tanitka Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Jak wzięłam smycz do ręki to się ugiął ze strachu (ale nie uciekł) podałam smycz Pawłowi a ten oszalał ze szczęścia (zrozumiał, że to oznacza spacer). juhu huuhuuu!!!:multi::multi::multi::multi::multi: ale super zdjecia zrobiaś, jaki on radosny jaki szczęśliwy. A niech biega z Korą, dobrze mu to zrobi, nie moze być gruby jak wałek! zerwoną obróżkę .... ale jest za duża .... chyba, że w pasie mu zapnę ... co by się piknie prezentował z czerwonym akcentem :cool3: o rety, alez mnie rozbawiłaś!! Dzieki Lamia2 za zadbanie o Bruna, to już jest inny pies niż 1.5 mies temu!!!:multi: Quote
ania14p Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Piękne psisko i na pewno pachnie już psem, a nie schroniskiem! Tanitko, to było jedno z większych, o ile nie największe osiągnięcie roku :loveu:! Quote
lamia2 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Waniajet, waniajet .... bo wszędzie go pełno .... tu się wytarza i tam .... Kora go zmoczy, bo ona z wanienki nie wychodzi, i znowu tarzanko ..... waniajet i to nie źle, wiejskim psem :evil_lol: Jutro znowu będę u niego cały dzień, to zrobię nowe fotki :) Quote
bumerang Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 jak milo zobaczyć szczęśliwe dwa psy! dzięki Lamia! to sprawa chyba mojej ulubienicy Kory ze on tak wypiękniał;) Quote
lamia2 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 bumerang napisał(a):jak milo zobaczyć szczęśliwe dwa psy! dzięki Lamia! to sprawa chyba mojej ulubienicy Kory ze on tak wypiękniał;) Co do tego nie ma najmniejszej wątpliwości, on się jej na początku bał, a teraz ją naśladuje w wszystkim, ona to taka zadymiara, niczego i nikgo się nie boi a on za nią. To ona nauczyła go szczekać na ludzi, biegać po lesie, zaczepiała do zabawy, jak ona wskakuje na kolana to on za nią, zachowuje jak kopia Kora, nawet za patykiem wczoraj pobiegł głupi. Quote
bumerang Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 czyli oprocz Waszego wkładu - ludzi - Kora robi to świetnie :loveu: Quote
tanitka Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 kto by pomyślał, ze Kora to taka świetna terapeutka dla Bruna będzie. :razz: tylko czemu telefon w sprawie jego adopcji wciąż milczy?:roll: Quote
lamia2 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Podjechałam pod bramę i od razu przybiegł Bruno, szczeknął dwa razy ... i poleciał do lasu. Wjechałam na teren, przybiegł, przywitał się i znowu uciekł ... ocho myślę sobie ... skończyło się dobre. Dopiero po chwili zauważałam, że nie widzę Kory. Pytam Pawła, a on, że nie wie, bo jakoś dziwnie się zachowuje od wczoraj. No ładnie 2 ha lasu do przeszukania to mi się zejdzie, na co Paweł, że trzeba iść za Brunem bo tylko on wie gdzie jest Kora. No i faktycznie, pobiegłam za Brunem w chaszcze patrzę a tu Kora leży pod drzewem blada, ze spuszczonym łebkiem. Wsadzałam do samochodu i w długą do lekarza .... ponad 40 stopni temp. biegunka, wymioty i .... babeszjoza. Qrczę, dwa tygodnie temu były oba psikane, ręce i nogi opadają. Nieciekawe fotki Brunka dzisiaj, nie było biegania, zabawy i podgryzania. Bruno cierpi bo cierpi Kora. Quote
GoniaP Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Smutne te fotki :-( Trzymajmy kciuki za Korę... W końcu to ona trzyma naszego chłopaka przy życiu.......... Quote
ania14p Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 :kciuki::kciuki::kciuki:, za najlepszą terapeutkę, nie daj się dziewczynko chorobie, mój Koks, był smarkaty, po dwóch operacjach i przetrzymał, Ty też dasz radę, dla siebie, dla Bruna i dla nas! Quote
Beata25 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Kurcze dopiero dzis zajrzalam na wątek, ale cudny ten psiak, sama słodycz !!!!!!!!!!! Quote
bumerang Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Boże - Lamia ale mnie zdołowałaś wiadomością o Koruni:shake::shake: wiem że zrobisz wszystko by jej pomoc - wierzę że ona ma organizm silny i przezwycięży chorobę, Bruno cierpi, towidać bardzo mocno:roll: informuj o stanie Kory i Bruna!!!!! bardzo mocno trzymam kciuki i śle dobre fluidy dla Koruni i Bruna:loveu::loveu: Quote
tanitka Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 co za wiadomość!:-( Kora nie daj sie kochana nasza grubasko, walcz o życie czarnulko!! Jak oni sie zżyli, Bruno na prawde jest przepełniony smutkiem.:shake: Quote
lamia2 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Bardzo dziękujemy za kciuki, fluidy i dobra słowa pod adresem Korci :buzi: Kora czuje się lepiej, nawet trochę zjadła, Bruno przy niej czuwa i od czasu do czasu wali ją łapą w łeb :niewiem: albo to wyraz miłości, ale chce żeby się z nim bawiła :evil_lol: Quote
malagos Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Kochane cioteczki, Zmysł w moim imieniu wystawił na bazarku broszurki kulinarne mojego autorstwa :oops: . zajrzycie?.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78346 Quote
lamia2 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='malagos']Kochane cioteczki, Zmysł w moim imieniu wystawił na bazarku broszurki kulinarne mojego autorstwa :oops: . zajrzycie?.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78346 Małgosiu ale nie ma Twoich nalewek, najpyszniejszych pod słońcem ;) Quote
marillka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 lamia2 napisał(a):Bardzo dziękujemy za kciuki, fluidy i dobra słowa pod adresem Korci :buzi: Kora czuje się lepiej, nawet trochę zjadła, Bruno przy niej czuwa i od czasu do czasu wali ją łapą w łeb :niewiem: albo to wyraz miłości, ale chce żeby się z nim bawiła :evil_lol: dzięki za info :) Quote
tanitka Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Bruno i Kora bądzcie zdrowi, a nowe domki w końcu muszą nadejść!:lol: Quote
bumerang Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Cieszę się że kryzys minął ! mam nadzieję że Kora i Bruno pomogli sobie nawzajem w trudnych chwilach! Quote
tanitka Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 taka śliczna para, a może ktoś by ich adoptował we dwójkę??!!!:razz: Quote
lamia2 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 marillka napisał(a):a to oni nie zostają razem na stałe? Marillka, przecież to są psiaki do adopcji ;) Quote
Recommended Posts