C&B Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='tusia.']wujek ponoć całą jazdę komentował że w ogóle nie potrafię jeździć itp. (to po co jechał?). ale przecież, jakbym źle jeździła, to bym nie pojechała za tydzień w teren, prawda?:roll: i denerwują mni osoby które sądzą że się znają, a nic na dany temat nie wiedzą. :shake:[/quote] Moi rodzice się nie odzywają , bo gdyby sami wsiedli na konia to ni ruszyć ni stać:evil_lol: Ale jak jestem w stajni to mam cały czas powtarza : Uważaj na nogi , bo cię nadepnie , ale ja uważam :cool3: Quote
Dorkaa Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Mi konie wielokrotnie nadeptywały na nogę :evil_lol: Żyję, mam się dobrze :evil_lol: Quote
tusia. Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 A mi ostatnio kuc feliński, ale prawie nie poczułam :siara: A raz mi koń skoczył nad nogami xD Quote
C&B Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Kurcze....Nie mogę się doczekać niedzieli , bo na konie jadę . Szkoda,że tak daleko do niedzieli:placz: Quote
tusia. Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 ja też. a do tego mój pierwszy teren :loveu: Quote
C&B Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='tusia.']ja też. a do tego mój pierwszy teren :loveu:[/quote] A mój pierwszy galop . Oby na Kanonie , bo na Hodoli to się boję:evil_lol: Quote
m@dzi@ Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 A mi raz nadepnął rozemocjowany młody koń, a raz (też młody) taki wielki i ciężki i trochę gapowaty koń... :roll: Ale żyję i mam się dobrze :cool3::lol: Quote
tusia. Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 a ja niedługo wstawię fotki z galopu na Malusim :loveu:. chcecie?;> Quote
C&B Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Co za pytanie ? Jasne , że chcemy :loveu: Quote
tusia. Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 zaraz mi kol. wyśle cały filmik to porobie screeny. :evil_lol: póki co, mam jedną fotkę, ale mam jakoś nogi z przodu i w ogóle . :diabloti: może nawet wstawię na youtube filmik, tylko nie umiem :oops: Quote
C&B Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 A wstawiałaś filmik z upadku ?:cool3: Ja pewnie w niedzielę zaliczę glebę na galopie lub podczas półsiadu przez belki , bo ostatnio mało brakowało:evil_lol: Quote
tusia. Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Jak przez belki? Bo nie rozumiem xD. Stwierdziłam że za dużo wrzasku na tym filmiku :siara:. Quote
tusia. Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Ah. I przypomniało mi się że pół ujeżdżalni galopowałam bez jednego strzemienia, bo mi wypadło, a zanim znalazłam to troszkę minęło :cool3:. Nie wiem czy wstawię, bo kol. mi miała wysłać filmik, a nie wysyła. :mad: Quote
C&B Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='tusia.']Jak przez belki? Bo nie rozumiem xD. Stwierdziłam że za dużo wrzasku na tym filmiku :siara:.[/quote] No kierowałam się już na belki i półsiad robiłam i za dużo sie pochyliłam - gdzie łapy ? Na szyi konia:oops: Quote
Alusia Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='twiggy']buuuu ... :-( strasznie mi przykro! jak to się stało,że złamał nogę?to już któryś koń u nich,który sobie nogę złamał???...wcześniej była moja wtedy najukochańsza Obcja...też złamała,też została uśpiona...:-([/quote] Czegoś się przestraszył...Nie trudno o złamanie nogi u konia Quote
C&B Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='tusia.']Chodzi Ci o drągi? :razz:[/quote] Ja to nazywam belki:multi: Quote
m@dzi@ Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Filmik z konikami, naprawdę bardzo zabawny - nie zaczepiaj innych, bo ci oddadzą! :lol: ;) :lol: ;) YouTube - Śmieszne konie Quote
C&B Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ogladałam go już kiedyś:lol:Fajny:eviltong: Quote
tusia. Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 jezu. jutro pierwszy teren :loveu:. na kucyku. :lol: Quote
tusia. Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 będę trzymać kciuki ! :razz: o której jeździsz? Quote
C&B Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 tusia. napisał(a):będę trzymać kciuki ! :razz: o której jeździsz? A to różnie. Przyjadę okołlo 14 i tam konie wyczyszcze . Ostatnio Haneczkę czyściłam i Kanona ... Ale jada powinna zaczynać się o 15 ;) A jakie wy macie wrażenia z pierwszego galopu ? Instruktorka powiedziała , ze jak bedę się starać , to w połowie jazdy weźmie mnie na galop ! Pewnie na lonży , ale tak sie zaczyna , nie ?;) Quote
Recommended Posts