Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pajunia napisał(a):
Ej Wujek, tak mnie pod wlos bierzesz:oops: :oops:

A poza tym, po co masz kupować na ebay'u specyfiki na celulitis :evil_lol:. Lepiej te kilka ojro przeznaczyć na psiaki :eviltong:.

Posted

:Cool!:Super filmy. Milord po prostu śmiga jak rajdówka.
Super z Was ludziska.:loveu:

Ja ostatnio ratowałam psa potrąconego przez samochód. Leżał na krawędzi jezdni i TIRy prawie mu po uchu jeździły. Zaalarmowałam i wet go zabrał, ale po prześwietleniach i badaniach stwierdził pęknięcie ucha środkowego, bo miał wklęśniętą czaszkę z przodu. Byłam pełna nadziei. Skonsultowałam to z moją weterynarz, która z prawdziwego zdarzenia osoba( kocha zwierzaki na maxa). Kiedyś uratowała mojego psa. Znam ją od lat i ufam jej bezgranicznie. Potwierdziła mi jednak diagnozę weta, który zabrał potrąconego pieska. Musiał odejśc. :sadCyber:Szkoda, bo był piękny. Jedyne co mnie pociesza to to,że nie cierpi już.
Jak stałam nad nim i dawałam mu wodę i starałam go się przesunąc mijali nas ludzie (mnóstwo aut) i niektórzy machali w geście, żebym go zostawiła niech sobie leży. Dramat. Koszmarni.:angryy: Więc jestem tu od niedawna i cieszę się że są tacy ludzie jak tu na dogo. Dzięki!!:Rose:

Kiedy Milord jedzie do domku i gdzie będzie mieszkał?

Posted

Aga - a czy możesz mi prosze powiedzieć- co lekarze mówią o rehabilitacji takich piesków? na czym powinna polegać? czy jest to poza masażami - również trening w wodzie, o którym pisała Osiolek? czy są jeszcze inne zalecenia?

Posted

Nie było mnie trochę, a tu takie wieści :multi:. Oglądałam filmik kilka razy i uwierzyć nie mogłam. Staraj się tak dalej Milordzie i duże ukłony dla wszystkich opiekujących się psinką. Nie ma to jak zacząć poniedziałek od dobrych wieści :lol:.

Posted

carolinascotties napisał(a):
Aga - a czy możesz mi prosze powiedzieć- co lekarze mówią o rehabilitacji takich piesków? na czym powinna polegać? czy jest to poza masażami - również trening w wodzie, o którym pisała Osiolek? czy są jeszcze inne zalecenia?

Zalecane sa przede wszystki masaże, i basen...jak również naświetlania....(chyba, że coś pomyliłam:oops: )....

ale jak widać Milordzik się stara bardzo ;)

dziś nawet pojechał się zachipowac ;)

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi: Dopiero dziś dowiedziałam się o nowym domku Milorda.
Wszystkiego najlepszego w nowym domku piesku...Może jeszce kiedyś zobaczymy filmik jak Milord biega na 4 łapach....

Posted

Super , ja ciesze sie niesamowicie :multi::multi::multi::multi:
Tak bardzo chcialam i wierzylam ,ze i on znajdzie szczescie :loveu:
Bardzo sie cieszymy :lol:
Milord staraj sie , rob postepy ,teraz zaczelo sie Twoje nowe ,zycie :loveu:
Pozegnanie z Milordem musialo byc wzruszajaca chwila ,ale pelna szczescia :iloveyou:

I Milord stal sie kolejnym "przykladem " na to ,ze zaangazowanie wielu ludzi ( podziwiam :lol: ) , poswiecenie sie , milosc i nadzieja zawsze sie oplacaja i watro wierzyc :lol: Milordzie badz szczesliwy :loveu: