaby się walnie przyczynić do kłopotów z nadwagą pewnej miłej ciotki .

hej Wujek, :mad: :evil_lol:

A teraz troche o Milordzie. Ten szelma nauczyl sie lodowke otwierac:evil_lol:

Dostaje teraz tylko masaze i terapie cieplna, gdyz w przy hydroterapii , prawie zawalu serca dostal. Nie lubi wody i koniec. Zapiera sie przed wejsciem do baseniku, jakby o jego zycie chodzilo, wiec, aby chlopaka nie stressowac, zrezygnowano z tego. Milordowi zozala siersc troche obcieta, gdyz mial troche koltuniow i aby mu zimno na spacerach nie bylo, nosi watowany kubraczek. Zreszta zobaczcie samemu:

Posted

[quote name='pajunia']

Biedny Milo... wyraz oczu pt. "dlaczego tej kiełbasy nie wkładałaś do mojej buzi, tak jak ciotki w Polsce?" :roll: :lol:.

Kubraczek ekstra. Kiedy zacznie już ładnie chodzić, pozostaną buciki i jakieś gustowne nakrycie głowy, jak na rasowego Milorda przystało ;).