Hakita Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Jak się czuje Milordzik Kochani??? Nie było Ciotki trochę i nie ma kiedy przejrzeć wszystkiego...:shake: Quote
Monia70 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Przepraszam , ze tyle mnie nie było:-( :-( Umierał mój piesio,najukochaniszy jamniolek na świecie.Dżeki. Odszedł w moich ramionach w neidzielę. Nie mogłam się pozbierać i do dzis nie mogę:placz: :placz: :placz: Ale jestem u Milordzika.Dzielnego chłopaka , który walczy. PO 10 wyśle podkłady, które mi zostały po Dżekuniu. Milo, trzymaj się dzielnie. Quote
Izunia86 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Monia70 bardzo mi przykro. Dżekuś biega teraz po niebianskich lakach ,jest zupelnie sprawny i nic go nie boli.Bedzie na Ciebie czekal . Trzymaj sie,bardzo bardzo mi przykro :glaszcze: Quote
carolinascotties Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Monia 70 - bardzo, bardzo mi przykro... Twój Przyjaciel na pewno czeka... za TM Quote
Monia70 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Dziękuję kochane .Wierzę w to , że czeka i On i pożegnana kilka lat wcześniej Melcia.To żona Dżekusia i matka jego dziecie.Są więc teraz razem na zawsze. Miluś, kochany.Jak minęła Ci noc???? Quote
kiniaczeq Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Monia bardzo mi przykro :-( mam do was pytanie ile pieski przeciętnie żyją? Quote
marola Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Cześć Milordziku. :-)Trochę mi przykro, bo sprzedałam dla Ciebie bluzeczkę i cieszyłam się, że dostaniesz parę złoty, a tu od zakończenia aukcji mija ponad tydzień a ktoś jeszcze nie zapłacił :-( Quote
Monia70 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Dżeki żył 13 lat, wczesnije sunia odeszła mając 6 lat(ale zabrała ja choroba),a najwcześniejszy mój peisek dożył póznej starości i Maja odeszła w ramionach mamy mając 18,5 roku. Tak więc róznie odchodzą...... Quote
marola Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 kiniaczeq napisał(a):Monia bardzo mi przykro :-( mam do was pytanie ile pieski przeciętnie żyją? Mój kochany Lordzik (owczarek niemiecki) odszedł mając 15 lat. Quote
LittleMy Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 wszystko zalezy od wielkosci, rasy, stanu zdrowia.. mniejsze zyja teoretycznie dluzej na przyklad... ps. przypominam o moim bazarku na Milorda, konczy sie w piatek, a jakos nikt nic nie kupuje :( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68997 Quote
kiniaczeq Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 hop piesku , ja na bazarek nie mam juz pieniazkow:-( Quote
boniusia1 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Czy odebrał ktoś tę paczkę????????hopaj kochany Milordziku:diabloti: :lol: dużo zdrówka Quote
Hakita Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Co tam u Milordzika??? Jak się czuje Przystojniaczek??? :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 bonusia bardzo dziękujemy za paczkę dla Milorda..... :Rose: taki piękny mięciusi kocyk/...i podusia i kołderka ...aż mu zazdroszczę :) dziękujemy także Pani Wiesi z Sopotu za całą wielką pakę rzeczy na bazrek dla Mildzia.....oczywiście juz z góry zapraszam na bazarki.... Nasz milusi...miał obecnie przerwę w podawaniu nivalinu.....i teraz weci chcą po przerwie podac jeszcze przez 7 dni nivalin, witaminy i to na c....;) Milord suwa się po całym pomieszczeniu...mało tego...dzisiaj udał się do panny obok w pomieszczeniu i zastano go na posłaniu panienki :evil_lol: Quote
gallegro Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Aga_Mazury napisał(a):...Milord suwa się po całym pomieszczeniu...mało tego...dzisiaj udał się do panny obok w pomieszczeniu i zastano go na posłaniu panienki :evil_lol: ... i co w tym takiego śmiesznego? :cool3: :lol:. Milord, masz rację... nie rezygnuj tak łatwo z przyjemności... Zobaczysz, że będziesz jeszcze spacerował z panienkami :p. Quote
romenka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Kochany piesenku,wskakuj na pierwszą stronkę niech jak najwięcej ludzi cię zobaczy. Jesteś słodziutki i taki piekny i tak pełen życia! Milordku najdroższy wszystkiego co najlepsze dla Ciebie pieseńku!!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Aga - cocarboxylaze :) Gallegro - komentarz do tego co napisałeś przekażę Tobie osobiście ;) Quote
gallegro Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):...Gallegro - komentarz do tego co napisałeś przekażę Tobie osobiście ;) Milordziku, wprawdzie nie wiem o co chodzi :roll:, ale na wszelki wypadek trzymaj za wujaszka kciuki :razz:, tak jak wujaszek trzyma za Twoje zdrówko... >Aga, z Twojego wpisu wywnioskowałem, że przerwa w podawaniu Nivalin'u była planowana (?). Czy są jakieś symptomy poprawy stanu zdrowia Milorda? Quote
Izunia86 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Milord suwa się po całym pomieszczeniu...mało tego...dzisiaj udał się do panny obok w pomieszczeniu i zastano go na posłaniu panienki :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Kochany :cool3: Quote
Aga_Mazury Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 gallegro napisał(a):Milordziku, wprawdzie nie wiem o co chodzi :roll:, ale na wszelki wypadek trzymaj za wujaszka kciuki :razz:, tak jak wujaszek trzyma za Twoje zdrówko... >Aga, z Twojego wpisu wywnioskowałem, że przerwa w podawaniu Nivalin'u była planowana (?). Czy są jakieś symptomy poprawy stanu zdrowia Milorda? Tak, było to planowane...według lekarzy nalezało zrobic taka przerwę w podawaniu ....nadal ma podawany tylko antybiotyk. Teraz znowu zacznie dostawac nivalin i resztę. Poprawy jakiejs znaczącej nie ma niestety. Myslę, że w jego przypadku bardzo duzo zdziałałaby rehabilitacja odpowiednia (ale to moje zdanie a ja laik jestem) Quote
Hakita Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 To ci Milordzik wiraszka...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zdrowiej Słonko kochane, zdrowiej!!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Aga a jest szansa na rehabilitacje w Twoich okolicach ? Bo to nigdy nie zaszkodzi a moze tylko pomóc. Quote
Recommended Posts