C&B Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 grallinka napisał(a):No to i ja się melduję powtórnie. Patrzę,że troszkę osób z podlasia jest :cool1: My( ja i kuń) stacjonujemy w Jurowcach- mimo,że ktoś tu już ładnie napisał,że nie poleca. :razz: Ja polecam jak najbardziej- od 11 lat tam jestem i nie narzekam :eviltong: Każdy ma swój ideał:lol: Mi nie było dobrze w Łomży, a gadalam z taką dziewczyną co lubi tam jeździć, ale moim skromnym zdaniem w moich strinach najlepiej jest w Ożarkach:loveu: Quote
grallinka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ee no ideału jeszcze nie znalazłam. Ot przywiązana jestem do stajni, ale niedługo "na swoje" się wynosimy :multi: i bardzo prawdopodobne,że tam będzie mój mały prywatny ideał :evil_lol: Quote
C&B Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 grallinka napisał(a):ee no ideału jeszcze nie znalazłam. Ot przywiązana jestem do stajni, ale niedługo "na swoje" się wynosimy :multi: i bardzo prawdopodobne,że tam będzie mój mały prywatny ideał :evil_lol: Tam gdzie kiedyś jeździłam to tylko było tak, że wsiadałam juz na osiodłanego konia, kułecka robiłam, zsiadałam, płaciłam i tyle... A w Ożarkach pierwszo obowiązkowo trzeba wszystkie konisie wygłaskać, podziwiać Haneczkę jak pięknie warczy jak widzi chleb, potem wyczyścić konia, czekać aż obślimaczy całą kurtkę, osiodłać itd. wyprowadzic, no, a potem różne cwiczenia itd, ale bardzo fajne! No, a potem konia rozsiodłać, zdjąć ogłowie:D HeHe No i miziać koniucha :loveu: Quote
m@dzi@ Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 grallinka napisał(a):My( ja i kuń) stacjonujemy w Jurowcach- mimo,że ktoś tu już ładnie napisał,że nie poleca. :razz: Ja polecam jak najbardziej- od 11 lat tam jestem i nie narzekam :eviltong: KJ Kres??? Quote
m@dzi@ Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 grallinka napisał(a):Tak jest :evil_lol: W 1997 roku zaczynałam tam jeździć i zostałam.Wcześniej byłam w Ignatkach i raz czy dwa w Kawalkadzie. ja teraz w Kawalkadzie:multi: Nie wiem, jakoś mi się tam niepodobało... Są jeszcze Rejs, Dyktor, Romeo?... Jak się nazywa twój konik?... Quote
grallinka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Tak jest :evil_lol: W 1997 roku zaczynałam tam jeździć i zostałam.Wcześniej byłam w Ignatkach i raz czy dwa w Kawalkadzie. Quote
m@dzi@ Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 rzeczywiście tak wygląda...:evil_lol: a mój post jest na poprzedniej stronie, hoooopnął sobie :) i co Rejsik się trzyma? Zawsze taki dzielny konik ;) Ja to krótko, dopiero rok w Kawalkadzie:oops: ale dużo bardziej mi się tu podoba. A ty kiedy w Kawalkadzie byłaś? I skąd się wzięłaś w stadnince naszej:evil_lol: (bo to dość mała stadninka, z osiedla?) Quote
grallinka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Nie wiem kiedy tam osttanio byłaś :) Długo już w Kawalkadzie? Rejs jest juz 24 lata stuknęły. Romeo i Dyktor też ( 26 lat i ciągle w tereny chodzi i dobrze się ma ). # miesiące temu postawiliśy tam wałaszka 2,5 letniego- M-Foks się nazywa. A wcześniej trzymałam tam kobyłkę- Horsja :cool1: edit: hmm jak pisałam tego posta to odpowiadałam Na Twój post który aktualnie zniknął i wygląda na to,że pisze sama do siebie Quote
Joy106 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 podnoszę wątek. co u was nowego ? ja obecnie czekam niecierpliwie na to kiedy znowu będę mogła sobie pojeździć.. ostatnio robiłam to w ferie :shake: Quote
