Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trochę nie jestem w temacie (czytałam link, ale i tak nie bardzo rozumiem). Trwa jakaś "wojna" między Arką a Pajunią, tak?Milord jest w Niemczech i z tego co widzimy, to żadna krzywda mu się nie dzieje, wręcz przeciwnie, ma sie coraz lepiej. To chyba dobrze, że są ludzie, którzy fatygują się żeby psy wozić tak daleko i im pomagać.

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marola']Trochę nie jestem w temacie (czytałam link, ale i tak nie bardzo rozumiem). Trwa jakaś "wojna" między Arką a Pajunią, tak?Milord jest w Niemczech i z tego co widzimy, to żadna krzywda mu się nie dzieje, wręcz przeciwnie, ma sie coraz lepiej. To chyba dobrze, że są ludzie, którzy fatygują się żeby psy wozić tak daleko i im pomagać.[/quote],

przeczytaj pierwszą stronę...tam jest wyjaśnione...
Milord jest na tymczasie...dzięki Pajuni, którą bezpodstawnie oskarża Arka...o szczerze powiedziawszy "niewiadomo co"...

Posted

[quote name='marola']Wątek Milorda śledzę już od paru miesięcy.Nie wiem tylko o co chodzi miedzy pajunią a Arką, ale chyba niky\t dokońca nie wie, tak?[/quote]

Proste

ARKA złożyła donos na to, że Pajunia wozi psy do Niemiec i w związku z tym Pajunia ma nieprzyjemności.
Postanowiła więc psów więcej nie wozić. Należy jednak pamiętać, że w DT w Starogardzie jest ich około 40 czekających na adopcje niemieckie...a teraz być może wrócą do schronów na niechybną smierć ...

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Proste

ARKA złożyła donos na to, że Pajunia wozi psy do Niemiec i w związku z tym Pajunia ma nieprzyjemności.
Postanowiła więc psów więcej nie wozić. Należy jednak pamiętać, że w DT w Starogardzie jest ich około 40 czekających na adopcje niemieckie...a teraz być może wrócą do schronów na niechybną smierć ...[/quote]

Dogomaniaczki powinny sobie pomagać , a nie utrudniać. Przecież tu chodzi o dobro psów, często o ich życie. A nie o rywalizację, zawiść czy cos tam co kierowało Arką i skłoniło do donosu.

Posted

[quote name='marola']Dogomaniaczki powinny sobie pomagać , a nie utrudniać. Przecież tu chodzi o dobro psów, często o ich życie. A nie o rywalizację, zawiść czy cos tam co kierowało Arką i skłoniło do donosu.[/quote]

dlatego własnie powstał owy wątek...

Posted

Szczerze Wam powiem,że o tej Arce to już parę razy słyszałam,a chciałam zwrócić uwagę na to,że na dogomanii jestem dopiero od maja.
Jest to osoba,która robi wiele zamieszania.Zawsze ma dużo do powiedzenia i nic dobrego z tego nie wynika!!!!!
Arka -co zrobiłaś mądrego?
Teraz przez Ciebie może cierpieć wiele psów:angryy::angryy:

• 2 weeks later...
Posted

marola napisał(a):
A czy Milo musi zmienić miejsce zamieszkania?

Według mnie, Milord jest w domku tymczasowym, ale ma w nim zagwarantowane miejsce do czasu znalezienie docelowego. Od samego początku taki był jego status.
Od siebie dodam, że nie podejrzewam, aby ostatnie "zawirowania" na linii Pajunia - XXXX, miały w tym względzie jakieś znaczenie. Chyba, że...
>Pajunia, popraw mnie jeśli się mylę.

Posted

Milo na pewno ma się super, bo Pajunia tam czuwa. Pajunia bądź dzielna i też mniej się super. Trzymam kciukasy głównie za Ciebie, bo Milo to gośc ustawiony :cool3: