Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jeszcze chwilę...i uciekam do pracy...

może by poogłaszać po necie ogłoszenia z Milordzikiem i numerem konta AFN. ( z zaznaczeniem dopisku "dla Milorda"..jego zdjęciem...i krótką historią?) może na jakiś forach internetowych...no nie wiem...

młodzieży ostródzka do dzieła...;)

a może ktoś jeszcze ma pomysły jakies i nam pomoże...

Milordzik napewno dziękuję wszystkim Ciotkom i Wujkom...:Rose:

i napewno trafi do najlepszego domu....

Posted

aga ja słyszłam od młodych wolontariuszek w sobote ze one chce na miesice jakas akcje robic na milorda.... zbiorka kocy itd. czy jak...ale nie wiem czy to im wypali

Posted

Byłem dzisiaj u naszego kochanego Milorda ;)

ranki już wyglądają o wiele lepiej, goją się, są mniej zaczerwienione i widać ogólnie poprawę ;)

Wynieśliśmy go na trawkę, poleżał sobie na powietrzu ;) Trochę jest zmęczony, ale to pewnie przez te zastrzyki, dostaje 3 zastrzyki dziennie, wit. B, coś na C(jak nie pomieszałem) i ten nivalin

Bardzo dzielnie znosi te zastrzyki, bez żadnego zajęku, kochany i mądry psiak:calus:

dzisiaj rano, zamiast znajdować się na swoim posłanku, to leżał rano po drugiej stronie pokoju;) przeczołgał się na 2 łapkach, ciekawe świata jest ;)

potem wstawię zdjęcia z dzisiejszej wizyty ;)

Posted

A ja dziś się wybieram do schroniska do Swarzędza, ale mamy taką pogodę tu w Poznaniu, że szok... Zaraz lunie z nieba....

Dobrze,że nsz kochany Milord czuję się coraz lepiej....

Aga, jak z tym wózkiem - coś się dzieje? Bo z tego co wiem, trzeba zmierzyć Milorda, jak coś...

Posted

Psiak miał szczęście (w nieszczęściu), że trafił na tak wspaniałych ludzi jak Wy :loveu: Gdyby nie to, nikt pewnie by się nim zainteresował :shake: Z całych sił trzymamy za psiuleczka kciuki !!!

Posted

no super ze byl dzis milo na trawce .... jutro bym sie wybrala ale musze isc z babcia do przychodni na takie zastrzyki ( bo za czesto ja plecy bolą) wiec bede mogla w piatek o ile nie bedzie padac ;/ Milord niedlugo sie zobaczymy

rzeczywiscie jest duza poprawa od tego co bylo w poniedzialek choc w poniedzialek ja uwazalam ze i tak bylo lepiej po sobocie :smile::smile: Mateusz dzięki ze byles u Milorda...

i powtórze pytanie bo pewnie nie zauwazyliscie ;[ - dokąd ten dojazd dla milorda I KIEDY ???

Posted

Rzczywiście te zdjęcia pokazują,że jakby skóra mniej zaczerwieniona, wydaje się ,że wszystko zaczyna ruszać do przodu...Musi miec tam u Was doskonałą opiekę..
Trzymaj się Miluś...

Posted

Milo kochany, jak przeslicznie wygladasz :loveu: :loveu: :loveu: Skórka jest zdecydowanie lepsza.

Aga,gdyby czegos trzeba jeszcze było(np.brązowego) to pisz.Postaram się skołowac i wyśle.

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Na tych zdjęciach to Milord lekko wkurzony jest , przynajmniej ma taki wyraz pyszczka.
A to na C to pewnie Cocarboxylaza.

tak, właśnie Cocarboxylaza;) nigdy nie moge zapamiętać tych nazw leków:eviltong:

Posted

Miluś, jakie Ty masz mądre spojrzenie..zdrowiej psiaku...
Mam dwojakie odczucia po obejrzeniu filmiku..
Dobrze,że Milus ma Was...
I starsznie mi smutno,że w tle słychac szczekanie pobratymców Milorda..Kamyś z Padusiem i Tina pewnie tez szczekali...