Jump to content
Dogomania

Masz swojego konia?  

186 members have voted

1. 1. Masz swojego konia?

• Mam :)
    • Niestety nie mam
    • Na razie nie mam, ale sądze, że już niedługo czterokopytny zagości w moim domu :)
    • Mam, ale chyba niedlugo będziemy musieli się rozstać...
    • Nie mam i mieć nie będe

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florka_xyz napisał(a):
Sluchajcie...
Mam pytanie...
Czy ktos z Was wie gdzie mozna na pomorzu trenowac ujezdzenie chodzi mi o to zeby na poczatku barc lekcje z ujezdzenia.

Z tego co mi wiadomo (a gadałam ostatnio z jedną osobą z pomorza, która właśnie chciala trenować uj.) to jest tam ciężko ze znalezieniem dobrego trenera ;)

Posted

to ja już mam ochotę na kilka derek z nowej kolekcji... do tego kantarki i ten brokat ^^
Karolina a jesteś pewna, że kolekcja Pony nie będzie za mała?

Posted

Florka_xyz napisał(a):
Sluchajcie...
Mam pytanie...
Czy ktos z Was wie gdzie mozna na pomorzu trenowac ujezdzenie chodzi mi o to zeby na poczatku barc lekcje z ujezdzenia.

może będe mogła pomóc,ale trochę ściślej określ to pomorze ;)

Posted

Gazuś napisał(a):
Jakies 35 km od Gdanska mieszkam:)
Pisze z nick kolezanki
FLORKA_XYZ

a na jakim poziomie to ujeżdzenie?
Interesuje Cię ktoś,kto nauczy podstaw czy trener z prawdziwego zdarzenia na poziomie GP? ;)

Posted

twiggy napisał(a):
a na jakim poziomie to ujeżdzenie?
Interesuje Cię ktoś,kto nauczy podstaw czy trener z prawdziwego zdarzenia na poziomie GP? ;)

Wiesz narazie chcilabym sie nauczyc podstaw prawdziwego ujezdzenia a pozniej sie okaze czy sprostam :)

Posted

ujezdzenie jest bardzo trudne ,nie musisz na poczatek szukac "trenera"(z prawdziwego zdarzenia) ja na poczatku uczylam sie u zawodniczki(takiej bardziej utytulowanej) i mysle ze to wystarczy by "zasmakowac",na dobry poczatek ;)

**

I mam pytanie bardziej "prawne",jest u nas kobyla ktorej wlascicielka nie odzywa sie juz od dobrych paru tyg (ponad 3) a zaplacone tez miala to konca sierpnia.Czy jest cos takiego jak w przypadku psow ,ze po jakims czasie osoba opiekujaca sie moze stac sie wlascicielem??

Posted

tzn jak nie jest to zaznaczone w umowie to nie mozna po jakims czasie takiego konia "przywlaszczyc" umowa byla praktycznie ustna(na pismie tylko wlasciciel napisal ,ze wie o warunkach trzymania u nas konia tzn ze wie ze musi placic te 450zl)...

podtrzymuje (???)

Posted

[quote name='wiska']ujezdzenie jest bardzo trudne ,nie musisz na poczatek szukac "trenera"(z prawdziwego zdarzenia) ja na poczatku uczylam sie u zawodniczki(takiej bardziej utytulowanej) i mysle ze to wystarczy by "zasmakowac",na dobry poczatek ;)

O tym tez myslam ale z tym na pomorzu tez bardzo ciezko niestety :-(