Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam , ze tyle mnie nie było:-( :-(
Umierał mój piesio,najukochaniszy jamniolek na świecie.Dżeki.
Odszedł w moich ramionach w neidzielę.
Nie mogłam się pozbierać i do dzis nie mogę:placz: :placz: :placz:

Ale jestem u Milordzika.Dzielnego chłopaka , który walczy.
PO 10 wyśle podkłady, które mi zostały po Dżekuniu.
Milo, trzymaj się dzielnie.

Posted

Monia70 bardzo mi przykro. Dżekuś biega teraz po niebianskich lakach ,jest zupelnie sprawny i nic go nie boli.Bedzie na Ciebie czekal . Trzymaj sie,bardzo bardzo mi przykro :glaszcze:

Posted

Dziękuję kochane .Wierzę w to , że czeka i On i pożegnana kilka lat wcześniej Melcia.To żona Dżekusia i matka jego dziecie.Są więc teraz razem na zawsze.

Miluś, kochany.Jak minęła Ci noc????

Posted

Cześć Milordziku. :-)Trochę mi przykro, bo sprzedałam dla Ciebie bluzeczkę i cieszyłam się, że dostaniesz parę złoty, a tu od zakończenia aukcji mija ponad tydzień a ktoś jeszcze nie zapłacił :-(

Posted

Dżeki żył 13 lat, wczesnije sunia odeszła mając 6 lat(ale zabrała ja choroba),a najwcześniejszy mój peisek dożył póznej starości i Maja odeszła w ramionach mamy mając 18,5 roku.
Tak więc róznie odchodzą......

Posted

kiniaczeq napisał(a):
Monia bardzo mi przykro :-(
mam do was pytanie ile pieski przeciętnie żyją?

Mój kochany Lordzik (owczarek niemiecki) odszedł mając 15 lat.

Posted

bonusia bardzo dziękujemy za paczkę dla Milorda..... :Rose: taki piękny mięciusi kocyk/...i podusia i kołderka ...aż mu zazdroszczę :)

dziękujemy także Pani Wiesi z Sopotu za całą wielką pakę rzeczy na bazrek dla Mildzia.....oczywiście juz z góry zapraszam na bazarki....

Nasz milusi...miał obecnie przerwę w podawaniu nivalinu.....i teraz weci chcą po przerwie podac jeszcze przez 7 dni nivalin, witaminy i to na c....;)

Milord suwa się po całym pomieszczeniu...mało tego...dzisiaj udał się do panny obok w pomieszczeniu i zastano go na posłaniu panienki :evil_lol:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
...Milord suwa się po całym pomieszczeniu...mało tego...dzisiaj udał się do panny obok w pomieszczeniu i zastano go na posłaniu panienki :evil_lol:

... i co w tym takiego śmiesznego? :cool3: :lol:.
Milord, masz rację... nie rezygnuj tak łatwo z przyjemności... Zobaczysz, że będziesz jeszcze spacerował z panienkami :p.

Posted

Kochany piesenku,wskakuj na pierwszą stronkę niech jak najwięcej ludzi cię zobaczy. Jesteś słodziutki i taki piekny i tak pełen życia! Milordku najdroższy wszystkiego co najlepsze dla Ciebie pieseńku!!!

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
...Gallegro - komentarz do tego co napisałeś przekażę Tobie osobiście ;)

Milordziku, wprawdzie nie wiem o co chodzi :roll:, ale na wszelki wypadek trzymaj za wujaszka kciuki :razz:, tak jak wujaszek trzyma za Twoje zdrówko...

>Aga, z Twojego wpisu wywnioskowałem, że przerwa w podawaniu Nivalin'u była planowana (?). Czy są jakieś symptomy poprawy stanu zdrowia Milorda?

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Milord suwa się po całym pomieszczeniu...mało tego...dzisiaj udał się do panny obok w pomieszczeniu i zastano go na posłaniu panienki :evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu: Kochany :cool3:

Posted

gallegro napisał(a):
Milordziku, wprawdzie nie wiem o co chodzi :roll:, ale na wszelki wypadek trzymaj za wujaszka kciuki :razz:, tak jak wujaszek trzyma za Twoje zdrówko...

>Aga, z Twojego wpisu wywnioskowałem, że przerwa w podawaniu Nivalin'u była planowana (?). Czy są jakieś symptomy poprawy stanu zdrowia Milorda?

Tak, było to planowane...według lekarzy nalezało zrobic taka przerwę w podawaniu ....nadal ma podawany tylko antybiotyk. Teraz znowu zacznie dostawac nivalin i resztę. Poprawy jakiejs znaczącej nie ma niestety.
Myslę, że w jego przypadku bardzo duzo zdziałałaby rehabilitacja odpowiednia (ale to moje zdanie a ja laik jestem)