zulugula Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Witam wszystkich miłośników koni :lol: Jeśli ktoś z Was może choć odrobinkę wesprzeć końską rodzinkę, która ma trafić na rzeź, to będę wraz z konikami bardzo wdzięczna. Sprawa jest bardzo pilna. Udało się wykupić dwa konie (w tym źrebaczka). Niestety czarne chmury wiszą nad młodą klaczą 1,5 roku. Trafiła w ręce handlarza. :-( Brak funduszy. Bardzo proszę kliknijcie na mój banerek (pierwszy lub ostatni). :oops: Quote
mru Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 też trafiłam tu w tej sprawie :) ale widzę, że zulugula była szybsza :D prosimy o pomoc dla Ani! Quote
Likaa Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ła ! W środę byłam w terenie na tej klaczy :loveu: I najprawdopodobniej bierzemy ją ! Jak dobrze pójdzie to za jakiś miesiąc będzie u nas. Klacz jest srokata,pół arab, aktualnie źrebna, pokryta arabem. W terenach dość spokojna, w miarę szybka !;) Następnym razem, wezmę aparat i pocykam foty. Quote
Florka_xyz Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Moi tez sie zgodzili na konia i mysle ze za tydzien klaczka juz bedzie moja :loveu::multi: Quote
Rinuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Jessso zazdroszczę Wam.... Ja będę musiała się dorobić konia za swoje pieniądze ciężko zarobione...ale to pewnie za dobrych kilka lat...:roll: Nawet jakbym kupiła to nie mam gdzie go trzymać...nie ma zaufanej stajni w pobliżu...chyba, że taM GDZIE jeżdżę, ale tam i tak mają sporo koni więc nie wiem czy by wzięli jeszcze jednego... Quote
C&B Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Rinuś']Jessso zazdroszczę Wam.... Ja będę musiała się dorobić konia za swoje pieniądze ciężko zarobione...ale to pewnie za dobrych kilka lat...:roll: Nawet jakbym kupiła to nie mam gdzie go trzymać...nie ma zaufanej stajni w pobliżu...chyba, że taM GDZIE jeżdżę, ale tam i tak mają sporo koni więc nie wiem czy by wzięli jeszcze jednego... Znam to...:roll: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Sprzedam ogiera 4 lata , po Porfir wlkp ( 83 pkt ) od Kamelia wlkp ( 81 ) po Dukat , siwy, 168 cm. Koń zajezdzony , wychowany na całodobowych pastwiskach, bez kontuzji , spokojny, ambitny , chetnie wspolpracujacy, z dobrym ruchem i predyspozycjami do sportu . Cena 9 tys. Do obejrzenia w stajni sportowej pod Opolem. http://i5.photobucket.com/albums/y198/BeataDoro/DSC_5569.jpg http://i5.photobucket.com/albums/y198/BeataDoro/DSC_5642.jpg http://i5.photobucket.com/albums/y198/BeataDoro/DSC_5593.jpg Quote
Rinuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Czyli koń nie miał styczności ze stajnią ?:razz: jest śliczny :loveu: Quote
C&B Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Piękny konik , ale niestety na balkonie się nie mzieści:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Wyjaśnienie : całodobowe pastwiska oznaczaja okres od pozniej wiosny do jesieni . Zima konie przebywaja w stajni w nocy , w ciagu dnia na wybiegu. Koń jest przyzwyczajony do ludzi jak rowniez do kowala . Quote
Dorkaa Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 No dziewczyny gratulacje, trzymamy kciuki! :loveu: ...i czekamy na zdjęcia :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Ja też czekam na fotki;) Może będę mieć nowe zdj. F. :loveu: p.s kupiłam kolejny kantar i uwiąz:roll: Quote
tusia. Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 a byl ktos z Was moze na miedzynarodowych targach poznanskich? mam duzo zdj. koni :p Quote
łapeczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 tusia. napisał(a):a byl ktos z Was moze na miedzynarodowych targach poznanskich? mam duzo zdj. koni :p ja nie bylm ;/ ale chetnie poogladam zdiecia ... na Volcie tez sa foty z polagry Quote
tusia. Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 łapeczek napisał(a):ja nie bylm ;/ ale chetnie poogladam zdiecia ... na Volcie tez sa foty z polagry ja mam krotki filmik z polo. :razz: zgram fotki jak bd miec internet u siebie. daj link do tamtgo watku na volcie, ok?:eviltong: Quote
Rinuś Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 A do Myślęcinka na zawody nikt nie jechał ? :cool3: Quote
twiggy Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 tusia. napisał(a):a byl ktos z Was moze na miedzynarodowych targach poznanskich? mam duzo zdj. koni :p taaak,był... :p Quote
C&B Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Można dodać tu fotki koni , bo mam kilka ?:razz::loveu: Quote
twiggy Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Domka_Czika napisał(a):Można dodać tu fotki koni , bo mam kilka ?:razz::loveu: pewnie,zapodawaj śmiało i ile wlezie :loveu: Quote
C&B Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Teraz fotki ze satjni Hiszpanik:loveu: I dwa największe pieszczochy w stajni C.D.N. Quote
C&B Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Teraz ja na Kanonie:loveu: Jeżdżę bez lonży , ale akurat nadjeżdżała bryczka z innym koniem , a Kanona nic nie powsrzyma , aby wrócić do stajni bez pozwolenia :evil_lol: Jeszcze jedno stajenne I ja KONIEc przejażdżki Buziak ! Narazie koniec:p Quote
tusia. Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Twiggy, w jaki dzień tyg. byłaś? Ja w niedzielę :cool3: ps. Na razie wstawiam moje jedno zdj. z soboty, reszta później :eviltong: Quote
Recommended Posts