Jump to content
Dogomania

Masz swojego konia?  

186 members have voted

1. 1. Masz swojego konia?

• Mam :)
    • Niestety nie mam
    • Na razie nie mam, ale sądze, że już niedługo czterokopytny zagości w moim domu :)
    • Mam, ale chyba niedlugo będziemy musieli się rozstać...
    • Nie mam i mieć nie będe

Recommended Posts

Posted

sliiczny nie dość że w typie araba(bo srokate araby chyba nie wystepuja:roll:) to jeszcze srokaty! no moje marzonko! Mi. pokaz te rzeczy o ktorych mówiła Ewa:evil_lol:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oooo Sara a ja będe niedaleko Ciebie 3-9 sierpnia :)
bo jade na obóz jeździecki do Lubięcina :)
z tego co sie zorientowałam to niedaleko nowej soli :)

Posted

Srokatych arabków nie ma, aczkolwiek Amerykanie hodują tzw pinto arabians. Są tam bardzo popularne i podczas czempionatów USA koni arabskich, są klasy specjalnie dla pinto arabians nazywanych też half-arabians.

Posted

ewka i haker napisał(a):
MI dasz te zdjecia nm i ceny:>??

Ola chyba nie ma teraz swojego komputera ;)
Wiecie co mi dziś tata powiedział?:niedowia: Że mi nie kupi konia bo pójde na studia i kto się nim bedzie zajmował....(No za 6 lat, w przyszłym roku będzie 5, a on i tak powiedział, że za 4 lata hahaha) Powiedziałam mu, że będę do niego przyjeżdżać, a jeśli będzie potrzeba to oddam w dzierżawe. Dlaczego rodzice są tacy zmienni?:-?

Posted

goldenka245 napisał(a):
Ola chyba nie ma teraz swojego komputera ;)
Wiecie co mi dziś tata powiedział?:niedowia: Że mi nie kupi konia bo pójde na studia i kto się nim bedzie zajmował....(No za 6 lat, w przyszłym roku będzie 5, a on i tak powiedział, że za 4 lata hahaha) Powiedziałam mu, że będę do niego przyjeżdżać, a jeśli będzie potrzeba to oddam w dzierżawe. Dlaczego rodzice są tacy zmienni?:-?

tak nie miałam. Tzn mama zabrała ze sobą na plan :/ a neostrada nie działa nadal. Trzeba od nowa zainstalować :P

hahahah dobre:evil_lol: To przytocz mu moją sytuacje z Companem:p ja za 3 lata ide na studia i nie widze w tym żadnego problemu:cool1: ani ciut ciut:p Z tym oddaniem w dzierżawe też dobry pomysł choć ja bym swojemu nie oddała - wywiozłabym znów do krakowa żeby się nim zajęli bo są wspaniali:loveu:

zdjęcia wkleje jutro;) ale z netu i podam ceny bo aparat się naprawia:evil_lol:

Posted

Likaa napisał(a):
hmm Goldenka, a kupionego konia gdzie masz zamiar trzymać ? ;)

W stajni gdzie obecnie jeżdżę, lub w stajni z boksami angielskimi też niedaleko mnie, jest prześliczna:loveu: I tak jak zawsze postawie na swoim;) Wierze, że po poznaniu Frantiska zmienią zdanie, oj zmienią:lol: Ola no ja mojego też bym nie chciała w dzierżawe oddawać, ale wiesz jeszcze dużo czasu do moich studiów hahaha więc coś by się wymyśliło, ale ja chcę zrobić prawko od razu jak tylko będę mogła więc z dojazdem problemu raczej by nie było ;) Ale do tego jeszcze tyyyle czasu... Później coś nagadałam tacie i już chyba wie, że ze mną nie wygra:diabloti:

Posted

Goldenka, yhym ;)

A ja w najbliższym czasie jadę oglądnąć klacz, ( już ujeżdżoną) którą być może zakupimy ;)
Choć narazie to wszystko stoi pod znakiem zapytania.
No ale zobaczymy ;)

Posted

[quote name='Likaa']Goldenka, yhym ;)

A ja w najbliższym czasie jadę oglądnąć klacz, ( już ujeżdżoną) którą być może zakupimy ;)
Choć narazie to wszystko stoi pod znakiem zapytania.
No ale zobaczymy ;)
jaka rasa? ile lat? skąd się o niej dowiedziałaś? masz jakieś zdjęcia? jaka cena?

czaprak High Protection, tutaj kupowałam:
stan : dobry, po 2 praniach.
profil: skokowy
kolor: czerwony
cena: 45zł
http://www.okser.pl/sklep/204550-equi-theme-czaprak-high-protection-p-1903.html?osCsid=5f60e65778416c1d271999e79e005cff

nauszniki Equi Theme
http://www.okser.pl/sklep/306751-equi-theme-nauszniki-high-class-p-1414.html?osCsid=5f60e65778416c1d271999e79e005cff
kolor: czerwony (kupowałam w komplecie do czapraka powyżej)
stan: bdb - prawie w ogóle nieużywane
cena: 15zł

czaprak Busse - starsza kolekcja niż ta poniżej. Jest w kolorze jasnego różu i nie ma go już w sklepie. śliczny
http://www.gnl.pl/czaprak-busse-double-wave-p-2733.html

kolor - jasny róż
o profilu wszechstronnym
stan - bdb - wygląda jak nowy:) krój ma taki :
cena: 60 pln

nauszniki Florenz
kolor: liliowy
(kupiłam go w komplecie z jasnoróżowym czaprakiem i rzeczywiście bardzo do niego pasuje;) )
stan: bardzo dobry bo używany tylko kilka razy
cena: 27 pln

ochraniacze neoprenowe przednie:
http://www.okser.pl/sklep/530745-norton-ochraniacze-neoprenowe-przednie-p-1476.html?osCsid=5f60e65778416c1d271999e79e005cff
stan: bardzo porysowane, ale nie zniszczone. Świetne do użytku, rzep niezmechacony
cena: 25 pln

ochraniacze neoprenowe na tyły:
http://www.okser.pl/sklep/530760-norton-ochraniacze-neoprenowe-p-1477.html?osCsid=5f60e65778416c1d271999e79e005cff
stan: doskonały. W ogóle nieużywane. Nawet ledwo co przymierzone bo okazały się dużo za duże;)
cena: 35 zł

mam wypisywać dalej?:eviltong::eviltong::lol: