kiniaczeq Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 jaki słodki pychoooooool :evil_lol: :eviltong: :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Monia70 bardzo dziękuję za Bivacyn....:Rose: Doszedł, ale go nie mam ;) tzn..listonosz włożył do skrzynki a ja niestety ze swojej strony skrzynki nie mogę wyjąć bo aerozol za duży.... muszę wezwac pocztę, żeby otworzyła skrzynkę "od strony słuzbowej"....;) co się dzisiaj nagimnastykowałam, ale się nie udało...... ale wiem, że jest ;) dzięki :calus: Quote
Hakita Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Kochana, słodziutka Mordeczka...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
boniusia1 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Bardzo proszę niech mi ktoś poda adres pod który mogę wysłać paczuszkę dla kochanego MILORDZIKA BARDZO PROSZĘ ZDROWIEJ NAM NASZ KOCHANY MIŚKU:multi: Quote
sisia0 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Mateusz wstawiaj filmik szybciutko ... :) u arktika tez jesli masz jeszcze czas i checi Quote
Aga_Mazury Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 bonusia Kochana na adres AFN-u mżesz wysłać :Rose: qrde...chyba podkłady są na końcówce.... mateusz ile Ci tam kasy zostało....? trzeba by kupić choć trochę tych podkładów dla małego Quote
Matusz Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Aga_Mazury']bonusia Kochana na adres AFN-u mżesz wysłać :Rose: qrde...chyba podkłady są na końcówce.... mateusz ile Ci tam kasy zostało....? trzeba by kupić choć trochę tych podkładów dla małego podkłady, z tego co p. Dorota dzisiaj mówiła starczą do soboty... skończyła się taśma dwustronna i muszę jutro kupić ze 3 rolki, a to bedzie ponad 17 zł zostanie mi 13 zł z groszami... Quote
Aga_Mazury Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='matusz5']podkłady, z tego co p. Dorota dzisiaj mówiła starczą do soboty... skończyła się taśma dwustronna i muszę jutro kupić ze 3 rolki, a to bedzie ponad 17 zł zostanie mi 13 zł z groszami... no ja wiem, ze do soboty...ale mnie w sobotę nie będzie.......i tu jest problem.... Quote
sisia0 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 a ile kosztuja podklady i gdzei je sie kupuje w aptece .. po ile paczka ? Quote
Aga_Mazury Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 sisia0 napisał(a):a ile kosztuja podklady i gdzei je sie kupuje w aptece .. po ile paczka ? siaia...tylko bys musiała wziąc fakturę na AFN...... i wtedy oddam Ci kasę.... paczka kosztuje chyba około 50 zł.....kupuje się w aptece Quote
sisia0 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ale to jak na fakture AFN ? poprostu rachunek wziasc i potem pokazac tobie ? Quote
Aga_Mazury Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 sisia0 napisał(a):ale to jak na fakture AFN ? poprostu rachunek wziasc i potem pokazac tobie ? matusz wszystko Ci wytłumaczy..... tak normalnie faktura na AFN .....nazwa, adres i NIP....i nie pokazać mi...tylko oddać tą fakturę ;):evil_lol: Quote
sisia0 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ahas.... ja tam niedoswiadczona jestem.... a nie prosciej na rachunek.... :P dobra to dane do tej fakturywezme z pierwszej strony tego watku. i jakos sobie poradze. tylko kiedy mam ci dac ta fakturę ? Quote
Matusz Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 sisia ;) ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE UL.JAGIEŁŁY 5 M 19 14-100 OSTRÓDA NIP 7412025929 KRS 0000264523 Quote
sisia0 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 dzięki :) ale ty sie zabieraj do wstawienia filmiku :D:D ja chce zobaczyc moje przytulanie z milordem ;P Quote
Monia70 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Juz mówiłam, ze można podkładay załatwić taniej. Wtedy 60 sztuk kosztuje tylko 27 zł. Super widziec go usmiechniętego. Quote
sisia0 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 aguś to kiedy mam ci dac ta fakture w piatek czy jak ? Quote
solito Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 boniusia1 napisał(a):Jeżeli chodzi o wózeczek to ja zobowiązałam się kupić Milordowi dzwoniłam do producenta ale potrzebne są dokładne wymiary,waga,rasa i dużo innych informacji,więc Sisiu nie martw się ja się zobobiązałam rozmawiałam z Agnieszką jak tylko zapadnie decyzja zamawiamy dla NASZEGO PUPILA wózeczek ja pokrywam koszt,a pieniążki które wpłyną niech idą na koszty leczenia;) Boniusia!:loveu: Jesteś wspaniała!!!!:loveu: Quote
Monia70 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Bobiusia, a zkim sie kontaktowałąś w sprawie wózka???? Quote
Reno2001 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Dopiero trafiłam na wątek Milorda. Udało mi się przebrnąć przez calusieńki i... jestem pod ogromnym wrażeniem determinacji z jaka walczycie o psa. Jestem z Wami i wierzę, wierzę, wierzę... Quote
neverend Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Kochany Milordziku, mam nadzieję,że spotkamy się za miesiąc... teraz jestem w Poznaniu i bardzo za tobą tęsknię.... trzymaj się...Matusz pisz na bieżąco, co i jak z naszym Milordzikiem..:) Quote
kiniaczeq Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 milord do góry hopaj żeby ktoś cię ujrzał Quote
boniusia1 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Monia70 napisał(a):Bobiusia, a zkim sie kontaktowałąś w sprawie wózka???? ktoś na początku forum o milordzie podał namiary i rozmawiałam z tym panem potem z Agnieszką Quote
Izunia86 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Boniusia wspaniala wiadomosc, jestes wielka Milordzie trzymaj sie kochany :cool3: Quote
Recommended Posts