Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki odtatnio jak pisałam za bluzeczkę dostawałam 9,99zł a teraz jest już 26zł dla Milordzika.Wiem, że to może niezbyt ważna wiadomość, ale ja bardzo sie z tego cieszę.

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marola napisał(a):
Cioteczki odtatnio jak pisałam za bluzeczkę dostawałam 9,99zł a teraz jest już 26zł dla Milordzika.Wiem, że to może niezbyt ważna wiadomość, ale ja bardzo sie z tego cieszę.

ważne marola !!

dziękujemy, a najbardziej dziękuje Milord ! :Rose::Rose:

Posted

Niestety, leczenie neurologiczne trwa długo...Ale tez dobrze ,że nic nie jest przesądzone i jest nadzieja...Może?????

Po operacji suni mojej siostry,juz wiem ,że małemu, upartemu pieskowi trzeba kupowac największy kołnierz...choc począktowo to wydaje się byc absurdalne...

Trzymaj się Milord...

Posted

Myslę .że wózeczek kosztowałby ok 400 zł.
Ile Milo waży?????
Sisia0- pusto:-(((
Ciotka dopiero z dyzuru wróciła:roll: , zajęła się psami swymi, dziecie nakarmiła,przez tel z Tz pogadała i szybciutko do Milorda zobaczyc co słychać:oops:

Posted

Pytałąm o wagę,bo mój jamniorek waży 11,800 i między innymi od tego była zależna cena wózka.
Aga, jutro priorytetem wyśle 2 całe Bivacyny i 3 w których jest po troszkę:oops:

Posted

martwię się o klejnoty Milorda.. takie zaczerwienione są... czy smarujecie je jakimś kremem?

zwróciłam uwagę na to jakiś czas temu, ale wyglądają teraz o niebo lepiej, tak jak reszta ran, musiały być po prostu uszkodzone w czasie wypadku...
(nie ma to jak pogadać o psich jajkach o 6 rano...:evil_lol:)

Posted

ehh milord przepraszam ale dzis cie nie odwiedze :(:( rano padalo a teraz mam czekac na telefon z pracy kiedy mam przyjsc popakowac w koperty i po wyplate:angryy: :angryy: i tak se moge czekac na telefon do ..... eh szkoda zdzierac klawiature :cool1:

Posted

Kam napisał(a):
zwróciłam uwagę na to jakiś czas temu, ale wyglądają teraz o niebo lepiej, tak jak reszta ran, musiały być po prostu uszkodzone w czasie wypadku...
(nie ma to jak pogadać o psich jajkach o 6 rano...:evil_lol:)

prawda? ;)

przy ostatniej wizycie u weta (w sobotę zwróciłam mu właśnie uwagę na jądra ...Milorda oczywiście ;)) i powiedział, że nie ma nic niepokojącego....poprosyu goiły się wolniej od pozostałych ran bo nasz mądrala poprostu do nich dosięgał mimo kołnierza....;)