Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olenka_f napisał(a):
dziś znów coś tam wpłaciłam, mam nadzieję że poprzednia wpłata doszła

Tak doszła poprzednia wpłata, dziękujemy!!

Wieczorkiem napisze rozliczenie na wątku rozliczeniowym bokserów.

Na AFN zostanie nam nic :(

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Tu Toffik, Julia mieszka ;)

:oops::oops::oops::oops::oops::oops: bo za dużo już tych boksiów:placz: ale mi się pomieszało:cool3::roll:

Posted

Chłopak czuje się świetnie, został dziś bardzo wyspacerowany, pożarł masę ciasteczek z jagnięcinką, posiekał na kawałki piszczącą piłeczkę-jeżyka. Jest przekochanym, łagodnym, kontaktowym, całuśnym boksiem, ślini się przeokropnie na widok żarełka i nie tylko wtedy...
może będą foteczki to wkleję

Posted

Hippies napisał(a):
Żywa - nie chcę nic sugerować ale ... taaaak pięknie do siebie pasujecie :cool3: :diabloti:

Racja Hippies....święta racja....nie chciałam wcześniej tego pisać, żeby ciocia Żywa mnie nie przechrzciła :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ojjjjj :oops: Qurcze mam nadzieje że ujdzie mi to płazem :oops: albo lepiej psem :diabloti: w przeciwnym wypadku :wallbash: . Ale zdania niestety nie zmienie :diabloti: super do siebie Żywa pasujecie i tyle :megagrin: .

Posted

Hippies napisał(a):
Do góry fafelku !!! :diabloti:

Żyję jeszcze, to chyba Żywa nie chce mnie jeszcze zabić :diabloti:

Może to przemyślała :PROXY5:, że pasują do siebie jak dwie połówki jabłka :loveu:........i dlatego nie chce Cię zabić....bo za prawdę to przecież się nie zabija :diabloti:

Posted

heh nie odpowiadałam, bo mnie nie było w domku, piastowałam swoje dwa suczydła na działce, no w Toffiku sie zakochałam...zdiagnozują Go, poleczymy w klinice i zobaczymy....