Jump to content
Dogomania

Masz swojego konia?  

186 members have voted

1. 1. Masz swojego konia?

• Mam :)
    • Niestety nie mam
    • Na razie nie mam, ale sądze, że już niedługo czterokopytny zagości w moim domu :)
    • Mam, ale chyba niedlugo będziemy musieli się rozstać...
    • Nie mam i mieć nie będe

Recommended Posts

Posted

[quote name='tusia.']wujek ponoć całą jazdę komentował że w ogóle nie potrafię jeździć itp. (to po co jechał?). ale przecież, jakbym źle jeździła, to bym nie pojechała za tydzień w teren, prawda?:roll:
i denerwują mni osoby które sądzą że się znają, a nic na dany temat nie wiedzą. :shake:[/quote]

Moi rodzice się nie odzywają , bo gdyby sami wsiedli na konia to ni ruszyć ni stać:evil_lol: Ale jak jestem w stajni to mam cały czas powtarza : Uważaj na nogi , bo cię nadepnie , ale ja uważam :cool3:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tusia.']ja też. a do tego mój pierwszy teren :loveu:[/quote]

A mój pierwszy galop . Oby na Kanonie , bo na Hodoli to się boję:evil_lol:

Posted

A mi raz nadepnął rozemocjowany młody koń, a raz (też młody) taki wielki i ciężki i trochę gapowaty koń... :roll: Ale żyję i mam się dobrze :cool3::lol:

Posted

zaraz mi kol. wyśle cały filmik to porobie screeny. :evil_lol:
póki co, mam jedną fotkę, ale mam jakoś nogi z przodu i w ogóle . :diabloti:

może nawet wstawię na youtube filmik, tylko nie umiem :oops:

Posted

A wstawiałaś filmik z upadku ?:cool3:
Ja pewnie w niedzielę zaliczę glebę na galopie lub podczas półsiadu przez belki , bo ostatnio mało brakowało:evil_lol:

Posted

Ah. I przypomniało mi się że pół ujeżdżalni galopowałam bez jednego strzemienia, bo mi wypadło, a zanim znalazłam to troszkę minęło :cool3:.

Nie wiem czy wstawię, bo kol. mi miała wysłać filmik, a nie wysyła. :mad:

Posted

[quote name='tusia.']Jak przez belki? Bo nie rozumiem xD.
Stwierdziłam że za dużo wrzasku na tym filmiku :siara:.[/quote]

No kierowałam się już na belki i półsiad robiłam i za dużo sie pochyliłam - gdzie łapy ? Na szyi konia:oops:

Posted

[quote name='twiggy']buuuu ... :-(
strasznie mi przykro!
jak to się stało,że złamał nogę?to już któryś koń u nich,który sobie nogę złamał???...wcześniej była moja wtedy najukochańsza Obcja...też złamała,też została uśpiona...:-([/quote]

Czegoś się przestraszył...Nie trudno o złamanie nogi u konia

Posted

tusia. napisał(a):
będę trzymać kciuki ! :razz:
o której jeździsz?

A to różnie. Przyjadę okołlo 14 i tam konie wyczyszcze . Ostatnio Haneczkę czyściłam i Kanona ... Ale jada powinna zaczynać się o 15 ;)
A jakie wy macie wrażenia z pierwszego galopu ?
Instruktorka powiedziała , ze jak bedę się starać , to w połowie jazdy weźmie mnie na galop ! Pewnie na lonży , ale tak sie zaczyna , nie ?;)