Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pewne pytanie dotyczące MP i ponieważ nie znalazłam lepszego tematu posanowiłam zadać je tutaj:
W jaki sposób można wysłać zdjęcie na konkurs zdjęcie miesiąca? Kiedyś było to opisane na stronie MP. Będę wdzięczna za pomoc.

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnisia =) napisał(a):
Mam pewne pytanie dotyczące MP i ponieważ nie znalazłam lepszego tematu posanowiłam zadać je tutaj:
W jaki sposób można wysłać zdjęcie na konkurs zdjęcie miesiąca? Kiedyś było to opisane na stronie MP. Będę wdzięczna za pomoc.

Możesz wysłać na adres redakcji lub mailem,. Informacja na ten temat znajduje sie zawsze w MP na stronie konkursu, w aktualnym numerze na str 70 ;)

Posted

[quote name='Agnisia =)']byłabym wdzięczna bo na stronce internetowej jest kilka adresów i nie wiem który to ten dobry.

admin@psy.pl
minimalna rozdzielczość zdjęcia to 1024x768 pikseli i maksymalnie można przesłać 3 fotografie.
Aha i trzeba w mailu napisać, że wyraża sie zgodę na publikacje zdjęć i podać swoje dane ;)

Posted

[quote name='Mada&Teodor']admin@psy.pl
minimalna rozdzielczość zdjęcia to 1024x768 pikseli i maksymalnie można przesłać 3 fotografie.
Aha i trzeba w mailu napisać, że wyraża sie zgodę na publikacje zdjęć i podać swoje dane ;)
trzeba to napisać że się wyraża zgodę na publikację zdjęcia?

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
trzeba to napisać że się wyraża zgodę na publikację zdjęcia?

Teraz nie mam przed sobą gazety i nie mogę sprawdzić.

W większości redakcji wymagany jest taki dopisek, ale również same przesłanie zdjęć, to dobrowolna zgoda na wykorzystanie zdjęć.
Nie zaszkodzi napisać ;)

Posted

Agnisia to może kup raz w życiu MP nic się nie stanie ;) a będziesz więcej wiedziała...

A ja jestem niepełnoletnia więc nie mogę...:placz:

Posted

justys95 napisał(a):
Agnisia to może kup raz w życiu MP nic się nie stanie ;) a będziesz więcej wiedziała...

A ja jestem niepełnoletnia więc nie mogę...:placz:

Hej! bez przesady! MP kupuję, ale nie każdyt nr bo nie wszystkie sądla mnie interesujące.

Wyślij zdjęcie podpisane imieniem któregoś z rodziców.
Ale tak właściwi, to toś to sprawdza, czy autor jest pełnoletni?

Posted

Agnisia =) napisał(a):
Hej! bez przesady! MP kupuję, ale nie każdyt nr bo nie wszystkie sądla mnie interesujące.

Aaaa...bo ja zrozumiałam, że żadnego nie czytałaś :cool3: :lol:
Agnisia =) napisał(a):

Wyślij zdjęcie podpisane imieniem któregoś z rodziców.
Ale tak właściwi, to toś to sprawdza, czy autor jest pełnoletni?

No raczej nie, ale jakbym wygrała zdjęcie roku...:evil_lol:

Posted

To rodzic odbierze.
Ja też wysyłam, a podpisuje się mama- ale nagroda jak co moja bom ja autor zdjecia :cool3: nie dam sie wykiwać.

Jeśli sie nie mylę to można 3 na rok wysłać?
To teraz wysle 1 góra dwa, ale mam dylemat:razz:.

Posted

"Prace można też nadsyłać za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: admin@psy.pl (rozdzielczość zdjęcia 1024 x 768 pikseli, maksymalnie trzy fotografie, e-mail prosimy zatytulowac "Jak wam sie podobam"). "

"5. Każdy uczestnik Konkursu ma prawo do wielokrotnego udziału w Konkursie. "

Z tym tytułem to nie wiem proponuje wysłać drugi raz.

Posted

Albo mi sie pomyliły gazety albo działam na starych danych, bo gdzies to pisała ;)
To przepraszam za wprowadzanie w błąd.
Już nie mam dylematu :diabloti:.

Posted

Może wyślę tatowym mailem? :hmmmm: wpierw to muszę się zastanowić jakie wybrać...z tysięcy wybrałam 11 :cool3: i dalej muszę wybierać :roll: tym razem z 11...ale najlepszych...

Posted

justys- te najbardziej wyraźe, orginalne.
Ja mam problem bo mam jedno fajne zdjęcie ale jest trochę niewyraźne wiec myślę, że jednak go nie wyślę.