C&B Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ja byłam wczoraj i jestem z siebie dumna, bo Rumcajs w tym tygodniu wysadził 3 osoby i ze mną próbował te sztuczki, bo zobaczył, że może sobie trochę pozwolić, ale nie spadłam:cool3: Tylko zamkneli studnie, żebym do wody jak coś nie wpadła:evil_lol: Dziś mnie nogi okropnie bolą, bo Rumcajs tak mi dał popalić:razz: Ja w lewo on w prawo, ja stępem on kłusem:shake::evil_lol: W stadninie znów źrebaczek! Kolejna klaczka! Tylko nie myślcie, że tam tak co miesiąc tylko tak się złożyło:roll: Jest śliczna. Biało-brązowa, bo tylko dupkę i łepek ma brązowe , a reszta biała:loveu: Mówią, że będzie wysoka i że to kopia ojca:loveu: Quote
C&B Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 I jest:loveu: A Hanka tak jej pilnuje. Ta na środku leży, a mamusia chodzi na około:loveu::evil_lol: Quote
C&B Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 m@dzi@ napisał(a):Śliczna musi być!:loveu: W niedziele może fotki zrobię, to i Hańczę dorzucę:loveu: Quote
C&B Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ma może ktoś z was jekieś końskie gry, które poleca? Ja mam Horsez i Riding Star 3 i co do tej drugiej- to moze ktoś wie co robić w dresażu co tam pisze exemple, corret czy coś takiego, bo jak na razie tylko tego nie umiem...:shake: Quote
WeronikaM Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 no i ja zaczęłam przygodę z końmi w niedzielę 2 tyg. temu zaczęłam naukę ;) już pokochałam konisie:loveu: jeżdżę w Wólce Wieprzeckiej w stadninie "Tarka";) Quote
C&B Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 WeronikaM napisał(a):no i ja zaczęłam przygodę z końmi w niedzielę 2 tyg. temu zaczęłam naukę ;) już pokochałam konisie:loveu: jeżdżę w Wólce Wieprzeckiej w stadninie "Tarka";) To witamy nowego koniomaniaka:loveu: Quote
Madziek Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Zapraszam koniarzy na koński bazarek na rzecz psów ;-) derkii owijki w okazyjnych cenach ;-) http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-derki-owijki-na-hotelik-crazy-do-30-04-godz-20-00-a-135800/ Quote
goldenka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 To moje słoneczko :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i41.tinypic.com/k485ty.jpg http://i43.tinypic.com/fvxxmc.jpg Quote
anmi0 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Jeeeju jaka ślicza! ta maść, grzywa, odmianka!!! nie no booska jest!:loveu: O i kantarek też fajny ;D Mojej ostatnio kupiłam taki jakby odblaskowy czerwony orzechodzacy w różowy ;p tu w starym już niezbyt ładnym Merrunia moja.<3 http://republika.pl/blog_uu_718065/1368104/tr/p4050231.jpg Quote
goldenka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 osz noo piekna :loveu: takie ma zalotne spojrzenie :lol: siwusek z pięknymi rzęsami :loveu: Quote
Joy106 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 piękne te wasze konie :loveu: ktoś tu się pytał o gry.. z tego co ja na razie grałam to My Horse & Me <- mi się podobała :lol: podobno Konie i Kucyki tez jest fajna. a tak to gier znam dużo z nazwy. Ja byłam ostatnio na jeździe, było super. Zdjęcia niby mam zrobione, ale nie przez mój aparat, więc ich nie posiadam :diabloti: Był galop, skoki.. ogółem fajnie , ano i na moim ukochanym :loveu: miśku - Mefiście :loveu: któremu nigdy nic się nie chce, a tym razem.. galopem mi się wyrywał przed i po przeszkodzie.. :lol: oto i 'mój' Mefisto , :razz: planowałam go wykupić w dzierżawę na wakacje, ale nie da się, bo będą kolonie i Mefi potrzebny będzie :shake: osoba na koniu to nie ja Quote
Herspri Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Śpiące jednodniowe maleństwo ze schroniska dla koni Tara :) Quote
C&B Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 tusia. napisał(a):a ja już sobie nie pojeżdże ;(>< Czemu?:-( Na jakiś czas czy na..zawsze?:placz: Quote
Recommended Posts