Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i nowe wieści od Bruna:loveu::

Bruno powoli się aklimatyzuje, jest coraz weselszy. nad życie uwielbia spacery, mam wrażenie, że wtedy odpoczywa psychicznie. jedynie krowy go niepokoją:lol:. W domu ma zabawkę, białego pluszowego misia (który już nie ma oczu - wygryzione) w nocy śpi z nim. Najbardziej tuli się do mojej Mamy, chodzi za nią jak cień. Sprawia mi niesamowitą radość ta więź, która się między nimi tworzy.

• 1 month later...
Posted

najnowsze wiadomości od Bruna:loveu::
Bruno jest tak wdzięcznym psiakiem, że nie sposób go nie kochać. Bardzo szybko doszedł do siebie po chorobie. Ostatecznie wybrał Mamę jako swoją panią, są teraz nierozłączni. Śmiesznie zachowuje się na spacerach, oszczekuje konie, krowy. Pewnego popołudnia mama zadzwoniła do mnie, coś musiało się stać poznałam po głosie, okazało się że Bruno przyniósł prezencik, to była kura, zwykła kura... Pilnuje się, wiec biega bez smyczy, widać instynkt łowcy dał o sobie znać...:diabloti:

• 4 weeks later...
Posted

a oto ostatnei wieści z domu Bruna:lol::
Brunek w końcu śpi kamiennym snem i nie budzi go żeden szelest w domu jak wcześniej. Chyba nabrał pewności, że to jego dom na stałe. Jest niesamowitym pieszczochem, tuli się tak często, jak tylko to jest możliwe;))
Bardzo nie lubi kotów... i one już o tym wiedzą. Sierść niesamowicie mu się poprawiła, jest teraz milutki w dotyku, pięknie zarosły włosem miejsca po ranach z tyjątkiem tej na szyi. Nabrał masy i błysku szelmostwa w ślepiach;)))

:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

tanitka napisał(a):
ale Węgrów jest rzut beretem od Siedlec na trasie do W-wy:razz:

Tralala ... rano do Siestrzeni, potem na Bielany (żeby jeszcze tyłek Grocha obejrzeć fachowym okiem), Siedlce a potem do Ciebie .... dzień za krótki a chciałabym żebyśmy do Siedlec za dnia dojechali aby teren zwiedzić ;)

• 3 weeks later...