Matusz Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
pajunia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 gallegro napisał(a):I miała byś Ciotka sumienie opychać się kiełbasą tego bidula? :cool3: :evil_lol: Ej Wujek, tak mnie pod wlos bierzesz:oops: :oops: Quote
gallegro Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 pajunia napisał(a):Ej Wujek, tak mnie pod wlos bierzesz:oops: :oops: A poza tym, po co masz kupować na ebay'u specyfiki na celulitis :evil_lol:. Lepiej te kilka ojro przeznaczyć na psiaki :eviltong:. Quote
ewasuwa Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 :Cool!:Super filmy. Milord po prostu śmiga jak rajdówka. Super z Was ludziska.:loveu: Ja ostatnio ratowałam psa potrąconego przez samochód. Leżał na krawędzi jezdni i TIRy prawie mu po uchu jeździły. Zaalarmowałam i wet go zabrał, ale po prześwietleniach i badaniach stwierdził pęknięcie ucha środkowego, bo miał wklęśniętą czaszkę z przodu. Byłam pełna nadziei. Skonsultowałam to z moją weterynarz, która z prawdziwego zdarzenia osoba( kocha zwierzaki na maxa). Kiedyś uratowała mojego psa. Znam ją od lat i ufam jej bezgranicznie. Potwierdziła mi jednak diagnozę weta, który zabrał potrąconego pieska. Musiał odejśc. :sadCyber:Szkoda, bo był piękny. Jedyne co mnie pociesza to to,że nie cierpi już. Jak stałam nad nim i dawałam mu wodę i starałam go się przesunąc mijali nas ludzie (mnóstwo aut) i niektórzy machali w geście, żebym go zostawiła niech sobie leży. Dramat. Koszmarni.:angryy: Więc jestem tu od niedawna i cieszę się że są tacy ludzie jak tu na dogo. Dzięki!!:Rose: Kiedy Milord jedzie do domku i gdzie będzie mieszkał? Quote
Izunia86 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Filmiki swietne :loveu:Rzeczywiscie dobrze sobie radzi i widac ,ze podpiera sie na lapce :multi: Niech Ci sie wiedzie malutki :lol: Quote
carolinascotties Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Aga - a czy możesz mi prosze powiedzieć- co lekarze mówią o rehabilitacji takich piesków? na czym powinna polegać? czy jest to poza masażami - również trening w wodzie, o którym pisała Osiolek? czy są jeszcze inne zalecenia? Quote
kiniaczeq Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 2 filmik jest powalający, smiga :multi: Quote
Pluciarz Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Nie było mnie trochę, a tu takie wieści :multi:. Oglądałam filmik kilka razy i uwierzyć nie mogłam. Staraj się tak dalej Milordzie i duże ukłony dla wszystkich opiekujących się psinką. Nie ma to jak zacząć poniedziałek od dobrych wieści :lol:. Quote
Aga_Mazury Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 carolinascotties napisał(a):Aga - a czy możesz mi prosze powiedzieć- co lekarze mówią o rehabilitacji takich piesków? na czym powinna polegać? czy jest to poza masażami - również trening w wodzie, o którym pisała Osiolek? czy są jeszcze inne zalecenia? Zalecane sa przede wszystki masaże, i basen...jak również naświetlania....(chyba, że coś pomyliłam:oops: ).... ale jak widać Milordzik się stara bardzo ;) dziś nawet pojechał się zachipowac ;) Quote
Evelin Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi: Dopiero dziś dowiedziałam się o nowym domku Milorda. Wszystkiego najlepszego w nowym domku piesku...Może jeszce kiedyś zobaczymy filmik jak Milord biega na 4 łapach.... Quote
Monia70 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Proszę o wejście na ten watek.... To piesek który nie ma czucia w przednich łakach i skacze jak kangurek... Potzrebuje tez naszej pomocy. Najpierw był Oskarek pożniej Milordzik a teraz Aresik http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72372 Quote
neverend Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Milordzo jesteś wspaniały!!!! Zuch chłopak...staraj się staraj!!! Quote
Aga_Mazury Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Evelin napisał(a):Milord też dziś pojechał ? Tak pojechał..... Quote
Witokret Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Psiak ma niesamowite szczęście :loveu: Trzymamy za niego cały czas kciuki ! Quote
Evelin Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Witokret napisał(a):Psiak ma niesamowite szczęście :loveu: Trzymamy za niego cały czas kciuki ! Ma szczęście, bo trafił na wspaniałych ludzi... Quote
LittleMy Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 o jak super !! dopiero teraz sie dowiedzialam :multi::multi::multi: :cool2::cool2: dla takich chwil sie zyje :) Quote
LittleMy Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 moze by tytul zmienic co by wiecej osob sie moglo cieszyc ? :) Quote
Monia70 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Juz pojechał??? No to teraz dużo szczęścia i miłości :multi: Quote
Asia_M Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Żyj długo i szczęśliwie kochany piesku!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Izunia86 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Super , ja ciesze sie niesamowicie :multi::multi::multi::multi: Tak bardzo chcialam i wierzylam ,ze i on znajdzie szczescie :loveu: Bardzo sie cieszymy :lol: Milord staraj sie , rob postepy ,teraz zaczelo sie Twoje nowe ,zycie :loveu: Pozegnanie z Milordem musialo byc wzruszajaca chwila ,ale pelna szczescia :iloveyou: I Milord stal sie kolejnym "przykladem " na to ,ze zaangazowanie wielu ludzi ( podziwiam :lol: ) , poswiecenie sie , milosc i nadzieja zawsze sie oplacaja i watro wierzyc :lol: Milordzie badz szczesliwy :loveu: Quote
Lemoniada Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Wspaniała wiadomość!:loveu: Czy bannerki będą Milciowi jeszcze potrzebne? Quote
Recommended Posts