Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten szczeniaczek zostal znaleziony wczoraj na ulicy!

Ma 4-5 miesiecy, sunia jest spokojna, lubi sie bawic, duzo spi, mozna z nia robic wszystko: glaskac, nosic, a ona nic. Jest bardzo lagodna i nadaje sie do domku z dziecmi.

Miala zostac u mnie na noc, a dzis jechac do schroniska, jednak nie chca jej wziac. Ja jej nie moge zatrzymac, a na ulice jej nie wyrzuce.

BLAGAM O DOM, CHOC TYMCZASOWY!!

Posted

:-( No niestety do innego go nie wsadzę.

Jutro znajdzie się w schronie:placz: Na samą myśl serce mi pęka.

Sunia jest grzeczna, ladnie sie bawi, nawet sama, dac jej kosteczke i ona sama umie sie soba zajac. Jak sie wybiega to potem spi nawet z 2 godziny. Nie siusia w domu ani nic. Lubi sie przytulac, jak ja sie glaska, caluje. Jest strasznie lagodna i nadaje sie do dzieci.

Takze blagam o pomoc. Nie chce jej wsadzac do schroniska:(:placz:

Posted

Porozgłaszaj ją wszędzie gdzie się da:w okolicy znalezienia, internecie.
Poszukaj na mapie dogo osób ze swojej okolicy i poproś o pomoc. O ile jeszcze tego nie zrobiłaś
Podaj swoje namiary!
To sprawa bardzo pilna, bo szkoda suni więc trzeba podnosić wątek aby jak najwięcej osób przeczytało!

Posted

biedactwo,a jak ona wygląda? Jestduża, czy mała? Trudno w tak krótkim czasie znaleźć dom.Nie możesz jej przetrzymać. W schronisku zginie.

Posted

Plakaty porozwieszałyśmy.

Nie moge jej już trzymać, bo mój pies robi dzikie awantury na cały blok.

Wiem, że to mało czasu, aby znaleźć domek, ale ja niestety nic nie wymyśle.

Wszyscy znajomi i znajomi znajomych byli już 100 razy napastowani.

Wczoraj myślałam, że już jest domek ale niestety:placz:

O 10 sunia trafi do schroniska. Nawet nie chce o tym myśleć. Może jakiś cud się trafi.

Będziemy szukać jej domku ze schroniska najwyżej.:-(

Posted

Acha. Sunia jest przed kolano, jak na szczeniaka jest dość duża.

Lubi się bawić, dużo gryzie swoją kosteczkę, jest bardzo grzeczna i łagodna, można z nią robić co się chce, a ona się poddaje:cool3:

Jak to szczeniak jest też troche rozbrykana i chce się bawić, ale jak się z nią wychodzi to idzie ładnie przy nodze, a potem jak idziemy na boisko to sama sobie biega, lubi łapać patyki i gryźć oczywiście:evil_lol:

Po tym jak się wybiega to śpi, śpi i śpi.

Posted

Niestety sunia jest już w schronisku:placz: :placz:

Nie wiem co ona myśli, ale wiem co ja myślę: czuję się jak najgorszy gatunek człowieka, a może nawet nie czuje się jak człowiek. Jak przupomne sobie jej oczy, które mi ufały, a ja...:-( :shake:

Jest mi wstyd, a temu kto ją wyrzucił życzę jak najgorzej:mad: :angryy:

Zrobie wszystko żeby znaleźć jej domek:-(

Posted

Pomogłaś jej tyle ile mogłaś, więc nie myśl o sobie tak źle.
Trzeba jej teraz intensywnie domku szukać!
Powinnaś może zmienić tytuł-aby więcej osób tu zajrzało.
Trzeba więcej podbijać wątek!

Posted

piesek nie moze przebywac w schronisku:shake: i do tego w takim schronisku:-( :-(
moze do hoteliku,lub dz
czasami lepiej psa zostawic na ulicy ,niz zabrac go do domu dac mu zasmakowac innego zycia,a pozniej oddac do schroniska ,ja potepiam taki czyn!

Posted

Wiesz bardzo przepraszam, ale nie masz prawa oceniać moich czynów. Ja dałam z siebie wszystko co mogłam. Nie było Ciebie tutaj więc nie oceniaj.
Od momentu znalezienia psa przez koleżankę (piątek po 15, schron zamykają o 16), przez całą sobotę i poniedziałek wydzwanialiśmy do schroniska, aby po nią przyjechali. Telefony odbierał kierownik, który ciągle nas okłamywał, że już wysyła samochód. Przyjechali w poniedziałek przed 16 tylko dlatego, że babcia kolegi zadzwoniła do straży miejskiej.

Przez cały ten czas czekania, szukałyśmy jej domu, nawet tymczasowego. Już 2 razy myślałyśmy, że się udało, ale niestety.

Sama jesteś chyba bez serca, jeżeli zostawiłabyś szczeniaka na ulicy. Zaraz ktoś ja kopnie, poszczuje innym psem, albo wpadnie pod samochód.

Białostockie schronisko nie jest takie straszne.

PIES MA JUŻ DOM!!!!!!!! UDAŁO NAM SIĘ ZNALEŹĆ. :multi:Także w schronisku był jedną noc.

Dziękuję POWAŻNE i WYROZUMIAŁE osoby za zainteresowanie. Można zamknąć wątek.

Posted

ciesze sie ,ze piesek ma dom ,mam nadzieje ,ze na zawsze swego psiego zycia!!
Wybacz ,jezeli w zeszlam roku rozmawialam ,z kierownikiem ,ze psow sie nie kastruje,bo po co :angryy: ,a po drugie ktore w Polsce schronisko jest naprawde dobre?Ratuje pieski ze schronisk,ale nigdy nie dajemy pieskow ktore ze schronisk trafily do domiow,zeby powtornie trafily do schroniska:shake: Moze byc tak ,ze ze zlego schroniska moze byc przejscie do dobrego,ale nie odwrotnie!
Schronisko-dom -schronisko to wogole nie wchodzi w rachube
Schronisko-dom-dt tak sie stosuje w przypadkach kiedy rodziny nie chca pieska z tych czy innych przypadkow.
Prosimy o umieszczenie zdjec nowych opiekunow