Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tam i pracuję, i piszę i myślę - jestem jak kombajn biurowy - wielofunkcyjna :evil_lol:

tanitka, czy myślisz o sztańskim planie zabrania go do siebie na tymczas :-o czy o jakims hoteliku?

Posted

udało się bez problemów. Pies został zabrany, jest wylękniony ale nadal chce zaufać człowiekowi. Kuli się na gwałtowny ruch, na rękę skierowaną w jego stronę, trezsku patyka. Jest łagodny i kochany.
Po obdukcjach wyszła na jaw straszna blizna doodkoła szyi. Pies musial być powieszony!! Miał złamane dwa palce przedniej łapy i wybite przednich kilka zebów.:angryy:
Ma ok. 2 lat. POtrzebuje na prawdę spokonego i kochajacego domu.

Posted

Tanitko, dobrze, ze wyciagnelas wyzlika :klacz: biedna psina tyle juz w zyciu przeszla :shake: Czy te rany z wygryzienia same sie zagoja czy trzeba czyms smarowac?

Posted

[quote name='Ania-Sonia']A jak on ma na imię? :lol:
Coś było mówione, że Bruno..? (to chyba od "brunatny" - nie od brunet? ;))

boziu, jaka koffana mordeczka :oops: :loveu:

ps. Kiedyś, jak byłam jeszcze mała, znalazłam w lesie psa, który też był wieszany na drucie, ale się zerwał - pamiętam jak zdejmowałam mu ten drut, skórę na szyi miał już przeciętą... To się w głowie nie mieści, jakie sk.....stwo się dzieje na tym świecie... :shake:

Posted

Brunonek jest bardzo grzeczny i posłuszny, ładnie reaguje na imię, robi siad, podaje ślicznie łapy (tak nieśmiało zgiętą jak do całowania :lol: ) i nawet domaga się pieszczot, rzeczywiście boi się gwałtownych ruchów - ucieka i płacze jak dziecko, ale przy zmianie tonacji głosu jest cały mój do głaskania i głaskania i głaskania, aż mu się oczy zamykają. Chodził za mną krok w krok i bardzo się pilnuje żeby nie starcić mnie z oczu. Lubi biegać i zaczął się bawić z suczką, przed którą parę godzin wcześniej uciekał.

Ma biegunkę niestety :-(