Aga_Mazury Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 W takim razie super.... sisia ręczniki papierowe matusz taśma ja podkłady, rivanol, PC30,antybiotyk, sudocrem, kiełbacha....;) Quote
Matusz Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Aga_Mazury napisał(a):W takim razie super.... sisia ręczniki papierowe matusz taśma ja podkłady, rivanol, PC30,antybiotyk, sudocrem, kiełbacha....;) to widzimy sie w sobotę na zbiórce tak jest??:p:p tak jak zwykle tak? już dziś pytam... Quote
Matusz Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 gamoń napisał(a):Wycałujcie Milordzika od cioteczki gamoń;) łoki wycałujemy :D masz jak w banku to Beatko ;) Quote
D O R K A Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Mnie też się wydaje, że trzeba małemu podać jak najszybciej Nivalin, duże dawki witaminy B. W tym przypadku czas ma bardzo duże znaczenie.... Quote
ulvhedinn Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 A w ogóle to na jakiej podstawie weci spekulują o uszkodzeniu rdzenia? Bo skoro z badań tylko rtg, a kręgosłup cały..? Objawowo to może być zwodnicze, bo nawet obrzęk pourazowy może dać takie objawy. Ja naprawdę jestem za dokładniejszą diagnozą- może się okazać wskazana operacja, a ten psiak naprawdę moim zdaniem ma szansę na poprawę... Rozmawiałm ze swoim zaufanym wetem, też tak uważa. Nivalin- koniecznie, wit B też! Aha- i ciotki kombinujta transport dla wełny, bo po co poczta ma zarabiać... Quote
Aga_Mazury Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Milordziku ....ślicznoto w górę....przypomnij się z rana Quote
neverend Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Milordziku, wybacz, że tak długo mnie nie było... mam popsuty komputer i jak uda mi się wejść na minutę, to zaraz dogo... przepraszam... Trzymaj się, jutro przyjadę... Quote
sisia0 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 milordzik jutro sie zobaczymy. ja tez przyniose kielbase moj pyszczaczku:loveu: ja juz tak za toba tesknie... oj tak bardzo ze zobacz co wczoraj robilam wieczorkiem..tak z nudow,ale potem wpadlam na pomysl i stwierdzilam ze z tego zrobie apel do naszych mlodszych ostrodzkich wolonotaiuszy bo oni przeciez nie czytaja dogo i nie wiedza co milordowi potrzeba ... jutro sie zapytam p.Ewy czy moge to powiesic na tablicy w schornie. No moze to glupie,ale ja juz nie wiem sama poprostu chce mu pomoc... Quote
Izunia86 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Jeden jak i drugi swietny :multi: a drugi bardzo profesjonalny , dobry pomysl z tym wywieszeniem :lol: Quote
Pluciarz Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Moim zdaniem potrzebny rezonans i jak najszybsze podawanie leków mogących zmniejszyć ucisk na rdzeń kręgowy. W Olsztynie w klinice kortowskiej brak rezonansu, trzeba jechać do Warszawy. W razie czego dokładam się do transportu. Czas ma tu ogromne znaczenie. Podziękowanie dla wszystkich zajmujących się psinką, a mizianka za uszkami od starszej cioteczki. Quote
sisia0 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Izunia86 napisał(a):Jeden jak i drugi swietny :multi: a drugi bardzo profesjonalny , dobry pomysl z tym wywieszeniem :lol: bo tam ten drugi jest zrobiony pol komputerowo :P Quote
Izunia86 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Szczerze mowiac nie potrafilabym zrobic ani jednego ani drugiego :roll: Ucalujcie ode mnie Milordzika prosze , w sam pysiaczek :calus: Quote
sisia0 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 MaxSta napisał(a):Milordzik w górę!!!!!!! Oczywiście ucałuję Milordzika od wszystkich na dogo. :*:*:* on bardzo potrzebuje miłości a wy mu ją dajecie :) dziękuje. Milord szukaj pana ! Quote
Asia_M Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Kochany jest ten piesio!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Matusz Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Aga kupiłem na razie 10 m tej taśmy dwustronnej ;) jak zabraknie to się dokupi ;) Quote
sisia0 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 ja kupiłam 16 rolek papieru ...jak zabraknie to sie dokupi Quote
Matusz Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Aukcja cegiełkowa dla Milorda http://www.allegro.pl/show_item.php?item=217860620 a widzicie w tej aukcji miniaturkę? bo wstawiłem ale ja u siebie nie widzę, nie wiem dlaczego...:-( Dogomaniaków prosimy o bezpośrednie wpłaty na konto fundacji, gdyż na allegro pobierają prowizję za cegiełki... Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Ciekawe jak wypadnie aukcja..Ostatnio jak bralismy udział w jakiejś aukcji-Zgredek?-otrzymalismy od allegro komunikat (cytat niedokładny),że niedopuszczalne jest branie udziału w celu zbierania pozytywnych komentarzy. Ela Quote
Matusz Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 outsi napisał(a):Ja nie widzę miniaturki. nie wiem co jest:placz::placz: zdjęcie normalnie wstawione, na dole widoczne, a miniaturki nie widać...:-(:-( Quote
gallegro Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 waldi481 napisał(a):Ciekawe jak wypadnie aukcja..Ostatnio jak bralismy udział w jakiejś aukcji-Zgredek?-otrzymalismy od allegro komunikat (cytat niedokładny),że niedopuszczalne jest branie udziału w celu zbierania pozytywnych komentarzy. Ela Nie przejmuj sie, taki komunikat wyświetla się automatycznie, kiedy licytujesz przez Kup Teraz przedmiot o małej wartości (aktualnie chyba do 5pln). Ma to na celu zapobieżenie nadużyciom w gromadzeniu "sztucznych" komentarzy. Quote
Recommended Posts