as_kate Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Iś & Chester']to mojemu w MP też się nie udało. No cóż :eviltong: też mam czasem wrażenie że nie doszło zdjęcie, ale co zrobić, potwierdzeń chyba nie wysyłają xD ale w PP jest xD aż gazete specjalnie kupiłam :evil_lol:brzydkie zdjęcie wybrali, wysłałam chyba z 20, w tym z 10 ładniejszych, ale ok xD jak ktoś chce zobaczyć, Krowa na pastwisku to moja :diabloti::diabloti:('donek' w sianie xD) Pies.pl rozumiem, że ta krowa, która ma najwięcej głosów:cool3::cool3::cool3::cool3: gratulacje :multi: podoba mi się jeszcze zdjęcie psa żeglarza ^^ moja pasja ^^ Quote
Figafiga Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Jami napisał(a):Ja wysyłałam chyba dwa razy zdjęcie do MP i nie dochodziło (przychodził mail że nie mozna wysłac czy coś)... :shake: Miałam parę razy tak samo, aż ch...ra człowieka bierze, ale się udało. Quote
as_kate Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 CaneSs napisał(a):Ale niestety nie ma nas w gazetce :placz: no widać redkacja wybrała nie te zdjęcia ;) wiesz, ile ludzi tam wysyła... tyle, że ho ho! spójrz też na to z innej strony, może jeszcze nie czas. ja np wysłałam wczoraj i we wrzesniowym już na pewno byśmy nie były, jeśli wybiorą to ew. w październikowym jak nie w listopadowym ;) z jakim oni przecież wyprzedzeniem wybierają :;) spoko luzik ;);):razz: Quote
Cavalierkaa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 as_kate napisał(a):no widać redkacja wybrała nie te zdjęcia ;) wiesz, ile ludzi tam wysyła... tyle, że ho ho! spójrz też na to z innej strony, może jeszcze nie czas. ja np wysłałam wczoraj i we wrzesniowym już na pewno byśmy nie były, jeśli wybiorą to ew. w październikowym jak nie w listopadowym ;) z jakim oni przecież wyprzedzeniem wybierają :;) spoko luzik ;);):razz: Ale ja miałam takie super zdjęcie :eviltong: A oni wybierają jakieś zwykłe... pies w wodzie z patykiem x6 , a przynajmniej w PP są jakieś kategorie... :roll: Quote
as_kate Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 CaneSs napisał(a):Ale ja miałam takie super zdjęcie :eviltong: A oni wybierają jakieś zwykłe... pies w wodzie z patykiem x6 , a przynajmniej w PP są jakieś kategorie... :roll: z tym się zgodzę, że niestety wybierają MP dosć marne zdjęcia, i dają do tego kijowe dopiski :shake::shake: dlatego pomyślałam że ich trochę rozruszam i dam coś weselszego, ale w takich okolicznościach nie wiem, jak to będzie. próbuj dalej! Quote
Cavalierkaa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 as_kate napisał(a):z tym się zgodzę, że niestety wybierają MP dosć marne zdjęcia, i dają do tego kijowe dopiski :shake::shake: dlatego pomyślałam że ich trochę rozruszam i dam coś weselszego, ale w takich okolicznościach nie wiem, jak to będzie. próbuj dalej! Oj, bede, bede :loveu: Quote
Bewarka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Iśka, to trza im było wysłać najlepsze z najlepszych a nie jak leci, żeby im miejsce zajmować...:eviltong: PS:Coś mi się wydaje, że w PP nie wszyscy dali zdjęcia z wakacyjnego wyjazdu, tzn. mieszaniec Benek na plaży - właściciel: Aleksander Kuzimski, Gdańsk. :roll: Nie że się czepiam, bo przecież mogło to być gdzieś na innej plaży, prawda... Quote
as_kate Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 caness to powodzenia ^^ bewarka nie udowodnisz :shake: Quote
reksio7 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 przecież zawsze są podane tematy wiec nie można mówic ze nie załapie się na następny miesiąć. Jutro wysyłam, a czy się ukaże to zobaczy Quote
Cavalierkaa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='as_kate']caness to powodzenia ^^ Dzięx :cool3: Quote
reksio7 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 jutro wysyłam na temat pies jak z plakatu Quote
Bewarka Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Ja mam nawet pomysł na zdjęcie do tego tematu, ale niestety rekwizyt zaginął :evil_lol: Quote
Kibaa Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Moja Leja pojawiła się wreszcie w MP. :) `Światło nadziei` Ogromnie się ciesze, bo cóż próbowałam przez jakiś rok tam się wbić z fochami, ze raz wysyłałam a raz nie. ^___^ Łiii. Quote
Agniecha93 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 to Wasze zdj? Najbardziej mi się podobało :D Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 szczerzę przyznam ze mi też. Najładniejsze :) Quote
Kibaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Uważajcie po popadne w samouwielbienie. 8D Mnie sie osobiście podobał pomysł `kamuflaż`. ;) Quote
Kika9004 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Kibaa napisał(a):Moja Leja pojawiła się wreszcie w MP. :) `Światło nadziei` Ogromnie się ciesze, bo cóż próbowałam przez jakiś rok tam się wbić z fochami, ze raz wysyłałam a raz nie. ^___^ Łiii. Gratuluję :) Przepiękne zdjęcie :D Podoba mi się także fota: "Wierne spojrzenie" :) :D Quote
psikut_zabrze Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 I moje rude znalazło sie w MP. nad zdjęciem Kiby ;] Quote
Kibaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 O. to ten Goldenek nad moim zdjęciem to Twój? ^__^ gratuluje! ^^ Quote
psikut_zabrze Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 To teraz niespodzianka :D to wcale nie jest goldenek :] To moje piekne rude to mieszaniec :] Zapraszam do galerii ;] mozna go obejrzec :] Pozdrawiamy i dziekujemy i rowniez gratulujemy :] Quote
vege* Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Czy można gdzieś na stronie gazety zobaczyć te zdjęcia? :lol: Nie kupuję jej (kupuję PP) i chciałabym wiedzieć czy można bo znaleźć nie mogę :oops: Quote
psikut_zabrze Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Na stronie chyba nie. ;d ale prosze; ] zrobilam zdjecie http://images44.fotosik.pl/243/e10e51205f72446amed.jpg Quote
Kibaa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Ma ktoś zdjęcia pt. 'Uśmiech' czy coś? bo mi prenumerata nie przyszła :) a jestem ciekawa Quote
Recommended Posts