Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iś & Chester']to mojemu w MP też się nie udało. No cóż :eviltong: też mam czasem wrażenie że nie doszło zdjęcie, ale co zrobić, potwierdzeń chyba nie wysyłają xD

ale w PP jest xD aż gazete specjalnie kupiłam :evil_lol:brzydkie zdjęcie wybrali, wysłałam chyba z 20, w tym z 10 ładniejszych, ale ok xD jak ktoś chce zobaczyć, Krowa na pastwisku to moja :diabloti::diabloti:('donek' w sianie xD) Pies.pl

rozumiem, że ta krowa, która ma najwięcej głosów:cool3::cool3::cool3::cool3: gratulacje :multi:
podoba mi się jeszcze zdjęcie psa żeglarza ^^ moja pasja ^^

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jami napisał(a):
Ja wysyłałam chyba dwa razy zdjęcie do MP i nie dochodziło (przychodził mail że nie mozna wysłac czy coś)... :shake:

Miałam parę razy tak samo, aż ch...ra człowieka bierze, ale się udało.

Posted

CaneSs napisał(a):
Ale niestety nie ma nas w gazetce :placz:

no widać redkacja wybrała nie te zdjęcia ;) wiesz, ile ludzi tam wysyła... tyle, że ho ho! spójrz też na to z innej strony, może jeszcze nie czas. ja np wysłałam wczoraj i we wrzesniowym już na pewno byśmy nie były, jeśli wybiorą to ew. w październikowym jak nie w listopadowym ;) z jakim oni przecież wyprzedzeniem wybierają :;) spoko luzik ;);):razz:

Posted

as_kate napisał(a):
no widać redkacja wybrała nie te zdjęcia ;) wiesz, ile ludzi tam wysyła... tyle, że ho ho! spójrz też na to z innej strony, może jeszcze nie czas. ja np wysłałam wczoraj i we wrzesniowym już na pewno byśmy nie były, jeśli wybiorą to ew. w październikowym jak nie w listopadowym ;) z jakim oni przecież wyprzedzeniem wybierają :;) spoko luzik ;);):razz:

Ale ja miałam takie super zdjęcie :eviltong: A oni wybierają jakieś zwykłe... pies w wodzie z patykiem x6 , a przynajmniej w PP są jakieś kategorie... :roll:

Posted

CaneSs napisał(a):
Ale ja miałam takie super zdjęcie :eviltong: A oni wybierają jakieś zwykłe... pies w wodzie z patykiem x6 , a przynajmniej w PP są jakieś kategorie... :roll:

z tym się zgodzę, że niestety wybierają MP dosć marne zdjęcia, i dają do tego kijowe dopiski :shake::shake: dlatego pomyślałam że ich trochę rozruszam i dam coś weselszego, ale w takich okolicznościach nie wiem, jak to będzie.
próbuj dalej!

Posted

as_kate napisał(a):
z tym się zgodzę, że niestety wybierają MP dosć marne zdjęcia, i dają do tego kijowe dopiski :shake::shake: dlatego pomyślałam że ich trochę rozruszam i dam coś weselszego, ale w takich okolicznościach nie wiem, jak to będzie.
próbuj dalej!

Oj, bede, bede :loveu:

Posted

Iśka, to trza im było wysłać najlepsze z najlepszych a nie jak leci, żeby im miejsce zajmować...:eviltong:

PS:Coś mi się wydaje, że w PP nie wszyscy dali zdjęcia z wakacyjnego wyjazdu, tzn. mieszaniec Benek na plaży - właściciel: Aleksander Kuzimski, Gdańsk. :roll: Nie że się czepiam, bo przecież mogło to być gdzieś na innej plaży, prawda...

• 4 months later...
Posted

Moja Leja pojawiła się wreszcie w MP. :) `Światło nadziei`
Ogromnie się ciesze, bo cóż próbowałam przez jakiś rok tam się wbić z fochami, ze raz wysyłałam a raz nie. ^___^ Łiii.

Posted

Kibaa napisał(a):
Moja Leja pojawiła się wreszcie w MP. :) `Światło nadziei`
Ogromnie się ciesze, bo cóż próbowałam przez jakiś rok tam się wbić z fochami, ze raz wysyłałam a raz nie. ^___^ Łiii.

Gratuluję :) Przepiękne zdjęcie :D Podoba mi się także fota: "Wierne spojrzenie" :) :D

Posted

Czy można gdzieś na stronie gazety zobaczyć te zdjęcia? :lol: Nie kupuję jej (kupuję PP) i chciałabym wiedzieć czy można bo znaleźć nie mogę :oops:

• 1 year later...