Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

matusz5 napisał(a):
tak, właśnie Cocarboxylaza;) nigdy nie moge zapamiętać tych nazw leków:eviltong:

te zastrzyki bola jak cholerka.... :( biedak ile musi wycierpieć.....

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To wit.B boli bo jest gęsta ale pomaga i pewnie Milord o tym wie i dlatego dzielnie to znosi tak jak dzielnie zniósł poprzedni ból.
Zawsze jestem pod wrażeniem cierpliwości zwierząt do znoszenia bólu z ktorym człowiek niejednokrotnie by sobie nie poradził.
Zdrowiej Milordzie i obys mógł chodzić.

Posted

Dzisiaj byliśmy u Milo :loveu: Wynieśliśmy na trawkę, poleżał trochę z nami ;)

Milord to bardzo kochany psiak, domaga się pieszczot ! :loveu:
Dzisiaj jak sisia go głaskała, na chwilkę przestała to Milord głową do góry i pokazuje co chce, domaga się głasków:iloveyou:

no to sisia musiała dalej go tam głaskać:diabloti:

Rany już lepiej wyglądają jak wspominałem, Milord reaguje na dotyk w tylnych łapkach, co będzie widać na filmie, który niedługo wstawię...

wiem, że kończy się ten lek w aerozolu...

aaaa i zapomniałbym... dzisiaj Milord przy nas załatwił się, na moje oko on czuje, że się wypróżnia, tak się napręża przy tym, więc to chyba prawidłowy odruch i dobrze wróży... ale mam nadzieję...

zaraz będą fotki

Posted

jeju dales ten filmik... heheh rozmowa o kupie... :P:P Milordzik zdrowiej szybciutko.... on tak dzisiaj na kiełbachę czekał i nie było :( ale za to były pieszczoty :*

Posted

Jak czytam i widzę co Milordzik robi, to mi sie humor poprawił.Jechałam dzis po mojego Moruska i mi auto "nawaliło", biedak musiał wrócic do krzaczków :-(