carolinascotties Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 chyba się nie dowiemy, co u Milorda - poleciały BANy... Quote
neverend Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 carolinascotties napisał(a):chyba się nie dowiemy, co u Milorda - poleciały BANy... spokojnie...są jeszcze maile... Quote
Matusz Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='neverend']spokojnie...są jeszcze maile... i gg.............. Quote
kiniaczeq Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 *zaba* napisał(a):a dlaczego Pajunia zbanowana???? wlasnie?:crazyeye::placz::placz: Quote
carolinascotties Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Bardzo Was proszę o info -jak się ma Milord... Quote
carolinascotties Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ponownie proszę - napiszcie, co u Milorda... Quote
Evelin Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Mam tylko nadzieje,że Milord znajdzie swój docelowy domek... Po ostatnich wydarzeniach na dogo (donos Arki), chyba Pajunia jest zajeta czym innym... Quote
carolinascotties Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Pajunia odpowiedziala mi w innym watku - http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8947529&postcount=424 dziekuje za info o Milordzie. Quote
gallegro Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 LittleMy napisał(a):znaczy,ze on wroci? gdzie? Przepraszam... skąd to przypuszczenie? Quote
LittleMy Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 o stąd : [quote name='carolinascotties']Pajunia odpowiedziala mi w innym watku - http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8947529&postcount=424 dziekuje za info o Milordzie. a konkretnie to: Psy bedace do tej pory pod moja opieka, beda wracaly tam, skad przybyly. W ich imieniu, dziekuje Arce. Quote
gallegro Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Jeśli się nie mylę, pajuni chodziło o psiaki będące pod Jej bezpośrednią opieką. Milord przebywa w DT, dlatego nie widzę powodu, aby miał wrócić do schronu. No chyba, że jakieś problemy natury prawnej... Mam nadzieję, że nie jestem odosobniony w tym rozumowaniu... Quote
pajunia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Gallegro, nie jestes odosobniony w tym mniemaniu:lol: Z Milordem wszystko w porzadku, jak juz pisalam, biega ( nie tylko chodzi), ale biega na trzech lapkach. Czwarta, tylna , prawa, tak jakby w gore podwijal. Nie wiadomo, dlaczego to robi, gdyz nie ma zadnych zmian juz w tej lapce, a chodzic , to chodzi na czterech. Moze jakies psychiczne opory jeszcze ma i boi sie, mocniej stapnac, aby nie bolalo. Quote
Izunia86 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ciesze sie, ze u Milorda wszystko dobrze :multi: Quote
pajunia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 do wiadomosci niejakiej Epe, ktora na roznych watkach wypisuje tego typu wypowiedzi: Np.taki Milordzik-mimo pytań,brak odpowiedzi. A na początku były opisy,że zaczyna chodzić,zdjęcia w czapeczkach i kubraczkach! Pytan na watku Milorda nie zauwazylam. Osoby bezposrednio zaangazowane Milordem w kazdej chwili moga otrzymac wszelkie informacje o Milordzie ( i otrzymuja, gdy zapytaja na priwa lub mailem). Wielokrotnie informowalam, ze w wyniku wielkokrotnych, klamliwych i oszczerczych nagonek na mnie, z mojej strony skonczyly sie na dogo wszelkie opisy, informacje, zdjecia jakichkolwiek psow, ktore za moim posrednictwem , znalazly DS y lub DT w Niemczech. Jedynie osoby bezposrednio zaangazowane, otrzymuja takie inormacje. Wiec Epe, podaruj sobie takie zjadiwe komentarze, gdyz na temat losow psow nie bede sie wypowiadala. Zbyt wiele na tym forum osob, ktore "pod plaszczykiem milosci do psow" w rzeczywistosci psow nienawidza i staraja sie wszelkimi sposobami, jak najwieksza ich liczbe zniszczyc. Quote
Evelin Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Wielokrotnie informowalam, ze w wyniku wielkokrotnych, klamliwych i oszczerczych nagonek na mnie, z mojej strony skonczyly sie na dogo wszelkie opisy, informacje, zdjecia jakichkolwiek psow, ktore za moim posrednictwem , znalazly DS y lub DT w Niemczech Bardzo żałuję,że nie będzie więcej opisów Milorda ...ani Tinki ani innych psiaków..ale jak najbardziej rozumiem decyzję..Przykro mi,że tak się dzieje na dogo... Wszystkiego najlepszego Milord... Quote
pajunia Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Milord ma dom. Gdy bede miala wiecej informacji, napisze na forum AFN. Quote
Kanzaj Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 pajunia napisał(a):Milord ma dom. Gdy bede miala wiecej informacji, napisze na forum AFN. Cudowne wieści!!! Buziaki dla Milorda!!! Quote
Recommended Posts