Hund Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Przed chwilą odebrałam 4 telefon dzisiaj w sprawie Dudusia ... Quote
_bubu_ Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 czyli wyróżnione allegro przynosi efekty :p Quote
syla00 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Bubu wyczyść sobie skrzynke bo pw już do ciebie nie dochodzą. Quote
_bubu_ Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 syla00 napisał(a):Bubu wyczyść sobie skrzynke bo pw już do ciebie nie dochodzą. troszke wyczyściłam ;) Quote
Hund Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Trzymajcie kciuki jutro Duduś wyjeżdża do nowego domku!! Quote
Hund Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Duduś od popołudnia jest już w nowym domu u nowej rodziny :) Bądź szczęsliwy piesku!! I sprawuj się dobrze bez takich numerów jak ostatnio!! Quote
_bubu_ Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Duduś zaraz po wejściu do domku porozglądał się po kątach, położył sie brzuszkiem do góry czekając na głaskanie, a potem zainteresował sie swoimi nowymi miseczkami :) powodzenia piesku, bądź grzeczny! Quote
basia bonnie Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Jak to świetnie wrócić i przeczytać, że Duduś ma dom! :multi: Świetnie! Quote
_bubu_ Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Duduś zamieszkał w Warszawie w domku bez innych zwierząt , z bardzo miłym młodym małżeństwem. Państwo już mieli wcześniej pudelka. Domek bez innych zwierząt jest dla niego najlepszy ponieważ nie lubi innych psów. Z najnowszych wiadomości Duduś lubi oglądać kreskówki w telewizji :) Państwo są z niego zadowoleni, jest wesoły i lubi się bawić. Jest też strasznym łobuziakiem, potrafi otwierać sobie drzwi i wskakiwać na stół! Raz zdażyło mu się nasikać w domu :oops: ale na szczęście jednorazowo. Niestety atakuje ludzi i oczywiście inne psy. Do domu nie chce wpuszczac obcych i niestety zdażyło już się że kogoś ugryzł. Wygląda na to że Duduś ma charakterek :cool3:. bardzo lubi dzieci, możliwe że kiedyś z nimi mieszkał. Myślę że Duduś dobrze trafił. Wkrótce bedą zdjęcia z nowego domku :) Quote
_bubu_ Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 pozdrowienia od Dudusia :) oglądam rybki :) Quote
_bubu_ Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 kolejne zdjęcia z nowego domku. Tym razem Duduś był na aukcji koni w Janowie Podlaskim. Podobno koń to jedyne zwierze jakiego się boi :) Quote
_bubu_ Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 troszke mi futerko urosło ;) i nadal jestem łobuzem Quote
Recommended Posts