C&B Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 m@dzi@ napisał(a):Oooo a czemu nie??? Tak dyskretnie to 15 (rocznikowo) :) a ty? Ja rocznikowo to tylko 13 tak dyskretnie:evil_lol: Quote
C&B Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 m@dzi@ napisał(a):Wczoraj sobie pojeździłam :) Ja miałam jechać dzisiaj,ale wczoraj mnie choróbsko wredne dopadło i nicic z dzisiejszej jazdy:placz: Quote
anmi0 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 u nas też źrebolek!:loveu: i to taki dugo oczekiwany, bo klaczka strzeliła focha i przetrzymała dłuugo;p ale dziewczynka zdrowa i pełna energi! :cool3: ja jutro jadę do mojego konisia pięknego, nie mogę się doczekać, bo nie mogłam jechać tydzień temu ;/ Quote
C&B Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 A ja dziś konia narysowałam"D Jestem ciekawa kiedy pojadę na konei, bo nie wiadamo czy w niedzielę, ale ja juz chcę!:-( Quote
m@dzi@ Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Ja miałam jutro iść ale jednak ide do kina na film "Marley i ja" a co :D Quote
C&B Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 m@dzi@ napisał(a):Ja miałam jutro iść ale jednak ide do kina na film "Marley i ja" a co :D HeHe:lol: Gdybym teraz miała wybrać czy do kina czy na konie w niedziele, wybrałabym konie, bo ostatnio nie byłam i tęśknie za koniami:loveu: Quote
m@dzi@ Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 UUU... bileciki wyprzedane dzień wcześniej :crazyeye: Więc chyba zostaną koniki :) Tydzień temu robiłam z koleżanką zdjęcia, może uda je mi się wrzucić na dniach :) Domka_Czika, jak tam twoje nastawienie do obozów? :):):) Quote
C&B Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 m@dzi@ napisał(a):UUU... bileciki wyprzedane dzień wcześniej :crazyeye: Więc chyba zostaną koniki :) Tydzień temu robiłam z koleżanką zdjęcia, może uda je mi się wrzucić na dniach :) Domka_Czika, jak tam twoje nastawienie do obozów? :):):) W sumie nie wiem:shake: Bardzo chciałabym tam jechać, ale trochę się boję, bo tam każdy umie już galopować, a ja narazie zaliczyłam tylko dwa galopy w czym pierwszy skończył się glebą:oops: Quote
m@dzi@ Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Domka_Czika napisał(a):W sumie nie wiem:shake: Bardzo chciałabym tam jechać, ale trochę się boję, bo tam każdy umie już galopować, a ja narazie zaliczyłam tylko dwa galopy w czym pierwszy skończył się glebą:oops: A co to za nieokreślone TAM? Ja już sobie zaklepałam obozik dla osób co umieją jeździć tak jak umieją, nie tylko galopik, bo narazie to ja miałam takie sobie galopiki niechciane ale super ;) A ja jeszcze gleby nie zaliczyłam:cool3: Quote
C&B Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 m@dzi@ napisał(a):A co to za nieokreślone TAM? Ja już sobie zaklepałam obozik dla osób co umieją jeździć tak jak umieją, nie tylko galopik, bo narazie to ja miałam takie sobie galopiki niechciane ale super ;) A ja jeszcze gleby nie zaliczyłam:cool3: TAM- na obozie:lol: A gdzie sobie zaklepałaś, bo ty te okolice co ja :D Quote
m@dzi@ Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Białystok????:razz: Jeżeli dobrze pamiętam to raczej są to Drahle. Quote
C&B Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 m@dzi@ napisał(a):Białystok????:razz: Jeżeli dobrze pamiętam to raczej są to Drahle. Zambrów, ale to tylko godzinka drogi:D:lol: Na 100 już tam jedziesz?? Ja znalazłam jeszcze w miejscowosci KRZYWE :lol: Wygląda fajnie :D Ode mnie to tylko neicałe 3 h drogi, a z Białego to jeszcze błiżej:) Quote
m@dzi@ Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Jeszcze nie na 100.... masz strone www tego obozu??? A TERAZ UWAGA UWAGA, ZDJĘCIA Z KAWALKADY! Niektórych koników, bo nie wszystkie chciały grzecznie pozować Lukan Hazardzistka (w kolorowym kantarku z prawej naszej) oraz jej PRAWIE roczna "dziecinka" roboczo nazwana Hawanerą Natura w dziwnym świetle, w rzeczywistości umaszczenie takie jak Lukana Aranio reszta koników kiedy indziej, tyle zdjęć na dzisiaj ;) Quote
C&B Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Adres wysłałam Ci na PW:razz: Jakie fajne konisie:loveu: Quote
m@dzi@ Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Dzięki za WWW :) A konisie są najukochańsze :loveu: Masz jakieś foty od siebie ze stadniny? Quote
m@dzi@ Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 To daj!!! Ja nie widziałam:eviltong: edit: posty skaczą... Quote
C&B Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 m@dzi@ napisał(a):Dzięki za WWW :) A konisie są najukochańsze :loveu: Masz jakieś foty od siebie ze stadniny? Teraz akurat nie, ale niedawno dawałam źrebaka:D:loveu: Quote
C&B Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 m@dzi@ napisał(a):To daj!!! Ja nie widziałam:eviltong: edit: posty skaczą... Okey...Zaraz dam tylko znajde;) Quote
Mi. Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Franek Franek and me. - beach, palms and coctail :-* - Fotoblog midnay w photoblog.pl Franciszek - beach, palms and coctail :-* - Fotoblog midnay w photoblog.pl :wink: Quote
anmi0 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 O jak ja dawno nie widziałam Franka!:loveu: cudowny jest! ale Aranio ma taki fajny wyraz pyszczka;) Quote
m@dzi@ Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 anmi0 napisał(a):ale Aranio ma taki fajny wyraz pyszczka;) Araniowaty :):):) Quote
grallinka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 No to i ja się melduję powtórnie. Patrzę,że troszkę osób z podlasia jest :cool1: My( ja i kuń) stacjonujemy w Jurowcach- mimo,że ktoś tu już ładnie napisał,że nie poleca. :razz: Ja polecam jak najbardziej- od 11 lat tam jestem i nie narzekam :eviltong: Quote
Recommended Posts