Jump to content
Dogomania

Masz swojego konia?  

186 members have voted

1. 1. Masz swojego konia?

• Mam :)
    • Niestety nie mam
    • Na razie nie mam, ale sądze, że już niedługo czterokopytny zagości w moim domu :)
    • Mam, ale chyba niedlugo będziemy musieli się rozstać...
    • Nie mam i mieć nie będe

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich miłośników koni :lol:

Jeśli ktoś z Was może choć odrobinkę wesprzeć końską rodzinkę, która ma trafić na rzeź, to będę wraz z konikami bardzo wdzięczna. Sprawa jest bardzo pilna. Udało się wykupić dwa konie (w tym źrebaczka). Niestety czarne chmury wiszą nad młodą klaczą 1,5 roku. Trafiła w ręce handlarza. :-( Brak funduszy. Bardzo proszę kliknijcie na mój banerek (pierwszy lub ostatni). :oops:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ła ! W środę byłam w terenie na tej klaczy :loveu: I najprawdopodobniej bierzemy ją ! Jak dobrze pójdzie to za jakiś miesiąc będzie u nas. Klacz jest srokata,pół arab, aktualnie źrebna, pokryta arabem. W terenach dość spokojna, w miarę szybka !;)

Następnym razem, wezmę aparat i pocykam foty.

Posted

Jessso zazdroszczę Wam....
Ja będę musiała się dorobić konia za swoje pieniądze ciężko zarobione...ale to pewnie za dobrych kilka lat...:roll:

Nawet jakbym kupiła to nie mam gdzie go trzymać...nie ma zaufanej stajni w pobliżu...chyba, że taM GDZIE jeżdżę, ale tam i tak mają sporo koni więc nie wiem czy by wzięli jeszcze jednego...

Posted

[quote name='Rinuś']Jessso zazdroszczę Wam....
Ja będę musiała się dorobić konia za swoje pieniądze ciężko zarobione...ale to pewnie za dobrych kilka lat...:roll:

Nawet jakbym kupiła to nie mam gdzie go trzymać...nie ma zaufanej stajni w pobliżu...chyba, że taM GDZIE jeżdżę, ale tam i tak mają sporo koni więc nie wiem czy by wzięli jeszcze jednego...

Znam to...:roll:

Posted

Sprzedam ogiera 4 lata , po Porfir wlkp ( 83 pkt ) od Kamelia wlkp ( 81 ) po Dukat , siwy, 168 cm. Koń zajezdzony , wychowany na całodobowych pastwiskach, bez kontuzji , spokojny, ambitny , chetnie wspolpracujacy, z dobrym ruchem i predyspozycjami do sportu .
Cena 9 tys.
Do obejrzenia w stajni sportowej pod Opolem.

http://i5.photobucket.com/albums/y198/BeataDoro/DSC_5569.jpg

http://i5.photobucket.com/albums/y198/BeataDoro/DSC_5642.jpg

http://i5.photobucket.com/albums/y198/BeataDoro/DSC_5593.jpg

Posted

łapeczek napisał(a):
ja nie bylm ;/
ale chetnie poogladam zdiecia ...
na Volcie tez sa foty z polagry

ja mam krotki filmik z polo. :razz:
zgram fotki jak bd miec internet u siebie.
daj link do tamtgo watku na volcie, ok?:eviltong:

Posted

Teraz ja na Kanonie:loveu: Jeżdżę bez lonży , ale akurat nadjeżdżała bryczka z innym koniem , a Kanona nic nie powsrzyma , aby wrócić do stajni bez pozwolenia :evil_lol:

Jeszcze jedno stajenne

I ja

KONIEc przejażdżki

Buziak !

Narazie koniec:p