goldenka245 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 A mnie też zaprosisz za miesiąc?:cool1::diabloti: Quote
goldenka245 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Mi.']a mogłabyś przyjechać? Nie wiem musiałabym prosić rodziców:diabloti: Oni 15.08 gdzieś wyjeżdżają:cool3: Quote
Mi. Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='goldenka245']Nie wiem musiałabym prosić rodziców:diabloti: Oni 15.08 gdzieś wyjeżdżają:cool3: ooo no to ja bym gdzies po tym terminie wyjeżdżała z koniem z BB, może byś się dołączyła i razem byśmy do domu mego wróciły:lol: Quote
goldenka245 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Mi.']ooo no to ja bym gdzies po tym terminie wyjeżdżała z koniem z BB, może byś się dołączyła i razem byśmy do domu mego wróciły:lol: Ja chętnie, ale muszę ich ponudzić troszkę:diabloti: Kurcze dlaczego nie masz gg:placz: Kiedy będziesz mieć komputer? Quote
Mi. Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='goldenka245']Ja chętnie, ale muszę ich ponudzić troszkę:diabloti: Kurcze dlaczego nie masz gg:placz: Kiedy będziesz mieć komputer? mam komputer, nie mam neostrady:evil_lol: musi przyjść facet od kompa i od nowa zainstalować :/ bede wyjeżdżać gdzieś koło 17,18.08 ooo może być ogólnie BB zobaczyła?:cool3: hehe nudź ich nudź:eviltong: Quote
goldenka245 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Mi.']mam komputer, nie mam neostrady:evil_lol: musi przyjść facet od kompa i od nowa zainstalować :/ bede wyjeżdżać gdzieś koło 17,18.08 ooo może być ogólnie BB zobaczyła?:cool3: hehe nudź ich nudź:eviltong:Tzn. chciałabyś żebym najpierw do BB przyjechała i z BB z Tobą do Wwy ? ;) Quote
Mi. Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='goldenka245']Tzn. chciałabyś żebym najpierw do BB przyjechała i z BB z Tobą do Wwy ? ;) no bo ja z BB samochodem razem z przyczepa wracam do wawy :P chcialam pociagiem ale wole z koniem :P Quote
goldenka245 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Mi.']no bo ja z BB samochodem razem z przyczepa wracam do wawy :P chcialam pociagiem ale wole z koniem :P Hmm... tylko musiałabym jakoś do BB ranch dotrzeć:lol: Quote
Mi. Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='goldenka245']Hmm... tylko musiałabym jakoś do BB ranch dotrzeć:lol: no właśnie:evil_lol: dobra zmykam na innego kompa, bo zrobiłam dziś zdjęcia moich rzeczy do sprzedania, nie chciało mi się wszystkim robić ale większość. Ide je pozmniejszac, to troche czasu mi zajmie Quote
Shadow Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Sara_Bora napisał(a):I jak wrażenia..:D:D Mocno Cie wybijało..:D? Nie, utrzmwałam się dość dobrze... Suuper było... A moja siostra spadła już drugi raz (ma 6 lak i jest bardzo mała, na jednym siodle nawet nie dostaje nogami do strzemion, tylko trzyma nogi w takich pętelkach), i już chyba nie będzie więcej jeździc:-( Quote
Sara_Bora Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Mi. Z tego co mówisz, to stajnia wydaje się być naprawde dobra. Jeżeli boksy są zadbane nie ma żadnych zastrzeżeń co do stajni jak i terenów to naprawde okazja. Bo chyba 800zł za stajnie i trenera to aż tak dużo nie jest. a mają oni stronke chętnie bym zajrzała :D Quote
Agnes Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Mi.']Byłam w Kozerkach i mają 5 wolnych boksów:-o. a gdzie ta stajnia? moze to jest odpowiedz na to, ze jest tyle boksow - to raz a dwa - w wielu stajniach sa pustki, bo ludzi powyjezdzali z konmi ;) Quote
Agnes Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Sara_Bora']Mi. Z tego co mówisz, to stajnia wydaje się być naprawde dobra. Jeżeli boksy są zadbane nie ma żadnych zastrzeżeń co do stajni jak i terenów to naprawde okazja. Bo chyba 800zł za stajnie i trenera to aż tak dużo nie jest. a mają oni stronke chętnie bym zajrzała :D Mi chyba pisala, ze 800 to pensjonat i do tego trzeba doliczyc trenera...tak sadze:roll: Quote
Mi. Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Mi.']no właśnie:evil_lol: dobra zmykam na innego kompa, bo zrobiłam dziś zdjęcia moich rzeczy do sprzedania, nie chciało mi się wszystkim robić ale większość. Ide je pozmniejszac, to troche czasu mi zajmie mój komputer nie odczytuje tych zdjęć z cyfrówki więc ich nie wkleje:mad:jeszcze coś pokombinuje no ale... [quote name='kamila997']Nie, utrzmwałam się dość dobrze... Suuper było... A moja siostra spadła już drugi raz (ma 6 lak i jest bardzo mała, na jednym siodle nawet nie dostaje nogami do strzemion, tylko trzyma nogi w takich pętelkach), i już chyba nie będzie więcej jeździc:-( dlaczego spadła? jak wyglądała jej jazda? [quote name='Sara_Bora']Mi. Z tego co mówisz, to stajnia wydaje się być naprawde dobra. Jeżeli boksy są zadbane nie ma żadnych zastrzeżeń co do stajni jak i terenów to naprawde okazja. Bo chyba 800zł za stajnie i trenera to aż tak dużo nie jest. a mają oni stronke chętnie bym zajrzała :D Tak jak Agnes pisała 800zł kosztuje boks, a do tego trzeba wliczyć trenera. Ale trener świetny:). Ewelina Zoń od reiningu, trailu itp, i jest chyba jeszcze jakiś od klasycznej jazdy.. byłam w tej stajnii jeszcze w sobote na zawodach. Było świetnie. Mimo, że nie rozglądałam się wtedy po stajnii tylko dopingowałam naszym, to i tak pomyślałam, że to świetny pomysł na pensjonat;) strone mają tylko taką informacyjną o zawodach. Nic więcej... http://www.rancho-kozerki.neostrada.pl/ [quote name='Agnes']a gdzie ta stajnia? moze to jest odpowiedz na to, ze jest tyle boksow - to raz a dwa - w wielu stajniach sa pustki, bo ludzi powyjezdzali z konmi ;) Na stronie jest napisany dojazd. Dużo pod Warszawą, za Grodziskiem Mazowieckim:eviltong: możliwe:) Quote
Kala&Majka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 goldenka245 napisał(a):Ja też jeżdżąco-początkująca:evil_lol: Ja tez :evil_lol: Póki co na razie jezdże na loży. A tak w ogóle: Waszym zdaniem lepsze są toczki czy kaski? Macie swój, czy pozyczacie w stadninie? Pytam, bo zamierzam kupic (: Quote
goldenka245 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Kask, lepiej chroni. Czytałam, że kask najlepiej jest wymieniać po każdym upadku (bo zawsze choć minimalnie się uszkadza). Ale chyba niewiele osób tak robi ;) Quote
Mi. Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='ewka i haker']MI jaki rozmiar tego siodla? a wiesz, że nie pamiętam.. nie jest duże. 16 albo coś takiego. Zapytam się;) [quote name='Kala&Majka']Ja tez :evil_lol: Póki co na razie jezdże na loży. A tak w ogóle: Waszym zdaniem lepsze są toczki czy kaski? Macie swój, czy pozyczacie w stadninie? Pytam, bo zamierzam kupic (: 1. Kask!! 2. Lepiej jest mieć swój :) 3. Miłych zakupów:eviltong: gdy będziesz miała jakieś pytanie np dot. kupna do śmiało:multi: a ja nadal choruje na tą derkę :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Mi. śliczna ta derka co na nią chorujesz :) a ten wytok do sprzedania to Pony rozmiar? hmmm, kurde nie wiem jaki Fikcja ma rozmiar... a chciałabym jej kupić jakiś prezent hehe :) :loveu: Quote
Agnes Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 tylko kask i to dobry - nie za 100 zl w takim jak i w toczku jak spadniesz i walniesza glowa mocniej to moze sie przepolowic:shake:nici z takiej ochrony z czystym sercem moge polecic kaski Jabu - uzywam od lat..teraz mam albo Volta+ albo Delta + cos takiego...ten tanszy dobre, dobrze chronia, a nie sa drogie i ladnie sie w nich wyglada:) pozyczalam na poczatku - daaaawno temu i wtedy byly glownie toczki ale szybko kupilam wlasny - uzywane w stajniach sa przepocone przez co nieladnie pachna... taki jabu moj to koszt ok 250 zl - a w necie pewnie i taniej, ale warto - na lata starczy Quote
goldenka245 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Agnes napisał(a): ale szybko kupilam wlasny - uzywane w stajniach sa przepocone przez co nieladnie pachna... I są niehigieniczne ;) Quote
ewka i haker Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 ja mam juz dwa lata Tatini i jestem bardzo zadowolona Quote
Mi. Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 ja mam kask Harry Hall;) nie pamiętam ile kosztował, ale sporo. Napewno ponad 300 pln.. ale po ostatnim upadku nic mi się nie stało (prócz ręki (w usztywnieniu miałam :P - tfu tfu) [quote name='basia bonnie']Mi. śliczna ta derka co na nią chorujesz :) a ten wytok do sprzedania to Pony rozmiar? hmmm, kurde nie wiem jaki Fikcja ma rozmiar... a chciałabym jej kupić jakiś prezent hehe :) :loveu: ale ktora? rozowa czy blekitna?:D tak to PONY. A ile Fikcja ma wzrostu? muusze to mieć:P http://www.okser.pl/sklep/leovet-silkcare-spray-p-414.html?osCsid=9428b292cfb5765d684175cba3738586 Quote
Recommended Posts