Mi. Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Ewuś bo to taki cukiereczek jest:p:loveu: sucha, sympatyczna klaczka:loveu: Quote
goldenka245 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Oluś nie zapominaj, że Companek jest mój :):loveu: Hahaha,Inezka szaleje 69 punktów:diabloti::evil_lol: Quote
Sara_Bora Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Takie tam wiadomości..:D Argentino jest to ogierek, wiek 6 lat. Rasa- to mieszaniec..:D:D aglika z wielkopolską klaczką. Głuptas nieusłychany, który robi wszytko na opak, żeby tylko zostawić go w spokoju..:D Ale i tak go kocham :D Ewa Ten pies zawsze się do zdjęcia wpycha..:D A wtedy konia mi pilnował, gdyby kuzynce uciekł :D:D:D sucha, klaczka bardzo łądna, życze powodzenia w układaniu jej..:) Mi twój gniadosz również jest bardzo śliczny. Naprawde jak cukiereczek Quote
Mi. Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Karolina ja Ci dam 'moj':mad:Ty masz swoja Gracje:loveu::loveu: I bedziesz miala araba:diabloti: Sara jesteś na volcie? Quote
Sara_Bora Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Chyba kiedyś miałam tam konto, ale nie udzielalam się. Więc moge powiedzieć, że mnie nie ma:) Quote
goldenka245 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Mi. napisał(a):Karolina ja Ci dam 'moj':mad:Ty masz swoja Gracje:loveu::loveu: I bedziesz miala araba:diabloti: Sara jesteś na volcie? Nie mam Gracji ;) Nie dzierżawie jej już. No mój tata i tak chce wybudować stajenke koło domu:question: I tam wstawić mojego araba... ;P Quote
ewka i haker Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 jak nie masz gracji?? sucha mi sie zdjecie nie pokazuje a wiec ja dam moze granade znowu Quote
Sara_Bora Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 To dam jeszcze dwie takie fotki, jak to sie u nas w bagienku koniki kąpie :D:D Quote
ewka i haker Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 ale super to jest moje marzenie poplywac tak z koniem.. Quote
Mi. Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 goldenka245 napisał(a):Nie mam Gracji ;) Nie dzierżawie jej już. No mój tata i tak chce wybudować stajenke koło domu:question: I tam wstawić mojego araba... ;P nie budujcie stajnii kolo domu:eviltong: dlaczego nie dzierzawisz juz? dawno zrezygnowalas? Quote
goldenka245 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Mi. napisał(a):nie budujcie stajnii kolo domu:eviltong: dlaczego nie dzierzawisz juz? dawno zrezygnowalas? Wiem o tym;) Niedługo może pojadę do tego arabka Frantisa:multi: Zobaczyć Go!:multi: Powiem tyle- konia szkółkowego nie opłaca się dzierżawić. Musisz sie do wsyzstkiego dopasowywać, jeździsz tylko wtedy kiedy ona nie ma jazd, bez sensu...:roll: Quote
ewka i haker Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 co:O ty dzierzawilas i inni na niej jezdzili??chore to jest Quote
goldenka245 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 ewka i haker napisał(a):co:O ty dzierzawilas i inni na niej jezdzili??chore to jest Noo...:roll: nie po to sie wykłada tyle kasy, żeby móc wsiąść i zsiąść z konia i tyle go widzisz:roll: No cóż ;) życie.. Quote
ewka i haker Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 sory jak juz dzierzawisz to tylko ty jezdzisz bynajmniej tak jest u nas Quote
goldenka245 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 ewka i haker napisał(a):sory jak juz dzierzawisz to tylko ty jezdzisz bynajmniej tak jest u nas U nas nie... Nie ważne czy pełna czy pół dzierżawa.:roll: No chyba, że dzierżawisz prywatnego konia, to dogadujesz sie z jego wlascicielem. Quote
ewka i haker Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 bez sensu to za co ty placisz?? to lepiej placic za jazdy tylko Quote
goldenka245 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 ewka i haker napisał(a):bez sensu to za co ty placisz?? to lepiej placic za jazdy tylko No, dlatego jej już nie dzierżawie ;) Quote
Dorkaa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ale tak jest, szczególnie w stajniach "zarobkowych", małych które właściwie utrzymują się wyłącznie z koni i aż kipi biedą. Jedna taka dziołcha tak miała, aż jej konia wywieźli... Quote
anmi0 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 o ja ale porabane!dla mnie dzierzawa znaczy to ze kon jest tylko moj tylko nie na zawsze nie chcialabym zeby ktos bez mojej zgody na niej jezdzil no bo pl co inaczej miałabym płacić a tak wogole to zakochałam się w Companku i jego kantarku!cudny jaki to???:loveu: Quote
goldenka245 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 anmi0 Jeśli chodzi o kantarek to Lamicell ;) A ja bym już chciała pojechać do tego arabiszonka 'mojego':loveu: Może i rodzicom się spodoba... mam nadzieję:cool1: Quote
Recommended Posts