kamilka91 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Łaaał Rinuś :klacz: Świetny psiak... :loveu: No może jednak jeszcze spróbuję ;) Quote
Anusia&Saba Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 PositiveThought gratulacje! :klacz: Piękna fotka, od razu mi się spodobała jak ją zobaczyłam w MP :loveu: Quote
Rinuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='kamilka91']Łaaał Rinuś :klacz: Świetny psiak... :loveu: No może jednak jeszcze spróbuję ;) to nie mój pies:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i37.tinypic.com/2jcv7s0.jpg to jest chyba jedyny jork, który mi się podoba :loveu: Quote
kamilka91 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Rinuś'] to nie mój pies:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ups :oops: W takim razie... PositiveThought, świetny psiak :evil_lol: :loveu: Quote
Kibaa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 PositiveThought gratulacje. ^______^ Ja co miesiąc kupuje mojego psa. Wysyłałam już parę fot mojego psa do gazety, ale nigdy nic. Spróbuje jeszcze raz. ; DD Ja wysłałam takie zdjęcia; Królowa jest tylko jedna. Masz coś do mnie? Psy górą! Wiem są beznadziejne. ; P Quote
kamilka91 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Dlaczego? Są ładne. ;) A poza tym każde, nawet najgorsze zdjęcie, ma w sobie coś (przynajmniej moim zdaniem...). Ja na razie nic nie wysyłam Quote
Skibka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 A ja mam pytanie co do tego konkursu.. Jeżeli posłałam zdjęcie i powiedzmy że któreś wybrano to dostanę wcześniej wiadomość czy dopiero mogę zobaczyć w gazecie? Quote
Kibaa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 17.? Wcześnie jakoś. ^^ Ni ma lejcii. ; ( No cóż. Ponownie sie nie udało. ; p Quote
eria Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 coś od dwóch dni chyba jest grudniowy numer , którego btw jeszcze nie mam:shake:;) Quote
NightQueen Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Kibaa napisał(a):Ha. Ja dziś kupiłam. *_* i kto wygrał konkurs? :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ja zaraz wyślę zdjęcia mojej Mikuli :razz: chociaż wątpię, że ona wygra... "Ci z gazety" jakoś nigdy nie chcą wybierać moich zdjęć :mad: :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 smallpati napisał(a):i kto wygrał konkurs? :evil_lol: noo właśnie, kto? :razz: Quote
Kibaa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Smallpati już odpowiedziałam, ale skoro chcecie wiedzieć to tak; Zdj. pt. ' Kąpiel w Morzu ' - Marek Malinowski. ' Zabawa w chowanego ' - Jolanta Błaszczyk. ' Nowa sztuczka ' - Ewa Trojanowska-Szarycz. ' Żwirek i muchomorek ' - Magdalena Stodułko. ' Czas na wystawe ' - Iwona Palkowska-Lubowiecka. ' Brat czy nie brat? ' - Beata Świstocka. Może to ktoś z was.? ;>> :razz: Quote
Olusia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Gratulacje dla zwycięzców :cool3: A czy "Żwirek i Muchomorek" to nie przypadkiem Master i Toro użytkowniczki madziasto4? :hmmmm: Quote
Skibka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No ja właśnie też o tym myślałam że to jej psy, ale nie mam pewności. I pytając o następny numer myślałam że chodzi o styczniowy..;) Quote
**Borderkowa** Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Wiecie co? Ja wyślę zdjęcie Martiego na ten konkurs "Zdjęcie miesiąca". :eviltong: Chciałabym, żebyśmy wygrali. :) I przyłączam się do poprzednich gratulacji!!! :) A i mam pytanie: Bo ja wysłałam hasło z krzyżówki sms-em i nie wiem, w jaki sposób powiadomią mnie o wygranej. Zadzwonią, czy będę musiała czekać do kolejnego numeru "Mój Pies", z moim nazwiskiem? :eviltong: Bardzo proszę o pomoc! Quote
Bewarka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Nie wiem skąd mieliby znać twoje nazwisko ;) Wysyłają SMS, jeśli wygrasz... Quote
masienka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ' Zabawa w chowanego ' - Jolanta Błaszczyk. kolezanka z malamuciego i jej Bambosz ;) Quote
**Borderkowa** Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Fajnie! Gratulujemy! xD My też (Marti i Ja) zamierzamy wziąć udział w tym konkursie. xD Jak coś to damy znać. :D Quote
Recommended Posts