Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Jeśli się nie mylę, pajuni chodziło o psiaki będące pod Jej bezpośrednią opieką.
Milord przebywa w DT, dlatego nie widzę powodu, aby miał wrócić do schronu.
No chyba, że jakieś problemy natury prawnej...
Mam nadzieję, że nie jestem odosobniony w tym rozumowaniu...

Posted

Gallegro, nie jestes odosobniony w tym mniemaniu:lol: Z Milordem wszystko w porzadku, jak juz pisalam, biega ( nie tylko chodzi), ale biega na trzech lapkach. Czwarta, tylna , prawa, tak jakby w gore podwijal. Nie wiadomo, dlaczego to robi, gdyz nie ma zadnych zmian juz w tej lapce, a chodzic , to chodzi na czterech. Moze jakies psychiczne opory jeszcze ma i boi sie, mocniej stapnac, aby nie bolalo.

• 1 month later...
Posted

do wiadomosci niejakiej Epe, ktora na roznych watkach wypisuje tego typu wypowiedzi:

Np.taki Milordzik-mimo pytań,brak odpowiedzi.
A na początku były opisy,że zaczyna chodzić,zdjęcia w czapeczkach i kubraczkach!

Pytan na watku Milorda nie zauwazylam. Osoby bezposrednio zaangazowane Milordem w kazdej chwili moga otrzymac wszelkie informacje o Milordzie ( i otrzymuja, gdy zapytaja na priwa lub mailem). Wielokrotnie informowalam, ze w wyniku wielkokrotnych, klamliwych i oszczerczych nagonek na mnie, z mojej strony skonczyly sie na dogo wszelkie opisy, informacje, zdjecia jakichkolwiek psow, ktore za moim posrednictwem , znalazly DS y lub DT w Niemczech. Jedynie osoby bezposrednio zaangazowane, otrzymuja takie inormacje.
Wiec Epe, podaruj sobie takie zjadiwe komentarze, gdyz na temat losow psow nie bede sie wypowiadala. Zbyt wiele na tym forum osob, ktore "pod plaszczykiem milosci do psow" w rzeczywistosci psow nienawidza i staraja sie wszelkimi sposobami, jak najwieksza ich liczbe zniszczyc.

Posted

Wielokrotnie informowalam, ze w wyniku wielkokrotnych, klamliwych i oszczerczych nagonek na mnie, z mojej strony skonczyly sie na dogo wszelkie opisy, informacje, zdjecia jakichkolwiek psow, ktore za moim posrednictwem , znalazly DS y lub DT w Niemczech

Bardzo żałuję,że nie będzie więcej opisów Milorda ...ani Tinki ani innych psiaków..ale jak najbardziej rozumiem decyzję..Przykro mi,że tak się dzieje na dogo...
Wszystkiego najlepszego Milord...

• 4 weeks later...