marola Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Zakonczyły się aukcje dla Milorda na Allegro.Udało mi się sprzedać bluzeczkę. Jak tylko pieniądze wpłyną na moje konto, to zrobie przelewik Milordzikowi. Będzie to 30zł. Quote
carolinascotties Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 widzę, że moje wpłata jest już zaksięgowana. Milordziku - dobranoc słonko - niech Twoje komórki nerwowe zasuwają ile wlezie - tak, żebyś mógł biegać :) Aaa- wiecie o co chcialam zapytać? czy Milord dostaje jakies suplementy - np. witaminę B1? wiem, ze przy wszelkich neurologicznych problemach - witaminy z grupy B i witamina E są bardzo pomocne :) Quote
Aga_Mazury Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 carolinascotties napisał(a):widzę, że moje wpłata jest już zaksięgowana. Milordziku - dobranoc słonko - niech Twoje komórki nerwowe zasuwają ile wlezie - tak, żebyś mógł biegać :) Aaa- wiecie o co chcialam zapytać? czy Milord dostaje jakies suplementy - np. witaminę B1? wiem, ze przy wszelkich neurologicznych problemach - witaminy z grupy B i witamina E są bardzo pomocne :) ależ oczywiście, że dostaje :lol: i to w zastrzykach:cool3: (bidulinek :glaszcze:) Quote
sisia0 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 och milord sprawiasz ze dzien staje sie lepszy... a mnie dzisiaj czeka wizyta u lekarza tak sie rozchorowalam..... :( Milord ogon w góre i prawo lewo prawo lewo Quote
Monia70 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Odwiedziny u Milo !!!!!! Machaj radośnie ogonkiem , machaj ile się da !!!!! Quote
marola Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 carolinascotties napisał(a):widzę, że moje wpłata jest już zaksięgowana. Milordziku - dobranoc słonko - niech Twoje komórki nerwowe zasuwają ile wlezie - tak, żebyś mógł biegać :) Aaa- wiecie o co chcialam zapytać? czy Milord dostaje jakies suplementy - np. witaminę B1? wiem, ze przy wszelkich neurologicznych problemach - witaminy z grupy B i witamina E są bardzo pomocne :) Ciocia kupiła u mnie bluzeczkę? Quote
ewatr Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Jak to dogomaniakowi mało do szczęscia potrzeba :evil_lol: wystarczy ze psiak ogonem zamacha ;) ale co tam .............machaj Milordzie ile sie da :loveu: Quote
carolinascotties Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 marola napisał(a):Ciocia kupiła u mnie bluzeczkę? nie - MArola - ja wpłacałam na AFN :) Quote
carolinascotties Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Aga_Mazury napisał(a):ależ oczywiście, że dostaje :lol: i to w zastrzykach:cool3: (bidulinek :glaszcze:) :) Milordziku - wytrzymaj piesku -t o wszystko dla Twojego dobra..... i do machającego ogonka - dołączą wkrótce sprawne nóżki :) Quote
ulvhedinn Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 :multi: :multi: :multi: No takie wieści ogonowe to jest coś!!!! To ja się jeszcze pomądrzę:oops: jak jesteście z nim, to dobrze jest masować mu łapki i przede wszystkim ćwiczyć w łapkach stawy- zginanie, delikatne rozciąganie, żeby nie miał przykurczów KIEDY stanie na nogi;) Quote
Matusz Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='ulvhedinn']:multi: :multi: :multi: No takie wieści ogonowe to jest coś!!!! To ja się jeszcze pomądrzę:oops: jak jesteście z nim, to dobrze jest masować mu łapki i przede wszystkim ćwiczyć w łapkach stawy- zginanie, delikatne rozciąganie, żeby nie miał przykurczów KIEDY stanie na nogi;) nie musiałaś mówić tego kochana ulv;) ja mu zawsze masuje i zginam jak jestem wiem to bo przerabiałem to ze swoim psem po dyskopatii... Quote
Hakita Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Monia70 napisał(a):I jak Milo dziś się czuje??????? I ja się dopytuję...;) Quote
LittleMy Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 a ja przypomne o swoim bazarku, moze ktos sie skusi na jakies kosmetyki? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68997&page=18 Quote
boniusia1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Witam po długiej nieobecności przepraszam ale choruję po lekach ręce mi się strasznie trzęsą i nie potrafię nawet pisać,bardzo bardzo się cieszę ze stanu zdrowia NASZEGO KOCHANEGO MILORDZIKA paczuszkę obiecaną wysyłam w tym tygodniu koło środy kołderka,poduszka,podkłady co jeszcze??? bardzo proszę o adres pod ktury mogę to wysłać Agnieszko napisz co jeszcze mogę wysłać.Jeżeli chodzi o wózeczek to ja zobowiązałam się kupić Milordowi dzwoniłam do producenta ale potrzebne są dokładne wymiary,waga,rasa i dużo innych informacji,więc Sisiu nie martw się ja się zobobiązałam rozmawiałam z Agnieszką jak tylko zapadnie decyzja zamawiamy dla NASZEGO PUPILA wózeczek ja pokrywam koszt,a pieniążki które wpłyną niech idą na koszty leczenia;) Quote
Izunia86 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Milordziku wszyscy Cie kochaja .Zycze Ci dobrej , cieplej nocki :loveu: Quote
Matusz Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Jutro jeśli będzie pogoda będziemy u Milo;) tzn ja i sisia0 dobranoc Milordziku, jutro się zobaczymy chłopaku;) Quote
wiesia.p Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 mam nadzieję że wpłynęła moja wpłata na AFN na leczenie Milorda.Trzymam kciuki , napewno wszystko będzie dobrze, musi być dobrze.:loveu: Quote
Kam Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 zamawiamy dla NASZEGO PUPILA wózeczek ja pokrywam koszt,a pieniążki które wpłyną niech idą na koszty leczenia;-) jesteś wielka :loveu: Quote
sisia0 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 tak ...jestes wielka... a ja sie nie martwi boniusia1 :):) wierze w wasze serca :) no coz bylismy dzis u milorda...rozrabiaka sie z niego zrobil jak powiedziala pracownica (p.dorota). polozylismy go na trawce i no oczywiscie domagal sie glaskow. wiec trzeba go bylo ciagle glaskac z reszta bedzie filmik. znowu mu wkladalam trawke miedzy poduszki i coraz bardziej az tak mocniej odpychal ta lapkę...ma łaskotki :D:D:loveu: . kiełbachy nie było ale był obiadek pedigree. no i jak sie od niego kawaleczek odejdzie to na 2 lapkach czolga sie do mnie i chce byc przytulany. rany slicznie mu sie pogoily... a strupy juz same odpadają. CZekam teraz na zdjecia od matusz5. Quote
Asior Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 iii teraz to tylko patrzeć jak przyjedziecie go odwiedzić a on wybiegnie Wam na spotkanie ;) Quote
Matusz Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Tak to prawda, Milord jest już o wiele weselszy, inny pies całkiem !! a jaaaki pieszczoch:ghost_2::iloveyou:, niesamowity !! zresztą będzie to widać na filmiku ;) Uśmiech dla cioteczek ;) Quote
Recommended Posts