Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Monia70 :Rose::Rose::Rose:

doszła paczka z podarunkami dla MIlordzika.... :calus:

odrazu pojechałam do niego do schroniska....

Czy te lekarstwa, które dostaje moga powodować jakieś ....no nie wiem....

taki jakis był dzisiaj smutny...taki...inny...zmęczony?....

wygląda dużo lepiej...

co do czucia...:hmmmm:

wzięliśmy jedno ze smarowidł od Cioci Moni i on akurat jadł...czy pił i był odwrócony od nas, ale jak go dotknęłam ta maścią to błyskawicznie się odwrócił....jakby myślał, że mucha usiadła....bo tak gwałtownie ...

on w ogóle ma takie lęki....napewno dobrze mu w zyciu nie było...

co do diagnozy....konsultowałam narazie przypadek Milorda z kilkoma wetami i sa zgodni....potrzeba czasu....i się okaże...ma podawane wszystko co można w jego przypadku zrobić, zdjęcia nie wykazują urazu kręgosłupa...

jeżeli macie jakies inne propozycje nie mamy nic przeciwko.......innym badaniom....

ulv wiem...że Nivalinem może być długa kuracja....weci tutaj powiedzieli, że jesli nie będzie żadnej poprawy po 10 dniach...to nie ma sensu kontynuować kuracji....ale albo sobie wmawiamy albo jest poprawa delikatna...

RAcja milord był dzis bardzo osowiały i zmęczony odrazu zasypiał.... ciągle kładł mi główkę i opierała się o mnie a potem szybko oczka mrużył

Posted

Asior napisał(a):
przydał by sie filmik, taki jak miał Oskar!!!
To podstawa... ten filmik trafił do serc wielu....

jesli możesz to poproś tą osobe która robiła film dla Oskara by zrobiła także dla Milorda

Posted

Dziewczyny bardzo wzruszyła mnie ta historia Milorda.Podziwiam
Was za upór z jakim walczycie o tego psa. Wysyłam trochę grosza na AFN żeby Wam w tej walce jakoś pomóc.Mam nadzieję żę Milo znajdzie kochający domek.

Posted

matusz5 napisał(a):
jeśli ktoś chce wspomóc Milorda podaję nr konta:

Numer konta:
78213000042001038801430001
VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

NIP 7412025929
KRS 0000264523

nr konta dla przelewów z zagranicy
INGBPLPW78213000042001038801430001

z góry dziękuję ślicznie, za choćby symboliczne wpłaty...

never dopisz w pierwszym poście nr konta

MATUSZ dopisz proszę w swoim poscie - nr. 7 - żeby w tytule wpisywać - dla Milorda...

wpłaciłam 33 złote... na razie tylko tyle mogę...

Posted

wiesia.p napisał(a):
Dziewczyny bardzo wzruszyła mnie ta historia Milorda.Podziwiam
Was za upór z jakim walczycie o tego psa. Wysyłam trochę grosza na AFN żeby Wam w tej walce jakoś pomóc.Mam nadzieję żę Milo znajdzie kochający domek.

wiesia.p Milord bardzo dziękuje !! :Rose:

Posted

carolinascotties napisał(a):
MATUSZ dopisz proszę w swoim poscie - nr. 7 - żeby w tytule wpisywać - dla Milorda...

wpłaciłam 33 złote... na razie tylko tyle mogę...

dziękujemy carolinascotties:Rose:

oki dopisze

trzeba wpłacać z dopiskiem "Milord Ostróda"

Posted

matusz podałam CI nick tej osoby która robiła filmik.. myślałam, żę sie skontaktujesz.....
Ja jestem na dogo tylko z doskoku, ale napisałam dziś na metemorfozach prośbe ... zobaczymy czy sie odezwie....

Posted

Asior napisał(a):
matusz podałam CI nick tej osoby która robiła filmik.. myślałam, żę sie skontaktujesz.....
Ja jestem na dogo tylko z doskoku, ale napisałam dziś na metemorfozach prośbe ... zobaczymy czy sie odezwie....

zapomniałem, mam jeszcze tyle bid pod sobą ze wyleciało mi z glowy:oops:

dzięki Asior!

Posted

spoko, nic sie nie dzieje :) czekam teraz na odzew bo nie jestem na 1000% pewna czy to była Carmen czy nie :) jhak mi potwierdzą to napisze do niem pw :)

Posted

Asior napisał(a):
spoko, nic sie nie dzieje :) czekam teraz na odzew bo nie jestem na 1000% pewna czy to była Carmen czy nie :) jhak mi potwierdzą to napisze do niem pw :)

dzięki za pomoc !:calus: