Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
W takim razie super....

sisia ręczniki papierowe
matusz taśma
ja podkłady, rivanol, PC30,antybiotyk, sudocrem, kiełbacha....;)

to widzimy sie w sobotę na zbiórce tak jest??:p:p tak jak zwykle tak? już dziś pytam...

Posted

A w ogóle to na jakiej podstawie weci spekulują o uszkodzeniu rdzenia? Bo skoro z badań tylko rtg, a kręgosłup cały..? Objawowo to może być zwodnicze, bo nawet obrzęk pourazowy może dać takie objawy. Ja naprawdę jestem za dokładniejszą diagnozą- może się okazać wskazana operacja, a ten psiak naprawdę moim zdaniem ma szansę na poprawę...
Rozmawiałm ze swoim zaufanym wetem, też tak uważa.

Nivalin- koniecznie, wit B też!

Aha- i ciotki kombinujta transport dla wełny, bo po co poczta ma zarabiać...

Posted

Milordziku, wybacz, że tak długo mnie nie było... mam popsuty komputer i jak uda mi się wejść na minutę, to zaraz dogo... przepraszam...

Trzymaj się, jutro przyjadę...

Posted

milordzik jutro sie zobaczymy. ja tez przyniose kielbase moj pyszczaczku:loveu: ja juz tak za toba tesknie... oj tak bardzo ze zobacz co wczoraj robilam wieczorkiem..tak z nudow,ale potem wpadlam na pomysl i stwierdzilam ze z tego zrobie apel do naszych mlodszych ostrodzkich wolonotaiuszy bo oni przeciez nie czytaja dogo i nie wiedza co milordowi potrzeba ... jutro sie zapytam p.Ewy czy moge to powiesic na tablicy w schornie.

No moze to glupie,ale ja juz nie wiem sama poprostu chce mu pomoc...

Posted

Moim zdaniem potrzebny rezonans i jak najszybsze podawanie leków mogących zmniejszyć ucisk na rdzeń kręgowy. W Olsztynie w klinice kortowskiej brak rezonansu, trzeba jechać do Warszawy. W razie czego dokładam się do transportu. Czas ma tu ogromne znaczenie. Podziękowanie dla wszystkich zajmujących się psinką, a mizianka za uszkami od starszej cioteczki.

Posted

Izunia86 napisał(a):
Jeden jak i drugi swietny :multi: a drugi bardzo profesjonalny , dobry pomysl z tym wywieszeniem :lol:

bo tam ten drugi jest zrobiony pol komputerowo :P

Posted

MaxSta napisał(a):
Milordzik w górę!!!!!!!

Oczywiście ucałuję Milordzika od wszystkich na dogo. :*:*:* on bardzo potrzebuje miłości a wy mu ją dajecie :) dziękuje. Milord szukaj pana !

Guest Elżbieta481
Posted

Ciekawe jak wypadnie aukcja..Ostatnio jak bralismy udział w jakiejś aukcji-Zgredek?-otrzymalismy od allegro komunikat (cytat niedokładny),że niedopuszczalne jest branie udziału w celu zbierania pozytywnych komentarzy.
Ela

Posted

outsi napisał(a):
Ja nie widzę miniaturki.

nie wiem co jest:placz::placz: zdjęcie normalnie wstawione, na dole widoczne, a miniaturki nie widać...:-(:-(

Posted

waldi481 napisał(a):
Ciekawe jak wypadnie aukcja..Ostatnio jak bralismy udział w jakiejś aukcji-Zgredek?-otrzymalismy od allegro komunikat (cytat niedokładny),że niedopuszczalne jest branie udziału w celu zbierania pozytywnych komentarzy.
Ela

Nie przejmuj sie, taki komunikat wyświetla się automatycznie, kiedy licytujesz przez Kup Teraz przedmiot o małej wartości (aktualnie chyba do 5pln). Ma to na celu
zapobieżenie nadużyciom w gromadzeniu "sztucznych" komentarzy.