ania14p Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Jak wiozłyśmy go z Tanitką ze schroniska, to "pachniał" raczej jak pies, ale po przytulanku do moich kolan, to chyba ja też załapałam ten aromat, więc nie wiem! Quote
tanitka Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 i nowe wieści od Bruna:loveu:: Bruno powoli się aklimatyzuje, jest coraz weselszy. nad życie uwielbia spacery, mam wrażenie, że wtedy odpoczywa psychicznie. jedynie krowy go niepokoją:lol:. W domu ma zabawkę, białego pluszowego misia (który już nie ma oczu - wygryzione) w nocy śpi z nim. Najbardziej tuli się do mojej Mamy, chodzi za nią jak cień. Sprawia mi niesamowitą radość ta więź, która się między nimi tworzy. Quote
lamia2 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 On jest niezwykle uczuciowy, za mną też chodził krok w krok :lol: Quote
tanitka Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 no ale zeby spał z misiem, taki facet??!!:crazyeye::crazyeye: Quote
GoniaP Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 tanitka napisał(a):no ale zeby spał z misiem, taki facet??!!:crazyeye::crazyeye: Faceci to dzieciaki, nie wiedziałaś???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ania14p Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ja od czterdziestu paru lat mam pretensje do Babci, że wyrzuciła mojego misia, Jędrusia! Quote
tanitka Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 najnowsze wiadomości od Bruna:loveu:: Bruno jest tak wdzięcznym psiakiem, że nie sposób go nie kochać. Bardzo szybko doszedł do siebie po chorobie. Ostatecznie wybrał Mamę jako swoją panią, są teraz nierozłączni. Śmiesznie zachowuje się na spacerach, oszczekuje konie, krowy. Pewnego popołudnia mama zadzwoniła do mnie, coś musiało się stać poznałam po głosie, okazało się że Bruno przyniósł prezencik, to była kura, zwykła kura... Pilnuje się, wiec biega bez smyczy, widać instynkt łowcy dał o sobie znać...:diabloti: Quote
lamia2 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 On się po prostu próbuje odwdzięczyć za dom, super chłopak pracuje na swoje utrzymanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tanitka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 a oto ostatnei wieści z domu Bruna:lol:: Brunek w końcu śpi kamiennym snem i nie budzi go żeden szelest w domu jak wcześniej. Chyba nabrał pewności, że to jego dom na stałe. Jest niesamowitym pieszczochem, tuli się tak często, jak tylko to jest możliwe;)) Bardzo nie lubi kotów... i one już o tym wiedzą. Sierść niesamowicie mu się poprawiła, jest teraz milutki w dotyku, pięknie zarosły włosem miejsca po ranach z tyjątkiem tej na szyi. Nabrał masy i błysku szelmostwa w ślepiach;))) :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
lamia2 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Szkoda, że fotek nie przysłali ... tak bym chętnie na niego teraz popatrzyła ;) Quote
tanitka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 ale Węgrów jest rzut beretem od Siedlec na trasie do W-wy:razz: Quote
lamia2 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 tanitka napisał(a):ale Węgrów jest rzut beretem od Siedlec na trasie do W-wy:razz: Tralala ... rano do Siestrzeni, potem na Bielany (żeby jeszcze tyłek Grocha obejrzeć fachowym okiem), Siedlce a potem do Ciebie .... dzień za krótki a chciałabym żebyśmy do Siedlec za dnia dojechali aby teren zwiedzić ;) Quote
tanitka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 aaaa to sorrrki, nie wiedziałam, ze takim plan jest napięty:roll: Quote
tanitka Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 oto Bruno ze swoją ukochaną Panią!! :D Quote
lamia2 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ja to w szoku zawsze jestem jak te psy się zmieniają we właściwych rękach :lol::lol: Quote
Bodziulka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 one się nie zmieniają, one są podmieniane ;) :loveu: Quote
lamia2 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Bodziulka napisał(a):one się nie zmieniają, one są podmieniane ;) :loveu: Aaaaa, no trzeba było tak od razu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts