Jump to content
Dogomania

Masz swojego konia?  

186 members have voted

1. 1. Masz swojego konia?

• Mam :)
    • Niestety nie mam
    • Na razie nie mam, ale sądze, że już niedługo czterokopytny zagości w moim domu :)
    • Mam, ale chyba niedlugo będziemy musieli się rozstać...
    • Nie mam i mieć nie będe

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takie tam wiadomości..:D
Argentino jest to ogierek, wiek 6 lat. Rasa- to mieszaniec..:D:D aglika z wielkopolską klaczką. Głuptas nieusłychany, który robi wszytko na opak, żeby tylko zostawić go w spokoju..:D Ale i tak go kocham :D

Ewa Ten pies zawsze się do zdjęcia wpycha..:D A wtedy konia mi pilnował, gdyby kuzynce uciekł :D:D:D

sucha, klaczka bardzo łądna, życze powodzenia w układaniu jej..:)

Mi twój gniadosz również jest bardzo śliczny. Naprawde jak cukiereczek

Posted

Mi. napisał(a):
Karolina ja Ci dam 'moj':mad:Ty masz swoja Gracje:loveu::loveu: I bedziesz miala araba:diabloti:

Sara jesteś na volcie?

Nie mam Gracji ;) Nie dzierżawie jej już. No mój tata i tak chce wybudować stajenke koło domu:question: I tam wstawić mojego araba... ;P

Posted

goldenka245 napisał(a):
Nie mam Gracji ;) Nie dzierżawie jej już. No mój tata i tak chce wybudować stajenke koło domu:question: I tam wstawić mojego araba... ;P

nie budujcie stajnii kolo domu:eviltong:
dlaczego nie dzierzawisz juz? dawno zrezygnowalas?

Posted

Mi. napisał(a):
nie budujcie stajnii kolo domu:eviltong:
dlaczego nie dzierzawisz juz? dawno zrezygnowalas?

Wiem o tym;) Niedługo może pojadę do tego arabka Frantisa:multi: Zobaczyć Go!:multi: Powiem tyle- konia szkółkowego nie opłaca się dzierżawić. Musisz sie do wsyzstkiego dopasowywać, jeździsz tylko wtedy kiedy ona nie ma jazd, bez sensu...:roll:

Posted

ewka i haker napisał(a):
co:O
ty dzierzawilas i inni na niej jezdzili??chore to jest

Noo...:roll: nie po to sie wykłada tyle kasy, żeby móc wsiąść i zsiąść z konia i tyle go widzisz:roll: No cóż ;) życie..

Posted

ewka i haker napisał(a):
sory jak juz dzierzawisz to tylko ty jezdzisz
bynajmniej tak jest u nas

U nas nie... Nie ważne czy pełna czy pół dzierżawa.:roll: No chyba, że dzierżawisz prywatnego konia, to dogadujesz sie z jego wlascicielem.

Posted

Ale tak jest, szczególnie w stajniach "zarobkowych", małych które właściwie utrzymują się wyłącznie z koni i aż kipi biedą. Jedna taka dziołcha tak miała, aż jej konia wywieźli...

Posted

o ja ale porabane!dla mnie dzierzawa znaczy to ze kon jest tylko moj tylko nie na zawsze nie chcialabym zeby ktos bez mojej zgody na niej jezdzil no bo pl co inaczej miałabym
płacić
a tak wogole to zakochałam się w Companku i jego kantarku!cudny jaki to???:loveu: