Jump to content
Dogomania

Masz swojego konia?  

186 members have voted

1. 1. Masz swojego konia?

• Mam :)
    • Niestety nie mam
    • Na razie nie mam, ale sądze, że już niedługo czterokopytny zagości w moim domu :)
    • Mam, ale chyba niedlugo będziemy musieli się rozstać...
    • Nie mam i mieć nie będe

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Florka_xyz']Sorki ze tak wyskakuje z pytaniem?Super sa czapraki i jestem jednym zainteresowana gdzie mozna je zakupic?:oops:
jeśli chcesz używany a w dobrym stanie to do mnie na PW :cool3:

Posted

Cześć wszystkim !
Ja również uważam się za koniarę, choć głównie dlatego, że kocham konie od wczesnego dzieciństwa. Do niedawna jeździłam bardzo mało, ale to się chyba zmienia... :razz:
Potem napiszę więcej, jeślibyście byli zainteresowani, a na razie również chciałam się dołączyć do prośby o zdjęcia i ceny sprzedawanych przez Mi. przedmiotów :) Znajomi koniarze mogą być zainteresowani.

Posted

Manu witaj!!!! :):):)

to siodło Prestige skokowe tak?

zaraz spróbuje je znaleźć w necie:loveu:
a tymczasem ;) :

czaprak Majestic
kolor: szary z różową lamówką
stan: bdb, tylko kolor śnieżnobiały pod spodem czapraka już taki nie jest:eviltong:
profil: wszechstronny
cena: 110zł

czambon skórzany
rozmiar: FULL
cena: 35zł
stan: bardzo dobry

wytok skórzany STAR
kolor: Czarny
rozmiar: PONY
cena: 30zł

Posted

hm.. wydaje mi się, że znalazłam choć nie jestem pewna na 100% że to jest to samo...

Prestige Elastic Professional

ma takie same białe za siedziskiem.. no sama nie wiem

zaraz zejde przyjrzec sie siodlu, moze jest na nim cos napisane:eviltong:
cena: 2 tys
stan: bdb

Posted

[quote name='goldenka245']Dosyć dużo prestige'ów ma to białe z tyłu także idź się przyjrzyj ;)
miałam racje:multi:jest napisane Elastic Professional:loveu:

Posted

ja dzisiaj miałam 4 jazde :jupi: Uczyłam się anglezowania w kłusie :diabloti: podobno szybko załapałam :evil_lol: Jeżdże tutaj : stajnia-amazonka-konie.bl og . on et .pl

Posted

[quote name='kamila997']ja dzisiaj miałam 4 jazde :jupi: Uczyłam się anglezowania w kłusie :diabloti: podobno szybko załapałam :evil_lol: Jeżdże tutaj : stajnia-amazonka-konie.bl og . on et .pl
nie ma to jak profesjonalna strona stajnii:evil_lol:;)
no prosze...skoro tak szybko załapałaś taką rzecz to oznacza, że kolejna wspaniała amazonka nam rośnie:multi::cool3: fajnie:loveu:

Posted

Okolice Lublina

Są do sprzedania 3 konie może ktoś byłby zainteresowany...

1)Bosman ogierek małopolski, 1,5 roku po ogierze Ekspres(młp), od klaczy po ogierze Birkut
koń spokojny, naprawde pięknie zbudowany(czego nie oddają zdjęcia).
Cena 2 000 do uzg.

2) Knoper ogierek 1,5 roku, jest to koń po Ogierze Ekspres (młp), od klaczy która jest arabokonikiem. Ładny, spokojny, nie będzie wysoki.
cena 2 000 do uzg.

3) Bonus walach 3 lata, po ogierze lubań(mlp),od klaczy po ogierze berberys(mlp)zajezdzony,spokojny
cena 4 500 do uzg

Posted

jaka rasa? ile lat? skąd się o niej dowiedziałaś? masz jakieś zdjęcia? jaka cena?

Czuję się jak na przesłuchaniu :diabloti:
Nie wiem, znajomy nam zadzwonił, że ma młodą ujeżdżoną klacz do sprzedania, żebyśmy podjechali zobaczyć. Więcej szczegółów nie znam. Muszę podjechać i zobaczyć. Wiem tylko, że mam do czynienia ze srokaczem ;) No i bardzo możliwe, że była robiona pod western ;)

Posted

[quote name='Likaa']Czuję się jak na przesłuchaniu :diabloti:
Nie wiem, znajomy nam zadzwonił, że ma młodą ujeżdżoną klacz do sprzedania, żebyśmy podjechali zobaczyć. Więcej szczegółów nie znam. Muszę podjechać i zobaczyć. Wiem tylko, że mam do czynienia ze srokaczem ;) No i bardzo możliwe, że była robiona pod western ;)
Do westu? Ale coś poważniejszego? Reining, pleasure, trail? Dowiedz się koniecznie czegoś więcej:lol: Bo ja bym nie wychodziła z domu z założenia, że CHYBA kupie tego konia skoro wiem o nim tylko tyle, że jest ujeżdżony:roll::eviltong: to poważna decyzja:cool3:

[quote name='goldenka245']Zaraz dostaniesz ode mnie PW bejbi:cool3::loveu:
dostałam:loveu:i odpisałam:cool1:hahaha karolina wiesz czego sie dowiedziałam? ze moj kon zostal nauczony zaklusowywania na dzwiek ze Shreka:evil_lol: mam nadzieje, ze to byl zart, bo ja nie umiem takiego dzwieku z siebie wydac i oni doskonale o tym wiedza:evil_lol:z 1 czesci "-Daleko jeszcze(osiol) i shrek i fiona odpowiadali im takim pyknieciem:evil_lol:) dobra niewazne:evil_lol:
jade właśnie do rancho kozerki dowiedzieć się o wolne boksy.

Aaaa i już doskonala zaczyna galopować na "Hop" a na gwizd zwalnia, teraz trzeba go nauczyć zatrzymywania na "Whoah", a jak to opanuje to wreszcie Slide Stopy:multi:
Bo spinów już się uczy:)

Companek w panierce po jeździe;)

Posted

Moi znajomi koniarze uwielbiają srokacze i też mnie nieco zarazili pasją do tego umaszczenia :loveu: Choć mnie takie konie kojarzą się głównie z Indianami i ich niesamowitymi umiejętnościami jeździeckimi.

Ach, no i ja właśnie ostatnio jeżdżę na pewnej ślicznej wysokiej srokatej klaczy :loveu:

Posted

ładna ?

Sama zrobiłam jej zdjęcie na wybiegu po tym jak po jeździe została obmyta wodą z węża i się wytarzała :diabloti: :evil_lol:
Chudzielec kochany (strasznie trudną ja upaść... :roll:)

Posted

Byłam w Kozerkach i mają 5 wolnych boksów:-o. Szok. Stajnia świetna - w końcu jedna z najlepszych westowych w polsce :evil_lol: pomijajać Roleskiego (bomba!!) i naszego kochanego BB:lol::loveu:boks to 800zł za miesiąc + trener. Jest hala, zielone padoki, konie wypuszczane osobno (:multi:). Śliczne zadbane boksy, ogromna stajnia;). Ogólnie robi miłe wrażenie. Zarezerwowałam boks na połowe sierpnia, ew pod koniec. Czyli 11 sierpnia jade do Compana do krakowa, zostaje z nimi tydzien i wracam wraz z koniem do kozerek:cool3:. Czyli jeśli ktoś jest z wawy a chce zobaczyc Compana to zapraszam za jakis miesiac:D

Manu bardzo milutka klaczka ( i fajne zdjęcie jej zrobiłaś) :loveu:. Jak jej na imię?;)

[quote name='goldenka245']Jesteś pewna że na tym zdjęciu jest żywy?:lol:;) On po prostu zażywa kąpieli słonecznej:diabloti: Hahaha, nie wiem o jaki dźwięk ze shreka Ci chodzi:cool3: Pw odebrałam;)
:eviltong: