Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak wzięłam smycz do ręki to się ugiął ze strachu (ale nie uciekł) podałam smycz Pawłowi a ten oszalał ze szczęścia (zrozumiał, że to oznacza spacer).

juhu huuhuuu!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

ale super zdjecia zrobiaś, jaki on radosny jaki szczęśliwy. A niech biega z Korą, dobrze mu to zrobi, nie moze być gruby jak wałek!

zerwoną obróżkę .... ale jest za duża .... chyba, że w pasie mu zapnę ... co by się piknie prezentował z czerwonym akcentem :cool3:

o rety, alez mnie rozbawiłaś!!

Dzieki Lamia2 za zadbanie o Bruna, to już jest inny pies niż 1.5 mies temu!!!:multi:

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Waniajet, waniajet .... bo wszędzie go pełno .... tu się wytarza i tam .... Kora go zmoczy, bo ona z wanienki nie wychodzi, i znowu tarzanko ..... waniajet i to nie źle, wiejskim psem :evil_lol:

Jutro znowu będę u niego cały dzień, to zrobię nowe fotki :)

Posted

bumerang napisał(a):
jak milo zobaczyć szczęśliwe dwa psy!
dzięki Lamia! to sprawa chyba mojej ulubienicy Kory ze on tak wypiękniał;)

Co do tego nie ma najmniejszej wątpliwości, on się jej na początku bał, a teraz ją naśladuje w wszystkim, ona to taka zadymiara, niczego i nikgo się nie boi a on za nią. To ona nauczyła go szczekać na ludzi, biegać po lesie, zaczepiała do zabawy, jak ona wskakuje na kolana to on za nią, zachowuje jak kopia Kora, nawet za patykiem wczoraj pobiegł głupi.

Posted

Podjechałam pod bramę i od razu przybiegł Bruno, szczeknął dwa razy ... i poleciał do lasu. Wjechałam na teren, przybiegł, przywitał się i znowu uciekł ... ocho myślę sobie ... skończyło się dobre. Dopiero po chwili zauważałam, że nie widzę Kory. Pytam Pawła, a on, że nie wie, bo jakoś dziwnie się zachowuje od wczoraj. No ładnie 2 ha lasu do przeszukania to mi się zejdzie, na co Paweł, że trzeba iść za Brunem bo tylko on wie gdzie jest Kora. No i faktycznie, pobiegłam za Brunem w chaszcze patrzę a tu Kora leży pod drzewem blada, ze spuszczonym łebkiem. Wsadzałam do samochodu i w długą do lekarza .... ponad 40 stopni temp. biegunka, wymioty i .... babeszjoza. Qrczę, dwa tygodnie temu były oba psikane, ręce i nogi opadają.

Nieciekawe fotki Brunka dzisiaj, nie było biegania, zabawy i podgryzania. Bruno cierpi bo cierpi Kora.

Posted

:kciuki::kciuki::kciuki:, za najlepszą terapeutkę, nie daj się dziewczynko chorobie, mój Koks, był smarkaty, po dwóch operacjach i przetrzymał, Ty też dasz radę, dla siebie, dla Bruna i dla nas!

Posted

Boże - Lamia ale mnie zdołowałaś wiadomością o Koruni:shake::shake:
wiem że zrobisz wszystko by jej pomoc - wierzę że ona ma organizm silny
i przezwycięży chorobę, Bruno cierpi, towidać bardzo mocno:roll:
informuj o stanie Kory i Bruna!!!!!
bardzo mocno trzymam kciuki i śle dobre fluidy dla Koruni i Bruna:loveu::loveu:

Posted

Bardzo dziękujemy za kciuki, fluidy i dobra słowa pod adresem Korci :buzi:

Kora czuje się lepiej, nawet trochę zjadła, Bruno przy niej czuwa i od czasu do czasu wali ją łapą w łeb :niewiem: albo to wyraz miłości, ale chce żeby się z nim bawiła :evil_lol:

Posted

lamia2 napisał(a):
Bardzo dziękujemy za kciuki, fluidy i dobra słowa pod adresem Korci :buzi:

Kora czuje się lepiej, nawet trochę zjadła, Bruno przy niej czuwa i od czasu do czasu wali ją łapą w łeb :niewiem: albo to wyraz miłości, ale chce żeby się z nim bawiła :evil_lol:

dzięki za info :)