olenka_f Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 żywa napisał(a): i zobaczymy.... żywa mówiłam Ci dziś że jesteś kochana? :lol: Quote
Hippies Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 :mdrmed: :megagrin: bardzo chciałabym aby to się spelniło :megagrin: :mdrmed: Wiem, wiem miałam się nie odzywać ... :niewiem: Quote
Agniest Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 no to ja też sobie tu z wami pomilczę :) żeby nie zapeszać :) Quote
żywa Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Kochane babeczki, będę stawać na głowie ( choć to chyba niebezpieczne w moim wieku), żeby Toffik znalazł domek, ale do siebie wziąć Go nie będę mogła:placz: nie da rady, moja Pestka wymaga szkolenia, bo jest szaleniec nie do opanowania, a poza tym jest jeszcze Belka, jak na mieszkanie nawet duże ale w centrum wystarczy.... Quote
Bodziulka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ja z takiej miski jadłam dzisiaj sałatkę :razz: :evil_lol: model Quote
mOn4 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 śliczny śliczny i jak wsuwał kosteczkę :))) a jak jego zdrówko?? jest poprawa?? Quote
żywa Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 wciąż nie ma pełnej diagnozy, ale już na dniach... mam nadzieję być u Toffika w czwartek, to może już coś więcej będę wiedziała Quote
Ziutka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Piękny jest ten Tofulec :loveu: :loveu: :loveu: Cudo nad cudami :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hippies Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 A mi strasznie podoba się ta fotka Głowa z łapami :crazyeye: ktoś pominął tułów :crazyeye: Quote
Bodziulka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ale tylko "troszeczkę", tak "tyci tyci" :evil_lol: Quote
żywa Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Toffik, ślini się.... (tak między nami) "troszeńkę".... Wymaga jeszcze leczenia zmian skórnych.... Może wreszcie jutro uda mi się Go odwiedzić... Quote
Dharma Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Tak tak, Toficzek slini sie jedynie odrobine :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Diana S Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Dharma']Tak tak, Toficzek slini sie jedynie odrobine :loveu: :loveu: :loveu: Slini sie tylko odrobinke...:loveu::loveu: to zdjecie z pancia? no, no....zdjecie jest rewelka...:loveu: Quote
żywa Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 no bo Toffik jest "wylewny" w okazywaniu uczuć ;) "mela" chyba półmetrowa.... Quote
Bodziulka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Diana S napisał(a):to zdjecie z pancia? ta Pańcia na fotce z pewnością chciałaby być jego Pańcią, ale już ma swoje 3 boksery ;) Quote
Bodziulka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 i filmiki z Toffikiem ciasteczka http://www.youtube.com/watch?v=JRiHtggNNpk i domaganie się o ciasteczka http://www.youtube.com/watch?v=5qEU31gcj68 Quote
Dharma Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Nie ma pieniedzy; czy chce czy nie chce Tofika lub Gonza musze wziac na DT. Faktury na sggw to w tej chwili duzo wiecej niz mamy. A przeciez zajmujemy sie psami NAJBARDZIEJ POTRZEBUJACYMI !! Czeka Iwo, wiemy o boksiu siedzacym w schronie w ilozlatce przeznaczonym do uspienia. Za co podarowac im zycie?? :placz: Musimy zabierac je do domow. JESLI KTOS MOZE PODAROWAC NAM KLATKE BEDZIEMY BAAAARDZO WDZIECZNI Quote
Hippies Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 On się wcale :shake: nie ślini :diabloti: to są sznurówki od trampka :diabloti: Quote
mOn4 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 czy jest już diagnoza? wiadomo jak dalej będzie wyglądać leczenie? Quote
żywa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 jeszcze wymaga leczenia, tzn dostaje zastrzyki na tego gronkowca Quote
Recommended Posts